Nişanlımdan soğudum uzaklaştım

• Konu Sahibi Konu Sahibi elya1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne dedikodusu yahu nisanlanmislar. Adam para harcamak istemiyor ondan evde oturuyor. Koca yaz gorusmemek ne demek mesela

Etraftaki şehirlere otobüsle gitseler ne dedikodusu olacak mesela? Adam ot gibi bir şey işte. Vizyonu dapdarr

Bulunduğunuz ilçe aşırı mı büyük ki uzaklık bu kadar sorun oluyor? Ha gerçi aşırı büyükse toplu taşımalar gece 12-1 e kadar olur, yani illa araba şart değil ki.

Her zaman evde görüşmek ve hep aynı şeyleri yapmak insanı çok sıkar, bu konuda haklısın.

Son kez ciddi şekilde bu konuyu konuş. Düzelmeye niyeti yoksa yol ver gitsin.

Ama ben bu konuya yorum yaptım. Burada bahsi geçen kişiye yani. Her olay kendi içinde degerlendirilir

Çok teşekkür ederim çok iyi açıklamışsınız

Teşekkür ederim evet istemediği çok belli ve sebebi burada söylenen pek çok şey olabilir

Ruhsuz, renksiz, sıkıcı bir adamla evlenip aynı şekilde evlilik yaşayacaksınız demektir. İnsan 3 ayda bir yanınıza gelmez mi yahu? O kadar heyecansız yani.
Görüşmeleriniz de sizin yemek yapıp, bulaşık yıkamanızdan ibaret gibi. Yakın ilçeler, iller arabasız da gezilir. Ot gibi yaşamaya hevesliyseniz, evlenin tabi.

Şu anda da kavgalıyız yapışkan değil ama hiç iletişimi kesmiyor bir sorun olduğunda arıyor ilgileniyor özür diliyor haklısın diyor neyi yanlış yaptım nasıl düzeltebilirim seni çok seviyorum seninle olduğum için çok şanslıyım kaybetmek istemiyorum yarın yakın şehirdeki avmye gidip sana bir şeyler bakalım mı ya da başka fikirlerle geliyor dara düşünce sonra yine aynı ve şu an önceki problemleri yok sadece bu birlikte vakit geçirme konusu kısır döngüde yani adam o zamandan bu zamana çoğu davranışını düzeltti ayrıca bu kişi her işime de koşar ev taşıma durumunda kaldım evi bulan abonelikleri açan anahtar göbeğini değiştiren oydu yani benimle ilgili bir konu oldu mu elini taşın altına her zaman koyuyor ama işte şimdiki durumunda bir düzelme yok

Bu tutumluluğa çoktan araba alabilmesi lazımdı.Birşeyleri bahane etmemesi gerekir ve koca bir yaz görüşmemişsiniz.ya insan özlemez mi
Arabayı düğün masraflarından ötürü erteledi evet işte sevsen özlesen böyle olmaz diyorum o zaman da çok aşık rolleri kesiyor barışınca da eski haline dönüyor

Çok güzel açıklamışsınız benim beklentilerim de bunlar aslında ama olmadı bir türlü

Değilim işte o kadar bunaldım ki çok farkında bunun artık ben de aşırı mutsuz hissediyorum yansıtıyorum da

Teşekkür ederim ben de böyle düşünüyorum yoksa burada sürekli konu açar dururum

Adam duruma göre bukalemun gibi tavır alıyor demek. İnşallah bu manipülatörün elinden en kısa zamanda kurtulursunuz. Evlenene kadar oynadığı tiyatroda bile devamlılık gösteremiyor. Ama kolayla vazgeçmez sizden. Şimdiden evde önüne gelen hizmetle pinekleyip hesabına yatacak maaşınızın hayalleri ile rol yapmaya motive oluyordur.

Evet haklısınız teşekkür ederim yorum için

Sosyal medyanin cogu gercek degil ama gercek olan insanlar da var. Size katiliyorum daha genc yasta eve tikilip yemek bulasik bunlar sogutur zaten evli gibiymissiniz.oyle gemcler varki civil civil hersey para harcamak degil ki. Al cekirdegini kolani cayini tavlani sahilde otur mesela. Veya yakin bir sehiri trenle git atiyorum gemiyle git otobusle git bu isler boyle olur zevk alinir gonul yeterki istesin. Ama nisanlindam şu vibe aldim sanki isten donup ben yorgunum diyip ucluye uzanip yemek bekleyen tip gibi. Kesinlikle konus derim

Ne dedikodusu yahu nisanlanmislar. Adam para harcamak istemiyor ondan evde oturuyor. Koca yaz gorusmemek ne demek mesela
Konu sahibinin başka dertleri de var. Önceki konusunda yazmış. Adam ilişki esnasında pirno açmış. Kamu sahibinin vücuduna laf etmiş spora git falan demiş. Hala çok aşığım diyor. Yaş oniki falan herhalde.

Yahu bu ne böyle ruhsuz cimri. Niye evde oturup yemek yiyorsunuz çay koyuyorsunuz da 30 yıllık evli anamla babam gibi takılıyorsunuz. Bu adam tatillerde de alacak seni anasının evine götürüp üç ay oturtacak hizmet ettirecek.
Vallahi biz de sevgılıyken arabamız yoktu o dönemler, gitmek istediğimiz yerleri belirliyordu arada bir de arabasız gidilecek yerlerse toplu taşımayla gidiyorduk eğer uzak yerlerse araba kiralıyordu eşim gezip gezip dönüyorduk.
Evliliği de ekonomik bir ev hayatı olsun diye istiyordur bu adam iki kişinin maaşı eve girecek bütün gün evde oturup pinekleyeceksiniz başka bir şey yapmadan sadece işe gidip gelerek. ev masrafı da yarı yarıya inmiş olacak iki kişi yaşadığı için. Eski konularınızı okumamıştım sanırım eski konularınızda da yaptığı büyük terbiyesizlikler varmış. Bu adamla neden nişanlandın zaten onu da anlamadım

Arabasızlık engel değil ki gezmeye, tek ulaşım aracı araba değil neticede ama sizin nişanlınız ruhsuz ve vizyonsuz, araba denilen şey kiralanabiliyor da satın almaya gerek yok yeter ki istesin,
45 yıllık evli her ikisi de kanser hastası amcamla yengem araba, tren, uçak, otobüs farketmeksizin sürekli geziler yapar turlara katılırlar, keza biz eşimle sevgilik ve nişanlılık döneminde yoğun çalıştığımız halde
onlarca şehir gezdik arabamız vardı o zaman evlenince ev almak için arabayı sattık son bir yıldır arabamız yok yine geziyoruz istediğimiz her yere gidiyoruz, kısacası sizin iş bana olmaz gibi geldi para var vizyon yok neye yarar, çürür gider gençliğiniz bu adamla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…