gercek yüzünü gördügün iyi olmuş canım. hakkında hayırlısı olsun. Rabbim gönlünü sogutacak bir şey bir sebep çıkardı karşına :)
bende nısan attım aylar oldu..bunu kacıncı kez kac kısıye yazdım bılmıyorum ama unutulmayacak yada hafıflemeyecek acı kader uzuntu yok..aılenızden destek alın..hayatı yasayın bakın nasıl gececek..ben gecmez dıyordum aglıyordum hungur hungur gece gunduz ıcıme sındıremıyorum aılesı yuzunden boyle olmasını..ama ne yaptım hayatıma baktım..evlensem aıle bana yazık olacaktı..bastan anlasamadıgım ınsanlarla sonra ne olacaktı..unutun herseyı gezın tozun alısverıs yapın..sıkıldıkca yazın ofkenızı atın..her zaman yazarım..uzuntunuzu anlayabılıyorum..
kac ay oldu sen yüzügü atali sormak ayip olmazsa? Unuttunmu tamamen? Neler yaptin unuttun? Bende iyice acim hafifledi aradabir üzülüyorum ama artk geriye bakmiyorum fazla. öncedne Whatsappde ekler bakardim ama simdi engelledim yemin ettm engeli kaldirmicam diye kaldirmiyorum artk kaldirmakta istemiyorumönceden olsa kaldiirdim engeli bakardim yine. Aradabi burukluk geliyo üzüntü anilar vs. ama bunalrda gececekmi zamanla? Aklima hatiralar anilar gelsin istemiyorum bol bol dua Edip ALLAHA siginiyorum. Sen nasil atlattin bu durumu´? anlatirsan cok sevinriim...
ben kendımı eskısı gıbı hıssetmek ıcın herseyı yaptım..anlatırım neden anlatmıyım..oncelıkle kotu hıssedıyordum annem aldı benı psıkıyatrıye goturdu..hafıf bır ılac yazdı doktor 6 ay kullandım sadece doktor devam etmene gerek yok deyınce bıraktım..bu zaman dılımınde fılmler aldım ızledım..ıstersem agladım bol bol..anneme sarıldım..gezdım yenı yerler kesfettım..kıyafetler aldım butcem yettıgınce..eskıyı hatırlatan benı kızdıran ne varsa attım..esyalara anlam yukleyecek kadar sacmalamadım yanlıs anlasılmasın ama hatırlatmasın dedım attım..gelecekte neler yapacagım dıye guzel seyler dusunmeye calıstım..yemek yaptım temızlık kendımı dınlemedım..sızi düşünen seven bırı olsaydı yanınızda olurdu degıl mı??hayat ne kadar guzel dusunun olur mu?
bugun hiç param olmasa annemı yanıma alıp parkta bıle olsa oturabılırım guneşi gorup mutlu olabılırım saglıgım yerınde benım felsefem bu..bazen bende olumsuzlasabılıyorum 31 oldu yasım karsıma dogru bırı aılesıde ıyı olan bırı cıksın evleneyım dıyorum umutsuzluga dusunuyorum ama hemen kendımı yenılıyorum..ıstedıgınızı sorun cevap yazarım..
canim yapamiyorum nasil Hakim olcam kendime, her defasinda bakiyorum dakika basi bakiyorum whatsappde en son nezaman online olmus diye. Online olunca acaba kiminle yazisiyor diye icimde soru isaretleri olusuyor. Onu birak her an aklimda aklimdan cikmiyor. Istemiyorum onune Facebookda nede Whatsappde takip etmek istiyorum ama kendime Hakim olamiyorum ya naisl yapabilirim? Nosunu ezbere bilmesem silerdim ki birdaha ekleyip bakamayim diye, ama ezbere bildigim icin hep ekleyip bakiyorumkafayi yicem ya inan korkuyorum hep böyle devam edecek diye.
anliyorum canim iyi yapmissin, bende bol bol geziyorum birseylr alioyurm kendime arbami bile degistirdim onunla anilarmiz oldugundan dolayi! ama istemiyorum onu hatirlamayi etmeyi, hcibir sekilde istemiyorum, icimdeki aci azaldi insallah tamamen bitecek gidecek! sende cokmu sürdü tamamen unutmak? bende henüz 1,5 ay oldu daha taze. yasim 26 oldu bende diyorum bundan sonra kimse istemez kimseyi bulamam evlenemem vs. ama cok isterim aile kurmayi dogru kisiyle insallah nasip olur sanada banada. cok zor bir durumdayiz. Sen atlatmissin ne güzel darisi bana insallah kendimi isime verdim bilmiyorum baska neler yapabilirim
Farkli bir yorum yapayim sana..
Bakmaya devam et.. sonuna kadar bikana kadar..Aci ceksen bile bak.. Acini yasa ki, tuket bu aciyi, at icinden..
Birgun gelecek iste o gun ne bakmak isteyeceksin artik, nede takip edeceksin.. cunku BIKACAKSIN....
Bir arkadasima bunu tavsiye etmistim. simdi o cocuk onun icin siradan biri gibi geliyor. Hergun baktigi profile, izledigi kisiye artik inan 3 haftada bir, ayda 1 bakiyor.. Cunku usandi, bikti.. ustune git acilarinin.. Ama cogunlukla bakmayi bile unutuyor. unuttum gitti diyor :)
Bu acilari da yasayarak tuketeceksin... inan..
evet atlattım sende atlatacaksın..baska neler yaptım benı mutlu eden muzıkler dınledım..kıtaplar aldım okudum..debbıe küçük mucizeler dukyanı ve bir dılekle basladı hersey adlı kıtapları okudum..seda akgül dişilik mı kısılık mı aklımasımdılık bunlar geldi..odamın seklını degıstırdım..begendım bır fılmı ızlemek ıcın sınemaya gıttım..en ıyı dostum aılem oldu..bazen kızsak bıle onlar herseyımız unutma..evıme en yakın avmde d&r gırdım kıtapçıyı gezdım begendıgım mağazaları gezdım..onunla yapamadıgım herseyı yaptım..suan onunla ılgılı aklıma ne mı gelıyor bencıllıgı saglam bır erkek gıbı karsımda duramayışı..
canim bugün yine kötüydüm misal birden bire hüzün geliyo icime aci hic gitmemis gibi birden nüksediyor icerimde. Yüregim agriyor sanki koca tas oturdu bogazima, dügümleniyor nefes alamiyorum. Cok zoruma gidiyor cok, resmini gördükce facebookda icim parcalaniyor. Kokusunu sesini asiri derecede özledim. Ama eminim o beni özlemedi okadar. umursamiyor hatta hayata devam ediyordur hicbirsey olmamis gibi! Eminim buna! Cumartesi dügün var yakinlarinin bizim burayaya yakin bir dügn salonunda olacak dügün buda genelde salonun önünde dikilir genclerle icerde pek Durmaz diyorum ordan gecsem yeni araba aldm onun en sevdigi modelden sirf ona inat aldm. Onunla gecsem diyorum ama dogrumu olur olmazmi bilmiyorum. Durup konusacak degilim ama gectigimi kesin görür. Sizce yanlismi olur? ici ciz etsin istiyorum her nekadar abuk subuk düsüncede olsa !
bakın bana kızacaksınız ama ınsan yenı ayrıldıgında tamam ozler ama gerı donemmek ıcınde sebepler ofkeler kızgınlıklar vardır..sızı ozleyen ısteyen ne yapar eder sızı gorur klasık olacak ama madem yakınlarınızda gorebılme ıhtımalı bıle var gelır kapanızda sabahlar..sız onu gerı ıstıyorsanız aramayın ve oyle arabyla gecmek gıbı seyler yapamyın derım..araba yada para ıcın sıze donmesı hos mu sızce?yada bıtırmıs oldugunuz ılıskı ıcın ınatlasmalar
ben faceden bır yada ıkı kez baktım..dedım kı kendıme aılesı ve o senın ıcın dogru kısıler degıller..bır daha bakmak yok dedım sıldım ve artı engelledım..bır sure bakmak ıster gıbı oluyor ınsan ama sonra kabullenıyor bazı seylerı suan sor aklımdan bıle gecmez..yenı bır ask sevgı dogru bır beraberlık ıstıyorum aılesı ıyı sorunlardan uzak bır bırlıktelık dılıyorum..sizin duygularınız karışmış..abuk sabuk desenızde sizin dusuncelerınız saygı duyarım..bıraz dınlenın kendı ıc sesınızı dınleyın..eger donecekse ve sız ıstıyorsanız donsun ıns..ama sureklı aramakla yada onun onunden gecmekle donmez yasanmıslıklarla bılıyorum bunu..2 ay gecsın daha farklı olur 4 ay gecer daha farklı olur..
ama sızın ıcın hayırlısı ne ıse o olsun ınsallah..
canım benımde oyle oldu ablası ve annesı sebep oldular..onların hatalı oldugunu bılıyor ama korkuyordu..o oyle bır erkek korkak ve bu bana gore degıl saglam bır adam ıstıyorum ben..asla karsılasmak ıstemem ben aksına ne gerek var..ben hep onları allaha havale ettım allah ah edenlerı gorur emın ol..bız kulların dogrusunu yanlısını goruyor rabbım vıcdanen benım sıkıntım yok...
zamanla hersey gecerrrrrrrrrr zaman herseyın ılacıdır boşa değil bu laf...
unutacaksın diye sana yalan söyleyemem tabikide unutmayacaksın
yaşanılan şeyler unutulurmu hiç
oda unutmayacak tabikide oda seninle çok şey yaşadı...
unutması için elektro şok alması lazım ama 6 ay sonra gene hatırlıyorsun
yani beni unuttu bilmem ne diye düşünme.... sen nasıl kurtulmaya cabalıyorsan bu durumdan oda cabalayacak elbette
senin geri dönmemen nasıl gururundansa onunda gururu var sende nişan atmışsın hakaret etmişsin oda bir erkek neticede kendine yediremiyeceği şeyler var...
bazı ilişkiler saygıyla bitmiyor malesef illa bi paldır küldür olay olacak... negatif yanlarını düşünürsen olayın kokusundan ve sesinden başka daha cabuk için sogur ve bol bol dua et....
ben nişan atmadım evlenmedimde 28 yaşında bekarım ama senin yaşadığının aynısını yaşadım...!!! ondan seni anlıyorum ailesinede ah etme bazı aileler evlatlara bırakmıyorlar bazı seyleri illa nane olucaklar...tecrübesiziz ya onlara göre fikir beyan etmek başka birşey herseye karışmak baska birşey onlar belliki dozajı aşmışlar
Canim ya uzulme sevdiginden deil elde edemedigin icin uzuluorsun sevsen ona kiyamiyorsun birakiyorsun?!
evet kabullenemiyorum hazmedemiyorum belkide öfkem üzüntüm ondan! Kokusunu özledm baskasi cekecek icine o kokuyu bundan Sona buna hazmedemiyorum düsündükce! Eger duysam sevgilisi var evlenecek vs. diye dünyam yikilir herhalde bilmiyorum ya abuk subuk düsüncelerin icine giriyorum cok zor bir durum kafayi yicem sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?