Nişanlımdan soğudum uzaklaştım

• Konu Sahibi Konu Sahibi elya1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yani size şöyle söyleyeyim, değil nişanlıyken şu an evliyim hala yemekten sonra bulaşıklara dokunmam eşim yıkar ve bunu ben istediğim için değil kendi istediği için yapar çünkü yorulmamı istemez. Sizin birlikte gezip tozmaktan daha önemli sorunlarınız var gibi geldi bana çünkü nişanlınız şimdiden böyleyse emin olun evlenince sizin için her şey daha zor olacaktır. Cimrilik konusunda da benim eşim de tutumludur ama kendine tutumludur konu ben olunca şimdiye kadar hiç hesap yaptığını görmedim eğer bu konuda şüpheniz varsa kesinlikle bazı şeyleri tekrar gözden geçirin. Ben gezmek konusında pek bir şey diyemiyorum çünkü açıkçası ben çok sevmem ama şuraya gidelim dediğimde de hiç olmaz evde oturalım diye de bir şey duymadım eşimden, hatta nişanlıyken arabası yoktu o zaman bile en kötü ihtimalle araba kiralardı. Ve dikkatimi çeken şey sizden sonra arkadaşlarıyla buluşması, yani bence bu evlilikleri zorlayan bir durum çünkü evlenince değişeceğini ben hiç zannetmiyorum. Size tavsiyem ne kadar değerli olduğunuzu size unutturmadan müdahale etmeniz. Hiçbir kadın dünyaya ev işi yapıp sorumsuz bir kocayı büyütmeye gelmedi bence, kendi değerinizin farkına varın emin olun hayat karşınıza çok daha güzel şeyler çıkaracaktır :)

Haklısınız görüşmüyorum şu an telefondan iletişimdeyiz ama konuşacağım

Haklısınız adam kendini çok belli etti bundan sonra iş bana kalmış

Haklısınız teşekkür ederim yorum için

Çok teşekkür ederim güzel yorum için benim de içime sinmediği için hep tartıştım en sonunda soğudum sessizleştim geri çekildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…