- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Zaten yalnızsın şu an.. Insan ailesinin yanina giderken en azindan bi davet etmez mi nisanlisini? Ustelik tek başına kalmışsın..yeni barıştık zaten ve ayrılırsam geri dönüşü olmayacak artık.
Bizim sorunumuz nişanlımın arkadaşlarının ailesinin hep benden önce gelmesi.mesela ailesinin yanına gitti bayramda hiç bana sende gel gidelim beaber vs bişiy demedi.ben tek başıma kaldım istanbulda.
Bir davet olur bir arkadaşımın düğünü vs olur benimle asla gelmez ben hep tek giderim.sevmiyorum der.
Yani sanki evlilik birliği olsun diye evleneceğiz herkes kendi hayatında olacak buna karşı değilim herkesin bi hayatı olsun ama arada sırada da beraber olsak yaçok dokundu beni bırakıp gitmesi yine.
Aşk zati bitti...ya yaşım 33 evlenmezsem bi daha nasıl birini bulurum da evlenirim diyorum.yalnız kalmak istemiyorum ama bu adamla evlensem de yalnızım sanırım
Onun statüsü benimkinden yüksek.maaşımız da aynı sayılır.olabikir belki çift maaş için şstşyordur bilemedimBen hayatımda böyle nişanlılık görmedim.kusura bakmayında adamların en iyi en düzgün olduğu dönem nişanlılık.yani hep sizi hoş tutması gerekir VS.
nişanlılık naz tuz zamanıdır, fazla kıskanlır öyle sarıldım çayıra modunda sen git ben sebmiyorum o ortamları denilmez genelde.
Sanırım iyi bir maaşınız var ve sizinle evlenmek istemesinin sebebi kusura bakmayında sanırıım statünüz!!!
Bence bu kadar umursamaz bir adamları ömür geçmez.Ben olsam çıkarıp atardım yüzüğü kafasına.
başka adam mı yok sanki! 38yaşında bir tanıdıktan daha bu hafta ilk kez evlenecek.üstelik damat bir avukat ve çok mutlu çokda heyecanlı mesela.
karamsar olmayın lütfen
Ahaha ya hu derdimizi anlatıyoruz ama yapmayınAyril sana zengin koca lazim belki bu calistirir senin evde oturup ev isi yapman lazim bu nisanlin koseyi donmus mu donmemis mi belli degil
KovaNişanlının burcu ne?
Ahaha ya hu derdimizi anlatıyoruz ama yapmayın
Feminiklerburaya da geldiler
Evlenmek için evleniyorsun yani .. yazık çooook yazık , evlenince kuş konmuyor bir yerlerimizeAşk zati bitti...ya yaşım 33 evlenmezsem bi daha nasıl birini bulurum da evlenirim diyorum.yalnız kalmak istemiyorum ama bu adamla evlensem de yalnızım sanırım
Bu evde kaldım , bidaha birini bulamam ları adama hissettirmissiniz, oda 10 yıllık evli moduna girmiş yada özünde bu. Evlenmek için evlilik yapmayın 2 aya pişman olunuyor ,yeğenimden biliyorumyeni barıştık zaten ve ayrılırsam geri dönüşü olmayacak artık.
Bizim sorunumuz nişanlımın arkadaşlarının ailesinin hep benden önce gelmesi.mesela ailesinin yanına gitti bayramda hiç bana sende gel gidelim beaber vs bişiy demedi.ben tek başıma kaldım istanbulda.
Bir davet olur bir arkadaşımın düğünü vs olur benimle asla gelmez ben hep tek giderim.sevmiyorum der.
Yani sanki evlilik birliği olsun diye evleneceğiz herkes kendi hayatında olacak buna karşı değilim herkesin bi hayatı olsun ama arada sırada da beraber olsak yaçok dokundu beni bırakıp gitmesi yine.
Aşk zati bitti...ya yaşım 33 evlenmezsem bi daha nasıl birini bulurum da evlenirim diyorum.yalnız kalmak istemiyorum ama bu adamla evlensem de yalnızım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?