- 1 Temmuz 2016
- 712
- 418
- 18
- 32
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Hayirlisi olsun ne diyim. Yine de iyice dusunun pisman olacak karar vermeyinHaklısınız ama nişanlım beni bırakma vb şeyler söylediği için kendimi kötü hissediyorum. Düşünmem için zaman vermiyor.
Hayır madem konuşulan konular sarmıyor, sıkılıyorsunuz, yanınıza gelmesini istemiyorsunuz neden nisanlandiniz ? Herneyse. Bence olay şu. İnsanlar biraz delidir. Şöyle ki; mutsuz olduğumuzda aslında pozitifizdir mutluyuzdur yani mutsuzluk bize iyi gelir, ne zaman ki çok mutluyuz herşey çok yolunda biri bizi çok seviyor ve hiç kavga yok o zaman bi cinslesiriz. Mutsuzluğu özleriz. Kendimizi aptal gibi hissederiz mutluyken. Özgürlüğümüz de kısıtlanmış gibi hissederiz. Kesinlikle nişanlında problem yok bence sadece siz geçmişi özlüyorsunuz.
Nişanlanmadan önce durum nasıldı? Sonra mı gelişti bu soğukluk?
bu duyguyu cok iyi biliyorumsaplantili bir asik...terkedememk kirmaktan korkmak bambsska cok kotu bir duygu...seeni kotu yonlendirmek istemiyorum ama evlenince kotu oluyor bu duyguyla savasmak
Yav arkadaş madem saplantılı aşık neden nişanlanmış o zaman o adamın günahı ne bende bunu anlamıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?