- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
O hissettirdi bana ben son şansının dediBu evde kaldım , bidaha birini bulamam ları adama hissettirmissiniz, oda 10 yıllık evli moduna girmiş yada özünde bu. Evlenmek için evlilik yapmayın 2 aya pişman olunuyor ,yeğenimden biliyorum
Ayrıl ballı çöreğim, 20.000'den aşağı kazanan erkeklerle ne işin var senin. Bir Gucci çanta alsan iflas eder, sen holding sahiplerine layıksın <3
B.k yemiş kendisine baksınO hissettirdi bana ben son şansının dedi
Haklı olabilir ya hu koca yok ortadaB.k yemiş kendisine baksın
O hissettirdi bana ben son şansının dedi
Ayrılmak da kolay değil ki şimdi bi deneyeyim bakalım önden
.Haklı olabilir ya hu koca yok ortada
Ya bende özgürlüğüme düşkünümdür bende kndi alanlarımız olsun yapışık gezmeyelim isterim ama ona ihtiyacımvarke yalnız kalmal üzdü.ben o düşünsün aman demem söylerim ni şateğim derdim varsa bunu da söyledim ama dinlemedi.aşk değil ama bi bağ var illa ki koparmak zor geliyor.bakalımAyrıl hemen ..
Böyle bir hayat sürmek istemezsin kimse istemez yapma bunu kendine ..
Ömür boyu böyle adam seni bırakacak kendi hayatına bakacak arkadaşlarıyla takılacak ohhh ..
En yakın arkadaşım benzer durumlar yaşıyor kocası hiç bir şekilde bir yere götürmüyor kadın arkadaşlarımla bende çıkıyorum ama özlem hep bi başkalarına özenmem var yıllardır içimde kalan çocuklarım büyüsün boşanacağım zaten onsuzum bana fazla fark etmicek diyor.
Niye yontayım ya hu kaç yaşındayız.yontan yontmuştur bu zamana kadar bana yontulmuşu lazımUmarım evlenince yontulur diye beklemiyosundur. Hiç evlenmemiş olmak evlenip mutsuz olup travmalar yaşayıp ayrılmaktan iyidir. Aşk yoksa bitir.
Valla işte bende onu diyorum. Yontulmaz o. Mutsuz olursun. Aşkta yokmuş. Zaman kaybetme daha fazlaNiye yontayım ya hu kaç yaşındayız.yontan yontmuştur bu zamana kadar bana yontulmuşu lazım
Aynen ayrılıp hemen yeni koca bulmalıyımValla işte bende onu diyorum. Yontulmaz o. Mutsuz olursun. Aşkta yokmuş. Zaman kaybetme daha fazla
Valla konudan bunu yapabilirmişsin gibi geliyo. Umarım mutlu olursun.Aynen ayrılıp hemen yeni koca bulmalıyım
Umarım sağ olunValla konudan bunu yapabilirmişsin gibi geliyo. Umarım mutlu olursun.
Nedeni buysa hem de hemen ayrılmalısınız.ya yaşım 33 evlenmezsem bi daha nasıl birini bulurum da evlenirim diyorum.yalnız kalmak istemiyorum ad
Yalnız kalmak istemiyorum yalnız ölmek şstemiyorum bayramda seyranda yaşlanınca kapımı açacak kimse olmasın şsyemiyorum evet nedenlerim bunlar istediğinizi cımbızlayınNedeni buysa hem de hemen ayrılmalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?