Nişanlımdan ayrılmak istiyorum çok mutsuzum

Çiftler, nişanlıyken hangi olaylar yüzünden tartışıp kavga ediyorsa evlendiklerinde aynı olayların 10-20 katı şiddetlisini yaşarlarmış bu tespite sonuna kadar katılıyorum.....

eğer seviyorsan hemen vazgeçme tabi gerçekten değişebileceğine inanıyorsan..ama ondan soğuduysan yada buna meyilliysen hiç uzatma canım inan çok zor olur sonra..psikolojin daha çok bozulur..hayırlısııııııııııııııııı:çok üzgünüm: :1rolleyes:

hakkında hayırlısı olsun. uzaklaş ondan hatta bi müddet ayrı kalalım de kafan rahatlasın öyle karar ver hem kendine çeki düzen vermiş olur. baktın bu ayrılıkta ben onsuz çok rahattım dersen kesin ayrılırsınCADIARZU

ben arkadası bı nebze anlıorum
ben maalesef sımdıkı sevgılımden sevgılı ıken bıle ayrılamazken arkadasında kendısını alıstırarak bısıler yapması bana normal gelıyor

sevgisinden hic süphe etmedim. sevgisini istediginde cok güzel gösterebilen bir adam. fakat dedimya bu dengesiz halleri bana göstermis oldugu bütün sevgiyi bir cirpida siliyor. bana ters davrandikca ben gecirdigimiz hic bir güzel günü hatirlayamiyorum. öyle yakiyor canimi cünkü. suan henüz bir karar vermis degilim. bakacam düzelecekmi. sanirim dügün tarihinin ertelenmesindede fayda var. bunu cok istiyorum. aklima gelmedi gelseydi diyecektim ama yarin bunuda söyleyecem bu konudaki ciddiyetimi anlasin.

dua edin bana lütfen. hakkimda hayirlisi olsun.

Tam hepsini okumadım ama size bişe söyliyeyim iş akışı insanı çok etkiliyor. Ben olsam toleranslı olurum. O kadar yoğun ve stresli bi işim var ki bende zaman zaman iş yerindekilere patlayamayıp sözlüme patlardım oda anlardı zaten bişe demezdi şakaya vururdu. Sevgisinden şüphen yoksa bu gelgitleri düzelebilir yada düzeltilebilir bence.

hep bilerek yapmıyorum der bunlar banada başımdaki manyak böyle hakeret edip bağırıp çağırıp sonrada yalvarmalar ağlamalar onları içimden gelerek söylemedim kendimde değildim bilmem ne canım aldanma acıma ona bende ayrılıcam 3 hafta sonra okul bi bitsin onlar bizi bukadar üzarken acımadı sende acıma artık

Son düzenleme:
Sen şimdi evlen bi de cocuk yap hemen gor ipi şimdiden kopar 6 senelık evlıyım ve benım esımde bu sekılde ve hep mutsuzum ayrıl am korkuyorum şimdide🥺

Back
X