bu umudum wardı ama nısanlım bu kdr sorumsuz deıldı hep guc aldım destek aldım ondan ama nolduysa benı hayal kırıklıgına ugrattı, her kız dugunu ıcın ew tutup dosemek bısıler almak ıster bnm ıse sadece bı tarıh war we ortada hıc bısı yok alıcak parada yok. ben cok sewdım ama artk yapamıcamı anlıorum. ewlıyken bolede sorumsuz olursa nasıl gecınıcez. ne yıcez ne ıcıcez artk hep bunları dusunmeye basladım. ona sordugum zmn daralıyor ewlılıge hazır deılsın dedıgımdede ben napım şansızım bahtsısım elım kolum baglandı dıyor. çok kawga etmeye basladık hıcbısey eskısı gbı gtmıyor.
Onlar doğulu oldukları ıcın ayrılmak yok onlarda bı kere nısan attım 2 hafta boyunca kapımda yattılar. o zmn sewıodum ılıskıyı surdurdum ama smdı yok yanı umudum hewesım yok. annem destek oluyor bana ama her cıtlattgmda laf sokuyor kahroluorum ..
tabii ki laf sokacak, annen her dediğine tabii yavrum derse hayattan nasıl ders alıp nasıl olgunlaşacağız..
benim annem de verdiğim kararların yanlış olduğunu gördüğü zaman çook iğneledi tabii.
ama anne sonuçta...
ilerde de bak biz demedik mi evlenme diye noldu şimdi mutsuzsun diye laf sokacak..
anne baba çekineceğin eeennn son kişiler olsun
onlar senin mutluluğunu ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?