Nişanlımdan ayrılmak istiyorum çok mutsuzum

ben nişanlıyı onaylamıyorum zaten ama bi konuş sonra kararını ver gerekirse ailene aç dedim ama değişmeyeceğini düşünüp bu son konuşmayı yapmazsan pişman olabilirsin keşke dememek için yapman gereken son şeyi yap bitmek üzere olduğunu anlasın sonundada nişanlıyım seviyorum diye bırakamayacağımı sanıosun ama evli bile olsak 2 değil 12 çocuğum olsa durmam yanında bu koşullarda de güçlü ol ve kendine güven.Çok üzgünüm çoook

arkadaşım böle şeylerle kumar oynanmaz. şansa bırakılmaz. bu adamdan koca OL-MAZ.

bende sevgilimle bazen çok ciddi sorunlar yaşıyorum hatta hakaretvari cümleler bile kurabiliyor o anda ikimizde aşırı gergin sinirli oluyoruz tabi ki ciddi birşey yok aslında ikimizde geriliyoruz en yakınımız bizleriz birbirimize patlıyoruz içimizi biliyoruz 2 dakika sonra gülümseyip gönlümüzü almayı da ama hiç bir zaman en sinirli olduğum an bile "mutsuzum" diyemem. o sorunları bu kavgaları yaşasakta o benim canım. onla olsun her anım her saniyem ara sıra kavgalarımızda olsun hiç sorun değil... ama eğerki gönül rahatlıyla denmiş MUTSUZLUK söylemleri varsa bırak gitsen arkadaşım. olay zaman arama. bitir direkt. bir kadın kolay diyemez bunu. gerçekten öyle hissettiğini düşünüyorum ve bu durumda yapman gereken şey mutluluğa adım atmaktır.

Çevremde aynı özelliklere sahip 2 erkek var :umursamaz: İnan nasıl başaçıkabildiğimi hala bende anlamıyorum. Ya peygamber sabrı var ben de ya da bir süre sonra laflarını duymaz oldum.

bugün bize dügün daveti geldi...esimin akrab cevresindenmis evlenecek ciftler..ayni sorun onlardada varmis...nediye evleneceklerse anlamiyorum..kizda dertliymis nisanlisindan..

Bu hayatı yasayacak olan sensin kararı da verecek olan sensin biz dememiz
gerekeni fazlasıyla soyledik ayrıca her işyerinde sorun yasayan erkek esine hakaret etse vay halimize seven erkek üzmez bunu unutma

Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım tanımasam da seni üzülmeni istemem ama çok iyi düsun bı bayanı bi erkek idare eder yine ama bı erkeği omur boyu idare etmek bı kadını yıpratır inşallah en doğru kararı verirsin

Son düzenleme:
selam arkadaslar.Bu konuyu acmak icin kendime yeni bi nick aldim cevremden insanlar var sitede o yüzden farkli bir nickle yaziyorum sizlere. 3.5 yillik bir iliskinin ardindan nisanlandim. nisanlim herzaman sinirli, tavirli, kaprisli cani birseye skldiginda bana kötü davranan biriydi. Ama sevdigim icin herseyine katlandim. Tartismalarimizda bile alttan aldim sorunlar büyümesin diye. Bana zaman zaman hakaret ettigide oldu.Aptal,salak gibi. Kopma noktasina geldik bir kere yalvardi yakardi agladi zirladi yine kendine inandirdi beni. Beni cok sevdigini bensiz asla yasayamayacagini söylüyor kendisininde cekilmez bir adam oldugunu dile getiriyor. Sevgili olmadan önce pesimden kosmalar, benim icin aglamalar neler neler. Sevgili olduktan 1.5 sene sonra cok degisti iyice zorlasti ama birakamadim onu. O zaten beni birakmaya hic niyetli degil. Fakat ben cok mutsuzum. Beni mutlu etmiyor. Dengesiz bir adam bugün iyiyse yarin kötü. Azarliyor, kiziyor. Sucum yokken benle alakasiz seylere kizip bana catiyor. Öyle mutsuzumki. Ayrilmak istiyorum ondan ama yapamiyorum. Icimden bir his bu adamla evlendikten sonra ayrilacaksin diyor. Napacam bilmiyorum arkadaslar cok caresizim. Aileme karsi cok cok saygili ama durum bana gelince degisiyor. Evlenince sanki disariya iyi eve kötü adamlardan olacak gibi. Birde farkli sehirlerde yasiyoruz biz 4-5 ayda bir görüsüyoruz. Cok dik kafali sacma sapan seylerden sorun yaratan bir adam. Mesela gecenlerden bi klip izledim ayrilik sarkisi klip cok hosuma gitti, vay efendim bu klip nasil hosuma gidermis sen pesimistsin sen mazosistsin aci cekmeyi seviyorsun daha neler neler. Sonrada özür diledi. Bende salak gibi her özürünü kabul edip hemen yelkenleri suya indiriyorum.
Napayim arkadaslar yardim edin bana, icimdeki bütün sevgiyi yedi bitirdi saygiyida öyle sabrim cok azaldi onu düsündükce sinirlen bedenim titriyor:(((

evlenmekle hata yaparsın benden söylemesi....yapıp yapıp özür dilemeler .....bu tipler aslaaa düzelmez....:umursamaz:

bugün böyle hakaretler eden evlenince daha neler yapar sen düşün....yazık etme kendine...

canim böle tipleri biliririm ne kendileri mutlu olur,olmasini bilmez nede mutlu etmez etse bile sonrada yüzüne gözüne bulastirir..:delphin: kangrenli parmak gibi kesip atmadinmi tüm vücudünü sarar seni yer bittirir .Kararini verirken duygusladan cok mantik ile karar verirsen pisman olma ihtimallin de az olur..

cok sagol canim. evet bende hep bunu düsünmüsümdür, huysuz bi bayani sakin bir erkek cok güzel idare ediyor ama ne yazikki huysuz bi adami idare etmek kadinin ömründen ömür aliyor. acikcasi ben hayatimi mahvetmek istemiyorum. Bugün kendime dedimki bu adami seviyormusun sevilecek taraflari varmi. Evet dedim var seviyorum. Ya kendini. Baktimki kendimi onun kadar sevmiyorum. O yüzden bi karar aldim ben. Önce ben artik. en ufak bi ters davranisi olsun herseyi yakip yirtip gidecem kendime seref sözü verdim. benimde bi onurum var. bu kadar ayaklar altina alamam artik. simdi ona zaman verdim. düzelirse düzelir düzelmezse herkes kendi yoluna. gözlerimin icine bakar aglardi zamaninda. resmen aglardi. simdiyse bakarak agladigi gözleri aglatiyor. vay be. ne durumlara geldik.
hayirlisi.

onlar hep öyledir...yapıp yapıp sonra ağlar,yalvarır...püff çok iyi bilirim o tipleri...:delphin:

düzelmesini bekleme hiç bence düzelmez çünkü ama sen bilirsin yinede karar senin kararın....hayırlısı olsun...

saygi kalmamissa sevgide bittmis oluyor kafanda bittirdiysen cok üzülmezsin merak etme canim, cünkü bilincindesin farkindasin bitticeginden cok gercekleri görücen degmezmis dediginde hüzünlenirsin ama canin o kadar yanmaz cünkü ayrilik acisini farkinda olmadan bu sürecde (simdi)daha yasiyor insan..biliyorum ;) umut bittimi bittiyor iliskide, en önemlisi ileriye dönük bundan sonra yürümez diye kendine itiraf ettinde ayaklarin suya eriyooor

o kadar pesimden kos kos sen evlenecegim kizsin de benim icin agla göz yasi dök eline gecincede istedigin gibi davran... simdide ben essegin biriyim, seni cok seviyorum diye bir mesaj.. teli kapatip yatacam kizlar.

gelismelerden haberiniz olacak cok merak ediyorum bakalim neler degisecek neler degismeyecek. Allahim hakkimda hayirli olani ver eger hayirsizsa uzak et.

Canım yaa çok iyi düşünmen lazım seviyor olablir ama seni ilerdede bukadar üzmez inş. evlendik artık nasıl olsa deyip ona göre davranmaz seviyorsada değişmeli bir insan yapabilmeli birşeyleri göze almalı sen ondan çok birşey istemiyorsun sadece hoşgörü bunuda yapabilir..insan sevdiğine kıyamaz derlerya öyle olmalı bencede tabi herzaman aynıda olmayabilir ama sürekli ayanı şeyleri yapıp seni üzerse bir anlamı kalmaz çok yıpranırsın..belkide istediğin gibi olur bellimi olur.. insan oğlu bu ..herşey gönlünce olsun hayırlısı hayırlısı hayırlısı..opuyorumnanaktan

arkadasların yorumuna bende katılıyorum eyer nişanlıy ken bu kadar uzuyorsa senı cok ıyı düşünüp karar vermen lazım yanlış bır karar verıp sonra dan çekme her gun olecegını bır gun ol gıbı bırşey bu ıyı duşun canım

Back
X