Nişanlımdan ayrılmak istiyorum çok mutsuzum

hayir onun hatasi yoktu ayrildigimizda anlatamadim. Zaten iliskimizin en baslarindaydi. ben yapamadim ama ondan kaynaklanan bir sorun degildi tamamen benimle alakaliydi. Cokta severek bitirmek istemistim.

simdiki olay cok farkli, cok hemde.

İnşalla kıza zamanda halledersin ne diyim ...

İnsan tahammül edemediği biriyle görüşmek dahi istemiyor bilirim :delphin:

sende bunları söyleyeceksin işte aynen ben kendimi sokakta bulmadım bu hareketlerini düzelt ve değiştiğini ispatla diyeceksin.haa ben nasıl emin olcam diosan bu ona kalmış bişey ama şunu da düşün ki evlenmeden çok güzel davranıp evlenince birden değişen erkekler çok çevremizde kısaca hiçbirşeyin garantisi yok.ama dediğim gibi konuşacaklarını iyice düşün aileme sölemeden sana son bi şans de.umarım ii kullanır

evet ama önce onunla konuş ailene sonuçlarına göre söylersin hemen söyleme iş çok büyür

bana köpeği gibi davranıyor diyosun huyu bu diyosun, can çıkar huy çıkmaz diyorum bende, kendini düzeltmesini falan bekleme, öyle bişey olmayacak, üstelik ayrı şehirlerde olmanıza aradaa hasret olmasına rağmen telefonda bi olay çıkacakmı diye bile korkuyosun bence biran önce ayrılıp hayatına devam etmelisin, dünyadaki son erkek o değil, ve asla sana saygı duymayan biriyle bir daha çıkma
çevreyide boşver, acı çeken çevre değil sensin, çevre her halukarda konuşur, ayrılırsın konuşur, evlenirsin konuşur, mutlu olsan bi bi dedikodu uydurur konuşur, şu çevre konusunu tamamen at kafandan çünkü genç kızlara hayatlarına mal olan hataları yaptıran bu çevre korkusu, hatta aileler bi kızlarının hayati hatalarına göz yumar bu çevre korkusundan, çok acı, ve bira an önce toplumcak terk edilmesi gereken bi korku, çevre korkusu
şuan sağlıklı düşünemiyor olabilirsin, belki ona olan aşkın bile bi yanılsama gerçek değil, çünkü adam özgüvenini de alıp götürmüş, yazılarından bu anlaşılıyor
dünyaya bir kere gelinir onda da bile bile lades olma

bana köpeği gibi davranıyor diyosun huyu bu diyosun, can çıkar huy çıkmaz diyorum bende, kendini düzeltmesini falan bekleme, öyle bişey olmayacak, üstelik ayrı şehirlerde olmanıza aradaa hasret olmasına rağmen telefonda bi olay çıkacakmı diye bile korkuyosun bence biran önce ayrılıp hayatına devam etmelisin, dünyadaki son erkek o değil, ve asla sana saygı duymayan biriyle bir daha çıkma
çevreyide boşver, acı çeken çevre değil sensin, çevre her halukarda konuşur, ayrılırsın konuşur, evlenirsin konuşur, mutlu olsan bi bi dedikodu uydurur konuşur, şu çevre konusunu tamamen at kafandan çünkü genç kızlara hayatlarına mal olan hataları yaptıran bu çevre korkusu, hatta aileler bi kızlarının hayati hatalarına göz yumar bu çevre korkusundan, çok acı, ve bira an önce toplumcak terk edilmesi gereken bi korku, çevre korkusu
şuan sağlıklı düşünemiyor olabilirsin, belki ona olan aşkın bile bi yanılsama gerçek değil, çünkü adam özgüvenini de alıp götürmüş, yazılarından bu anlaşılıyor
dünyaya bir kere gelinir onda da bile bile lades olma

ama çok olumsuzsunuz benim sevgilim beni takmayan aramayan sormayan çocuk ben böyleyim böyle kabul et diyen insan şimdi bana gerçekten çok mükemmel bi yaratıkmışım gibi davranıyor.herkes değişebilir...ama deminde dediğim gibi bunu kendisi istemeli bunun içinde hatalarından gerçekten pişman olmalı

ama çok olumsuzsunuz benim sevgilim beni takmayan aramayan sormayan çocuk ben böyleyim böyle kabul et diyen insan şimdi bana gerçekten çok mükemmel bi yaratıkmışım gibi davranıyor.herkes değişebilir...ama deminde dediğim gibi bunu kendisi istemeli bunun içinde hatalarından gerçekten pişman olmalı

olumsuz değil gerçekçiyim canım, şuan düzelmiş gibi olsa bile evlenince en fazla bi kaç sene içinde aynı olacak, çünkü artık imzalar atılmış, cüzdanı almış bi erkektir, karısının türk toplumlumu gibi bi toplumda öyle çekip gitmesi kolay değildir.
hiç bi hemcinsimin kan kusup kızılçık şerbeti içtim demesini dilemem, öğütlemem, istemem
ayrıca kızcağız tüm erkeklerin böyle olduğunu düşünecek kadar psikolojisi bozulmuş
öyle bişey yok arkadaşım, tüm erkekler öyle değil, zaman değerli, hatta kadınların zamanı çok çok daha değerli, nişanlının akıntıya kürek çekip değişmesini bekleyeceğine sana saygı duyacak kısmetlerini değerlendir
normal bi adam, nişanlısına hasret ayrı illerde olan bi adam, evleneceği kıza ottan moktan sebeblerle höd höd yapmaz

ben nişanlıyı onaylamıyorum zaten ama bi konuş sonra kararını ver gerekirse ailene aç dedim ama değişmeyeceğini düşünüp bu son konuşmayı yapmazsan pişman olabilirsin keşke dememek için yapman gereken son şeyi yap bitmek üzere olduğunu anlasın sonundada nişanlıyım seviyorum diye bırakamayacağımı sanıosun ama evli bile olsak 2 değil 12 çocuğum olsa durmam yanında bu koşullarda de güçlü ol ve kendine güven.Çok üzgünüm çoook

psikolojisi bozuk veya karakteri böyle diyelim..senin ne mecburiyetin var..
evlenince sende ruh sağlığından olacaksın..
kendini seviyorsan, uzaklaş..

canım bi anda değişiyosa huyları hareketleri bu psikolojil bi problemden de kaynaklanıyo olabilir?doktora gitmesini teklif etsen dinler mi seni acaba?

canim cok üzüldüm. Lanet olsun böyle erkeklere, elleri kirilir insallah. Simdi mutlulugu yakalamis olman ne kadar güzel, sükürler olsun. Sen evlilikten dönmüssün ben bir yüzügü firlatmak icin düsünüyorum. Bana diyorki ben senin böyle olmani, alttan almani iyi niyetli olmani, beni kaldirabilmeni seviyorum sen benim gibi olsan seninle kesinlikle evlenmezdim diyor. Birde bunu söylüyor cildiriyorum! madem öyle neden kendini düzeltmiyorsun diyorum elimde degil, sinirlenip kiziyorum sonrada cok pisman oluyorum diyor. Ben nisanlimin psikolojisinin iyi oldugunada emin degilim.

bu adam seni sevmiyoki. sadece kendini kaldırabilecek birini arıyomuş ve bulmuş. elaleme göstermelik evlencek. böle adam çok ben sana söliyim. bi tane böle kuzen var bende. resmen salağın da salağı bi kız buldu onla evleniyo. kız bunun sinirini çekiyo, bu da kızın salaklığını. ticaret gibi bişi. çünkü kızın salaklığını başkası çekmez, oğlanın sinirini de başkası çekmez. ama sende salaklık da yok, sen niye böle bi işe girişiyosun güzel kardeşim?

ayrıca hazır burada kararını vermişken kayıp mayıp var diye de konuşmamazlık etme, acı acıyı söker yerinde olsam hemen söyler çekilirdim aradan.

Niye tıbbi olarak kanıtlanmış bir zeka geriliği mi var..?
Koskoca adam ne demek bilerek yapmıyor..?
Sen bu mantıkla yaşayacağım tüm acı tecrübelere hazırlıyorsun kendini..
Erkeklere ayy bilerek yapmıyor,ayy vurdu ama istemeden,küfür etti ama sinirlendi diye diye..
Tepemize çıkarttık salak mı bunlar yahu,herkes ne yaptığını ettiğini bilecek..
Lafa geldi mi erkeğiz zekiyiz sizden üstünüz ağızlarından düşmüyor..

derincim yine son noktayı koymuş daha ne diyeyim.Şeniz

Ssana sadece sunu söyleyebilirim azıcık kendine değer veriyorsan arkana bakmadan kaçççç........

Back
X