Selam arkadaslar,
ben ah erkekler bölümünde bir konu acmistim "Dügüne 4 gün kala ayrildik, ltfn yardim" diye okumak isteyenler linki Burda konumun: http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/655652-dugunumuze-4-gun-kala-ayrildik-lutfen-okuyun.html
ayrilali 1 ayi gecti, ben attim daha dogrusu atmak zorunda kaldim yüzügü ailesinin baskisi ve eski nisanlimin arkamda durmamasindan dolayi. Konuyu okuyan iyice anlar detaylarinirüyalarima girer oldular ailece. Hergün en ufak sey onu bana hatirlatiyor, istemiyorum inanin artik onu düsünmek istemiyorum. Biktim onu düsünmekten. Whatsappi bilirsiniz cep telefonlarinda mesajlama programi. Ordan onu herdefasinda ekleyip bakiyorum (nosunu ezbere biliyorum) en son nezaman girmis ve online olunca kiminle yazisiyo bu Kadar uzun süre diye düsünüyorum. Facebookda hic hesabi olmayan, hesap acmis benim en iyi arkadaslarimi eklememis, ama okuldan olan arkadaslarimin hepsini eklemis. Ortak arkadaslarimiz cok var. Resimini eklemis sinirime gidiyor onun o tavirlari. Aklimdan cikmiyor ama her Saniye aklimda hersey anilarimizi getiriyor gözlerimin önüne. Artk tükendim usandim, yemin ederim cok bunaldim arkadaslar. Bir iyim bir kötüyüm bu nasil ve nekadar devam edecek böyle? Lütfen bana akil verin, onu unutmak istiyorum beynimden kalbimden söküp atmak istiyorum. Whatsappde beni engellemisti ilk zamanlar, gecen engeli kaldirmisti görmüstüm ama yazmamisti. Benim ve onun ortak sevdgimiz araba var, nikime onu alacagimi yazmistim onu bahane ederek bana yazdi alacakmisin cidden nelere dikkat etmem gerektigini vs. söyledi. Sonra diger konulara gecti nasilsin yüksek lisansini yapacakmisin, vs.vs. eski konulara girdi. Kendide uyuyamiyomus geceleri aci cekiyormus hergün 3-4 saatlik uykuyla duruyomus ayakta geceleri müzik dinleyip agliyormus. Ailesine gün icerisinde belli etmiyormus bu durumu. Hem bana aci cektigini anlatiyor Hemde geri dönemeyiz cok sey oldu bundan sonra tadi tuzu olmaz iliskimizin diyip kapatiyodu. Bunu 3-4 gün boyunca sürdürdü bende, basta saniyordum ki oglan unutmus bile beni unuttuysa bende onu unuturum dedim sildm cidden iyidimde ama simdi aci cektigini ögrenince icim daha kötü oldu hem ikimizde aci cekiyoruz Hemde birsey yapamiyoruz diorum. Mutlu cift göremiyorum. Bana arkadas kalalim diye telif etti bende hayir dedim, arkadas olmamiz biribirimizi dahada yaralamamiz anlamina gelir dedim. Eski konular acilacak iyice aci cekecegiz dedim, sen bilirsin dedi yazismadik ondan bu yana! Yani 2 gündür yazismiyoruz. Cünkü bence eski sevgilididen dost olmaz. Icime kurt düsürdü simdi aci cekiyorum diyerek. Ama her defasinda geri dönüs yok diyordu. Son kez sordum sence umut varmi diye, cevabi: ne umut nede heves kaldi dedi. Bende peki ozaman bundan sonra görüsmeyelim birdaha dedim. Öylece kaldi. AMa bana sorun icimi! Yemin ederim icim kann agliyor. Eskiye bakarak daha iyi durumdayim cok sükür ama artk onu tamamen hayatimdan yok etmek istiyorum, aklima gelsin istemiyorum her allahin günü! Bana akil verin kizlar nolur
canım ya çok erken daha bir ay. garanti veriyorum sana eğer onu takip etmezsen yani ne facebook dan ne whatshapp dan 3. ayın sonunda unutacaksın. kendini toparla adaçayı al iç çok sakinleştiriyor rahatlatıyor. bol bol dua et. onun yaptıgı klasik erkek davranışı.
bende büyük bi aşk acısından cıktım sonra birine güvendim 3 ay oldu ondanda ayrılalı inan hayat planlandıgı gibi gitmiyo. ben senn diğer konunada cevap yazmıştım sanırım. ama üzme kendini bırakma ..
canim yapamiyorum nasil Hakim olcam kendime, her defasinda bakiyorum dakika basi bakiyorum whatsappde en son nezaman online olmus diye. Online olunca acaba kiminle yazisiyor diye icimde soru isaretleri olusuyor. Onu birak her an aklimda aklimdan cikmiyor. Istemiyorum onune Facebookda nede Whatsappde takip etmek istiyorum ama kendime Hakim olamiyorum ya naisl yapabilirim? Nosunu ezbere bilmesem silerdim ki birdaha ekleyip bakamayim diye, ama ezbere bildigim icin hep ekleyip bakiyorumkafayi yicem ya inan korkuyorum hep böyle devam edecek diye.
Duha Suresi Meali
1 Andolsun kuşluk vaktine
2 ve dindiği zaman o geceye ki,
3 Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı!
4 Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır
5 ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın!
6 O, seni bir yetim iken barındırmadı mı?
7 Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı?
8 Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi?
9 Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)!
10 El açıp isteyeni de azarlama!
11 Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
numarayi silip birdaha eklemem gerekiyor, kendimi tutmam gerekiyor, bol bol dua Edip tutacagim kendimi. Onu ne facebookda nede whatsappde takip etcem. Öyle gecer gider dimi? Zamanla kaybolur icimdeki aci? icim aciyor icim.... Yaniyor resmen. Beni bekleyen meger cokmus cok kisi ogluna düsünüyor, fakat ben düsünemiyorum icimdeki ona olan ask duruyor kokusunu sesini tenini ne biliyim kendisini cok cok özledim, inanin icim aciyor yangin yeri gibi yaniyor. ALLAH kimsenin basina vermesin bu aciyi, cok cok zor birseymis.
evet işte böyle kararlı ol. bende aynı durumdayım ve bu dediklerimi yapıyorum içim o kadar rahat ki. meğer ihtiyacım olan oymuş. ondan haber almamak. zaten baksana ne işine yarıyor bakıyorsun üzülüyorsun.
zaten onun istedigide o biliyor musun erkekler bilir kızlar piskopata baglar i yerden sonra takibe başlar o yuzden hiç yapmadıgı seyleri yapar senn de gözüne sokar. dinle beni sende bnm gibi rahatlayacaksın.
senin için de dua edecem canım bende arkadaslarımın ve kendimin dualarıyla kurtulduguma inanıyorum.
haklisin canim, korkuyorum birini bulup gözüme sokacak diye, o yüzden irtibati koparmam gerekiyor bir sekilde. Inan icim hic raha degil cok aci cekiyorum, ama mecburum bunu yapmaya yoksa kendime etmis olacagim. Sonucta baka baka dahada cok soru isaretleri olusuyor beynimde. O birgün baskasini bulacak buna eminim ve gözüme sokacak. Amaci bu. Ama ben onu görmemezlikten gelmem gerekiyor. Insallah bedne senin gibi kurtulurum.- Sen nezamandir ayrisin ne Kadar sürdü alisman?
ben seni çok iyi anlıyorum. ben de ayrıldıktan sonra nefes alamadım aylarca. her saniye aklımdaydı her an her saniye. yemek yerken televizyon izlerken kursta otobüste her yerde her an. yaşadığım hiçbir andan mutluluk duymuyordum. bir buçuk sene böyle sürdü. şimdilerde düzeldim. ama şu birkaç gündür gene bir gelgit hallerdeyim. o kadar illet bir şey ki bak aradan ne kadar zaman geçti, hala ummadığım anda sızıveriyor acısı içimesana diyebileceğim şey şu ki, onunla iletişim kurma.ve faceboktan whatsaptan takip etmemeye zorla kendini. çünkü baktıkça yaran kanar. bu iyileşmeni geciktirir. çok samimi yakın bir kız arkadaşın varsa onunla daha çok zaman geçir. kendini eve kapama. insan ne kadar oyanırsa o kadar kafası dağılıyor..bir de şunu unutma, o eğer gerçekten sevseydi, şuanda yanında olurdu.
yarın tam 4 ay olacak. gördüğün gibi gün sayıyorum :)
güçlü olduguma bakma benimde o kadar zayıf oldugum anlarım vardı ki. anneme anlattım onun omzunda ağladım. kendimi rezil ettim çogu defa. ama başardıgıma inanıyorum şimdi.
aklıma geliyor ama ilk aydaki gibi acıtmıyor. bazen geri döner mi dönse ne yaparım diye düşünüyorum. sende düşünüyorsundur biliyorum. ama böyle yaparak biz ilerleyemeyiz.
bak bu akşam onun tuttugu macın maçı vardı. eminim ki arkadaslarıyla toplanmış izliyordur. eğleniyordur. bide bana bak hala onu düşünüyorum üzülüyorum beraber izlediğimiz macı hatırlıyorum...
hayat böyle malesef erkekler bizim kadar duygusal değil çabuk siliyorlar gecmişlerini. ama inan bana bir gün pişman oluyorlar ben buna inanıyorum yakın çevremden de görüyorum.
pisman olsun zaten olmasin demiyorum kesinlikle olsun Hemde hatasini anlasin ailesinin sirf benim hatalarimi degil kendi hatalarinida görsün artik! ALLAH acsin gözünü o konuda. Benim arkadasim var yakin onunla sik sik bulusuyoruz allahtan o var o gercekten cok iyi geliyor bana. Ailemde cok sahip cikiyor ama onlarla dertlesemiyorum, onlar kapatti bu konuyu birdaha acmak istemiyorlar. Onun icin onlarla konusamiyorum aglayip sizlayamiyorum onlarin yaninda. Bilmiyorum cidden nasil basaracagimi cok güclüyüm ben aslinda basarabilirim ama her seyin onu hatirlatmasi bazi kisilerin 2 sene gecmesine ragmen hala aci sizi hissetmeleri beni cok korkutuyor. Bazen diyorum git yalvar yakar yine birles. Bazen diyorum gururum var yalvarip yakarsamda mutlu oalmaayiz ailesinden dolayi ayrildik sonucta ailesini silecek degil aielsi evlensekte ailesi kalacak. Benim biran önce baska birini bulmam gerekiyor diye düsüncelerede kapiliyorum ki onu unutabiliyim diye. Ama oda yok olmuyor kalbim aciyor siziyor bu düsünceler gelsede aklimainan bilmiyorum hicbirsey bilmiyorum sanki aklimi yitirmis gibiyim
unutursun canım ya herkes acısını farklı yaşar. ama sen unutursun inanıyorum ben sana. hayatına başkaları girecek tabi ama sırası değil.
diyorsun ya hani tekrar birleşmek için ona gidim konişim. asla yapma. egoları daha da şişer. eğer o isterse seni arar zaten inan ki istedigin gibi biri olarak da cıkar karsına.
cnm sn elinden geleni yaptın öyle düşün. gerisini Allah a bırak. o her şeyin en iyisini bilir.
ve ben hep böyle hikayelerin sonunu mutlu görüyorum. anan bana hayatına öyle biri girecek ki çıkanlara teşekkür edeceksin. eşinle böyle karşılıklı televizyon izlerken bu söylediklerim aklına gelecek
evrene pozitif enerji gönder. kimse senden kıymetli değil...... :)
senin yazini okuyunca korkum iyice büyüdü. 1,5 senen gecmis hala ayni hissler geliyor gidiyor, bu cok aci birsey. Baska birisi olmadimi hayatinda? onu sana unutturabilecek birisi? Bende cok uzun sürmesinden korkuyorum, istiyorumki biran önce gitsin icimden. Óda aci cekiyor, ama hicbirsey yapmiyor! Elinden birsey gelmiyor ailesinden korktugu icin! Kendisi bana yazmisti cok aci cektigini uyuyamadigini vs. Ama inanmiyorum pek bilmiyorum sadece bunu bana söylüyorki ben aci cekiyim diye olabilirmi sizcede? Yada cidden aci cekiyormudur unutmamismidir? Eminim beni whatsappden takip ediyor nikimi vs. neler yazmam gerekir nikime? Ona belli etmemek icin aci cektigimi?
cok cok tsk ederim canim ya cok Moral verdin bana vallahi. Haklisin hic bisey benden degerli degilinsallah o gün gelir ve senin burdaki yazdiklarin gözlerimin önüne gelir. Seni anarim insallah. Basaracagim ALLAHIN iziniyle. Sizlerle Burda yazisinca cok daha hafifliyo acim, icimdeki dertleri atiyorum sanki birbir. Cok iyi geliyor birileriyle sohbet etmek yazmak. Cok sagol canim.
ne demek ne zaman istersen, özelden de konuşabiliriz . :) bende böyle konuşarak aştım çogu şeyi o yuzden konuşmanın enerjisine inanıyorum.
bazen çarşıya çıkıyorum alışverişe falan. etrafa bakıyorum, insan seli akıyor resmen. kimi yemek yiyor kimi telefonla konuşuyor, kimi bi yere yetişmek için hızlı hızlı yürüyor.. herkesin bi teleşı var herkesin sorunları var. inan bana kimse tam anlamıyla mutlu değil.
sonra dönüyorum kendime bakıyorum sağlıgım yerinde ailem yanımda ve dünyada yüzlerce insan var. elbette beni sevecek isteyecek birileri çıkaca karşıma ve ben içimde biriktirdiğim tüm Tribimi ona yapacam :) mutlu olacaz kız biz böyle programlanmışız insan olarak :)
canim yapamiyorum nasil Hakim olcam kendime, her defasinda bakiyorum dakika basi bakiyorum whatsappde en son nezaman online olmus diye. Online olunca acaba kiminle yazisiyor diye icimde soru isaretleri olusuyor. Onu birak her an aklimda aklimdan cikmiyor. Istemiyorum onune Facebookda nede Whatsappde takip etmek istiyorum ama kendime Hakim olamiyorum ya naisl yapabilirim? Nosunu ezbere bilmesem silerdim ki birdaha ekleyip bakamayim diye, ama ezbere bildigim icin hep ekleyip bakiyorumkafayi yicem ya inan korkuyorum hep böyle devam edecek diye.
takip etme.. edersen birgün göreceğin şey onun mutluluğu olur..zaman geçer senin acın kabuk bağlar. Sonra bakarsınki o çoktan uçup gitmiş. sosyal medya .. orada görüverirsin birgün biri ile.. Senin planladığın herşeyi o yapar olur bir başkası ile. Ozaman şuanki durumundan daha çok acı misli ile çekersin.. içinde unuttum dediğin herşey misli ile gelir kalbine oturur.
Tüm görebileceğin yerlerden engelle. kurcalama bakma.. takip etme.. Zaten o seninse sana gelecektir..
Benim yaptığım yada buradaki çoğubayanların yaptığını yapma.. Üzülen yine sen olursun. Çok zor biliyorum.Ama unutma tek o değil dünyada oymuş gibi gelsede.. Ve bu acıyı çeken bi tek sen değilsin sen gibi gelsedeah bide ben yazabilsem ya neler yaşadığımı..
Selam arkadaslar,
dün yeni gelismeler oldu! Beyfendi yazdi nasilsin diye basladi whatsappden! Bende beni özledi daynaamadi yazdi saniyorum, tabi hemen yazmadim iyikide yazmamisim devami geldi mesajinin! (Bizim ortak kiraladigimiz dairenin sahibi kirayi ikiye böleceksiniz yarisini siz yarisini eski nisanliniz ödemeli dedi, ödemeyeni mahkemeye verecegim dedi) bende tabi sorunsuz kendi payima düseni ödemistim. Bu tabi ödememis pinti olduklarindan paraya taptiklarindan ödememisler, Adam buna mail atmis parasini istedigini belirtmis! Buda bunu bana yazdi dün benden para istiyor ben calismiyorum nasil ödeyim babam kredisini ödüyor vs. sanki cok fakirler babasinin aldigi parayi duysaniz oho! Bana diyorki bu kadarda vicdansiz olma sen öde Allah rizasi icin benim ödeyecek durumum yok. Yani sevdiginden özlediginden vs. degilde para pesinden kosmak icin bana yazmis! Bende kul hakkina geciyor diye Adam cünkü hakkini helal etmezse kul Hakki gecer hem o ödeyecegim miktardan ne zengin nede Fakir olurum diye düsündüm SIRF ALLAH rizasi icin ve yüüzmün gözümün sadakasi olsn diye ödemeyi Kabul ettinm. Bunada yazdimki eger 1 ay biyerde calisip ödeseydin bu Kadar yerlere sermezdin gururunu bu davranisini hic iyi bulmuyorum dedim. Ben bu miktari ödüyorum ama senin veya ailen icin degil ALLAHDAN korktugum icin kul Hakki yememek icin dedim. Bundan sonra bana hicbirsekilde ulasma tsk maili bile atmana gerek yok hatta dedim. Böylece öldürdüm onu kalbimde! Böyle karaktersiz böyle adi insan olamaz! Bana bu kadarda vicdansiz olma diyor bu ne demek ya? Bugün daha yeni tekrar yazdim sen bana vidansiz dedin ama ben vicdansiz olmasaydim ödemezdim adamda seni mahkemeye verirdi ozaman mecburen ödyecektin dedim. Ben ALLAH rizasi icin yüzümün gözümün sadakasi olsn diye ödedim asil vicdansiz varsa sensin siz paraya tapmaya devam edin sizi kurtarir öteki dünyada dedim! ALLAHA cok sükürki sizin gibi bir aileden kurtulmusum dedim. Kendiside bana dikkat ette beteri cikmasin dedi. Bende dedim ALLAHIN iziniyle cikmaz benim kalbim temiz. BUndan sonra allaha yakin bana uzak ol ki kul hakki yememyi ögren dedim. Whatsappdede engelleyip sildim! Birdahada ASLA ve ASLA ALLAHA büyük konusmayim öyle birinin adini bile anmayacagim o benim gözümde kalbimde öldü gitti! TOPRAGI BOL OLSUN! Salaklik olur bundan sonra hala ona üzülmek!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?