- 19 Temmuz 2018
- 1.888
- 6.009
- 73
- Konu Sahibi Dindirella
-
Aynen ayrılıp hemen yeni koca bulmalıyım
Amin inşallah evlenırsem konu açarım hatırlat mesajla kendini göndereim davetiye ama bu konular aramızda kalcakYa yine koca dedin takmışsın sen kocaya .. zaten ne zamandır kurt dökesim var evlende oynayalım
Yalnız kalmak istemiyorum yalnız ölmek şstemiyorum bayramda seyranda yaşlanınca kapımı açacak kimse olmasın şsyemiyorum evet nedenlerim bunlar istediğinizi cımbızlayın
Düşğndüğüm için konu açtım ya işte nişanlımdan ayrılıp yeni birini bulacağım dua edin banaİki kişilik yalnızlık daha zor gelebilir. Bunu da düşünün bir.
Düşğndüğüm için konu açtım ya işte nişanlımdan ayrılıp yeni birini bulacağım dua edin bana
Fakir ama gururlu yerine yalnız ama gururlu mu çıktı ki neyse ben gururlu ama kocalı oomayı seçiyorum koca istiremHer iki türlüde yalnız kalacaksın o zaman evlenmiş olmak için evlenmek ne demek şahsen bu şekilde evli olacağıma gururlu bir yalnız olurum daha iyi
Ya düğüne gelmiyor diye ayrılınmaz tabi ki bunu örnek berdim genel tavrı buCanim bak benim esim de dügün dernegi sevmiyor. Illa cok yakin biri olucak da zorla gidecek.. bende dügünleri gezip tozmayi cok severim. Bu evlilige engel olabiliyorY yolun yakinken iyi düsün derim.
Yok bende öyle algilamadim zaten. Yarin evlendiginizde belki ailene de gitmek istemicek. Yada arkadaslarinla görüsmek istemicek .. bunlari düsünerek söyledim zaten sana :)Ya düğüne gelmiyor diye ayrılınmaz tabi ki bunu örnek berdim genel tavrı bu
eğer ayrılmak istiyorsanız bile bence çok iyi düşünün. çünkü sıkıldım of pof lar 3-5 ay sonra özledim çok özledimlere dönüşüyor. bazen ikinci bir şansınız olabiliyor barışmak adına ama bazende asla şans gelmiyor. siz pişmanlığınızla kalıyorsunuz baş başa. belki bir müddet zaman isteyebilirsiniz kendisinden yalnız kalmak ve ilişkiyi en iyi şekilde analiz etmek isteyebilirsiniz. hatta belki evlilik öncesi danışmanlık dahi alabilirsiniz nacizane fikrim. ama acele karar vermeyin eğer seviyorsanız terk edişleri kendinize yük etmeyin her akşam başınızı yastığa koyduğunuzda keşkelerle boğuşmayın tüm yolları deneyin bildiğiniz ama baktınız olmuyor nasip değilmiş deyin önünüze bakın ki siz zaten bir ayrılık yaşayıp barışmış biri olarak ayrılığı en iyi şekilde tecrübe etmişsinizdir. ayrıyken neler yaşadığınızı hissettiğinizi düşünüp ona göre karar alın derim ben.yeni barıştık zaten ve ayrılırsam geri dönüşü olmayacak artık.
Bizim sorunumuz nişanlımın arkadaşlarının ailesinin hep benden önce gelmesi.mesela ailesinin yanına gitti bayramda hiç bana sende gel gidelim beaber vs bişiy demedi.ben tek başıma kaldım istanbulda.
Bir davet olur bir arkadaşımın düğünü vs olur benimle asla gelmez ben hep tek giderim.sevmiyorum der.
Yani sanki evlilik birliği olsun diye evleneceğiz herkes kendi hayatında olacak buna karşı değilim herkesin bi hayatı olsun ama arada sırada da beraber olsak yaçok dokundu beni bırakıp gitmesi yine.
Aşk zati bitti...ya yaşım 33 evlenmezsem bi daha nasıl birini bulurum da evlenirim diyorum.yalnız kalmak istemiyorum ama bu adamla evlensem de yalnızım sanırım
Yanlış anlamışım afedersiniz:) evet istemiyor zaten şimdiden.ailemi zorla arattırdım aramıyor bile.ya o evlilik adamı değil esasen.otursun evde alsın rakısını mezesini açsın maçını bozmayayım hiç keyfini böyle bi tip.görev gibi benimle haftada bşr duşarı çıkar ana canı istemez biliyorum yaniYok bende öyle algilamadim zaten. Yarin evlendiginizde belki ailene de gitmek istemicek. Yada arkadaslarinla görüsmek istemicek .. bunlari düsünerek söyledim zaten sana :)
Bunları düşündüm evet olmayacak ama bu bize verdiğimiz son şanstı zaten ve olamıyor aynı terane düzelemşyoruzeğer ayrılmak istiyorsanız bile bence çok iyi düşünün. çünkü sıkıldım of pof lar 3-5 ay sonra özledim çok özledimlere dönüşüyor. bazen ikinci bir şansınız olabiliyor barışmak adına ama bazende asla şans gelmiyor. siz pişmanlığınızla kalıyorsunuz baş başa. belki bir müddet zaman isteyebilirsiniz kendisinden yalnız kalmak ve ilişkiyi en iyi şekilde analiz etmek isteyebilirsiniz. hatta belki evlilik öncesi danışmanlık dahi alabilirsiniz nacizane fikrim. ama acele karar vermeyin eğer seviyorsanız terk edişleri kendinize yük etmeyin her akşam başınızı yastığa koyduğunuzda keşkelerle boğuşmayın tüm yolları deneyin bildiğiniz ama baktınız olmuyor nasip değilmiş deyin önünüze bakın ki siz zaten bir ayrılık yaşayıp barışmış biri olarak ayrılığı en iyi şekilde tecrübe etmişsinizdir. ayrıyken neler yaşadığınızı hissettiğinizi düşünüp ona göre karar alın derim ben.
Sorun olur cnm. Ilerde üzülecegine simdi üzül daha iyi. Benimki evlendikten sonra degisti eger nisanliyken yada sevgili döneminde böyle oldugunu bilseydim. AyrilirdimYanlış anlamışım afedersiniz:) evet istemiyor zaten şimdiden.ailemi zorla arattırdım aramıyor bile.ya o evlilik adamı değil esasen.otursun evde alsın rakısını mezesini açsın maçını bozmayayım hiç keyfini böyle bi tip.görev gibi benimle haftada bşr duşarı çıkar ana canı istemez biliyorum yani
Yo üzülmüyorum artık yni arkadaş gübi olduk zati beni viddşye nile almyor kavga bile etmiyoruz biz tatsız tuzsuz ömür geçmezSorun olur cnm. Ilerde üzülecegine simdi üzül daha iyi. Benimki evlendikten sonra degisti eger nisanliyken yada sevgili döneminde böyle oldugunu bilseydim. Ayrilirdim
Ben de sevmem yapışık olmayı benim biriyle anlaşmam da xor esasen ama bu da hepten freeNişanlılık yapışık ikizlik gibi bişi olur aslında herşeyi geçtim mutlu olmadığınız bi ilişkiyi sürdürmek hele ki evlenmek en başında mutsuzluluğu kabullenmek gibi
Durumdan rahatsızlığınızı iyice anlatın evlilikte bir taraf mutlu olmadan diğer tarafta mutlu olamaz konuşun bunları kaybedecek bişeyiniz YÖK
Konuşmadan ayrılmayın sakın madem son şans bu iyice değerlendirin ya tamam ya devamBen de sevmem yapışık olmayı benim biriyle anlaşmam da xor esasen ama bu da hepten free
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?