ex sevgilinin kokusunu başkasının içine çekmesi
senin gelecekte burnundan fitil fitil gelmesinden hayırlıdır bence...
evet onunda gurur var tabiki ama neden yüzük attigimi hala anlamamis anlamicakda! Beni resmen ailesi annesi daha dogrusu zorladi yüzük atmama attirdida en sonunda bastan beri beni sevmiyodu hic güler yüzlülükle is yapmadik ya hic bikere kizim diyip sarilmadi cadaloz kari! Simdi alsin oglu uzun ince salatalik tursusu yapsin oglundan! Bu kadin oldugu sürece o oglan aslamutlu olamaz! BENDE UNUTMALIYIM onlarida hepsinide artik usandim aklima gelmelerinden üzülüp aglamamdan onlar beni hergün aglatiyo ALLAHDA onlari aglatsin insallah
Yapmacık sarılmasını mı isterdin.???
ne güzel kadın dürüstçe istemediğini belli etmiş
bence her şey senin hayrına olmuş
direk istemiyorum diyememiş belki ama hani oğlu da var ya arada ama belli etmiş yani...
ahh etme sen onlara hayırlı gelin onlarda sana hayırlı aile olamıyacakmış demek ki
anlayamaz yüzük attığını... anlamak istese döner sorardı sana noluyoz diye demek oda istemedi bazı şeyleri belki ite kaka ilerledi o güne kadar,belki arada kaldı bilemeyiz ki...
işin içinden cıkamıyorsan bir psikologa git bence iyi gelir akıl akıldan üstündür cünkü
cok haklisin kimsenin ettigi yanina kar kaalmaz! ALLAH büyük bende her ALLAHIN günü onlari ona havale ediyorum! Cünkü biliyorum onlarda görecek hatalarini. Eski nisanlim hatalarini bile görmedi beni sucladi hep! Ailesini normal buldu. Piskolojisi bozuk ya onunda! Benim bir arkadasim vardi birkere evine misafir olduk eski nisanlimla, kiz fark etmiz tuhaf oldugunu o kendisi degil yapmacik baska bi rol icinde sanki dedi. Sana hic yakistiramadim huy olarak dedi. AIlesine cok bagli ve onlarin hatalarini görmüyor. Benim en ufak hatalarim ona dertti! Ben sirf baski yaptim diye neden ikili oynuyosun dedim diye beni mahfettin beni kuruttun Kilo verdim vs. dedi ailesinin hatalari baskilarini hic görmüyo helede annesi biz telefondayken gelip diger kulaginada vizildiyodu biseyler sessis sessiz ama bana duyuluyodu tabi fisildadiGI! ama net duyulmuyodu ne diyo annen diyince bisey demiyo diyodu kadini görsem varya cok fena yaparim valla billa ici rahatmi simdi ? Eminim hatasini bile görmüyodur bizi sucluyolrdir!
o kesinlikle arada kaldi, iki taraftanda baski vardi bi taraf ben bi taraf annesi bunu biliyorum. Fakat annesinin yaptigi baskilaridegilde sirf benimkileri görüyordu beyfendi. Annesi ayirdi bizi baska kimse degil, Dogru dürüst dursaydi herseyi yokusa sürmeseydi böyle olmazdi! Herkes haddini Bilir otururdu kimsede yüzük atmazdi! Ben dedim kac kere deli gibi seven insan nasil yüzük atar diye? Demekki cok baski yapmissiniz ondan atmisim dedm, anlamadi anlamazda anlamicakta. Artik umrumdadada degil zaten geriye dönüs yok babam kesinlikle karsi artik. Bundan sonra istememde ama unutmam lazim biran önce bir sekilde unutmam lazim aradabir de olsa gelmesin aklima üzülüp aglayip sizlanmayim usandim artik daha cok taze 1,5 ay oldu henüz ama yinede yavas yavas unutup kafamin rahat etmesini istiyorum. Piskologa gitmeye giderim ama türk piskolok lazim bana ben Yurt disindayim burdakiler bizim örf adetlerden vs. anlamazlar.
diğer bölümüde bu bölümüde okudum içim sızladı.çok üzüldüm vallahi sevenleri ayıranları Allaha havale edelim edelimde bak yeminle okuyunca yorumum şu oldu:ah be güzelimm naaptın sen o cadaloza istediğini vermişsin...keşke he he diyip geçeydin şu an çok mutluydun bence...
tabiki unutursun hatta eser biile kalmaz ama o kadına istediğini kendi ellerinle vermeseydin.kızlarımız çok akıllı olmalı böyle numaralara kanmamalı.kadın kurmuş oynamış seni istemiyormuş belli sende ekmeğine yağ sürmüşsün..neyse hayırlısı böyledir belkide ne diyim Allah gönlüne göre versin..
tamam bak cok sorun yaşamıssın ama artık unutma vaktı..lutfen bır psıkıyatrıye gıt benım gıbı yardım al gercekten ıyı gelıyor..cunkı farkettım sende benım o zamanlarda yaptıgım gıbı gecmıste yasıyorsun sureklı gecmısı yargılıyorsun..ne ısterlerse dusunsunler sen kendı mutlulugun ve aılenle ılgılen artık..gelecek guzel olur zaman sadece bıraz zamaz..
olumlama cumlelerı kur sureklı..ben mutlu bır hayata sahıbım..hersey olumlu..hayatıma doğru ve saygılı ınsanları cekıyorum..gibi..nasıl düşünürsen oyle olur derler ya..
mutluyum dıye yazdıgın gunler gelıcek..
canım fountain arkadaşım gibi ben de nişanlımdan ayrıldım.
Hatta aynı dönemlerde ayrılmıştık.
Benim 9 ay oldu.
TABİ Kİ aklımıza bazen yapılan haksızlıklar geliyor gelmiyor değil.
Ama Allah'a havale ediyoruz.
Bu arada ben tekrar kısmetse nişanlanıyorum.
Korkularım arada oluyor elbet ama olumlu düşünmeliyiz her daim.
Allah'a şükretmeliyiz.
Allah bir kapıyı kapatıp, daha hayırlısını açıyor emin ol.
Yeni hayatında mutluluklar dilerim.
1,5 ay cok az bi Zaman kendini kasma aci cekmeyecegim diye illaki cekeceksin acida cekeceksin gunlerce gecelerce aglayacaksin da yasanan hersey kafanda gunlerce seni deli edecek beynin susmayacak deliriyorum sanacaksin... Maalesef bunlardan kacilmiyo bi ask bi birliktelik yasanmissa bitiminde bunlari yasaman cok dogal... Kendini birak uzgunsen uzgunsundur zorla Mutlu olamazsin... Icin kaldirmaz bunu... Birgun gelir Sabah uyanirken aklina bile gelmez bikarsin zamanla gecmisi kurcalamaktan dusunmekten ve böyle böyle hafiflemeye baslar zamanla diner....
bak biraz daha rahatlamak icin Spor yap temiz havada bol bol yuruyus yap meditasyon yap kendini simart biraz baslarda zor oluyo biraz ama zorlarsin biraz... Aklindan gecenleri otur yaz sanki ona mektup yaziyormus gibi Ben sayfalar doldurdum ancak oyle rahatladim... Yani en azindan bu sureci kolay atlatabilirsin... Birde mutlaka kendine bi ugras bul.. Isine verebilirsin kendini yeni bi hobbi edinebilirsin bi kursa baslayip yeni insanlarla tanisabilirsin böyle böyle en az hasarla atlatirsin baska caresi yok bu derdin
pisman olsun zaten olmasin demiyorum kesinlikle olsun Hemde hatasini anlasin ailesinin sirf benim hatalarimi degil kendi hatalarinida görsün artik! ALLAH acsin gözünü o konuda. Benim arkadasim var yakin onunla sik sik bulusuyoruz allahtan o var o gercekten cok iyi geliyor bana. Ailemde cok sahip cikiyor ama onlarla dertlesemiyorum, onlar kapatti bu konuyu birdaha acmak istemiyorlar. Onun icin onlarla konusamiyorum aglayip sizlayamiyorum onlarin yaninda. Bilmiyorum cidden nasil basaracagimi cok güclüyüm ben aslinda basarabilirim ama her seyin onu hatirlatmasi bazi kisilerin 2 sene gecmesine ragmen hala aci sizi hissetmeleri beni cok korkutuyor. Bazen diyorum git yalvar yakar yine birles. Bazen diyorum gururum var yalvarip yakarsamda mutlu oalmaayiz ailesinden dolayi ayrildik sonucta ailesini silecek degil aielsi evlensekte ailesi kalacak. Benim biran önce baska birini bulmam gerekiyor diye düsüncelerede kapiliyorum ki onu unutabiliyim diye. Ama oda yok olmuyor kalbim aciyor siziyor bu düsünceler gelsede aklimainan bilmiyorum hicbirsey bilmiyorum sanki aklimi yitirmis gibiyim
aşk acısı ilk zamanlarda kalbinde alev gibi yanar sen acıyı yaşayıp bitireceksin. zaman geçtikce içindeki alev sönecek buna eminim. onu unutmak için başka biriyle sevgili olmana gerek yok. başkasının ahını alma. eski nişanlın acı çekiyor olsaydı sana dönerdi zaten. acı çekiyorum diyerek sana acıtasyon yapmış, sen acı çek diye. ayrıca watsaptan faceden falan laf sokmalara falan hiç girme. yada ben çok iyiyim havalarınada girme. ona nispet yapmak için bunları yaptığını anlar. yalvariıp yakarma tamam aşkta gurur olmaz ama gerçekten büyük bir aşk olsaydı ortada ayrılmazdınız. o yüzden yalvarmana gerek yok. yapacağın şey allaha dua etmek ve kafanı dağıtacak işlerle uğraşmak. zamanla karşına doğru insan çıktığında boşuna acı çektiğini anlayacaksın. ama öncesinden acını bitirmek için yaşaman lazım.ağla sızla bağır çağır ama hepsini kendin yanlız kaldığında yap. ve hiç kimse unutulmaz değildir.
Haklisin aslinda ben gormemezlikten geliyorum birse olmamis gibi aklima getirmiyorum ama bazen birden bire giiyo engel olamiyorum iste ozmn kotu oluyorum misal daha yeni ruyamda onu gordm sarilip optugunu ne kadar ozlemissek uyandim icimde siziyla terlemsm cok kotuyum
bu kadar aglayıp üzüldüğün için kendine kızacaksın rüyadır bu bende görüyorum belki o hakkımda konuşuyordur yada ailesieskıyı gormek atıyorum öperken görmek de mumkun bır dua et hayırlara de
Haklisin nispette yapsam inada baskasiylada beraber olsam hicbiseyi degistirmicek hatta dahada kotu yapacak onceden daha sik aglar sizlanirdim simdi eskiye bakarak azaldi dahada azalip biter dimi? Agladikca usanir insan herhalde? Haklisin sevseydi donerdi ana baba dinlemezdi ama cok ezik oldugu icin onlarin lafindan cikmiyor demekki okadar buyuk deglmis sevgisi. O beni takip ediyodur buna eminim ama umursamiyodur benim kadar yoluna dvam ediyodur. Aci cekmiyodur pislik beni soktugu hale bak ama. Kendimi suclar oldm alttan alsaydm sabirli olsaydm belki ilerletirdm mutluydum belki simdi diye diye kendimi dusman gordm kendime. Bilmiyorum sen diger yerde okudunmu ayrilma nedenini ama o durumda bile kendimi sucluyorum. Onca sey yapmalarina ragmen. Arkadaism unutmazsin asla diyo evlensende unutmazsin diyo benim moralim bozuldu o bunu diyince ben evlensem omur boyu onun acisiylami yasicam?
öyle bir unutursunki vay be dersin bi zamanlar aşkından deli olduğum insan şimdi hiç bişey ifade etmiyor dersin ne sevgi ne nefret hiç bişey hissetmezsin. Gerçekten seni seven düzgün bir insanla karşılaşırsan ve evlenirsen zaten onun sana olan aşkı hatırlatmayacak bile. ama seninde seveceğin biriyle evlenmen gerekiyor. bende önceleri sevdim aşkından ölücem herhalde kimseyle evlenemem onu unutamam dedim. o hayvan herif aralıklı zamanlarda arar aklımı bulandırırdı evlenmesine 15 gün kala yine beni aradı ve o evleneli 4 sene falan oldu herhalde hatırlamıyorum telefon numarasıda adım gibi aklımdaydı şimdi hatırlamıyorum bile. o evlenince yıkılmadımmı evet yıkıldım üzüldüm depresyona girdim ama geçti işte bitti.şimdi çok mutluyum eşimide çok seviyorum ve iyiki onun gibi dengesiz biri
zamanında hayatımdan çekip gitmiş diyorum. allahıma şükürler olsun...
insallah benimde asiik olup evlenebilecegim biri cikar karsima. Onu hicbirzaman hatirlatmayacak biri. Bunu tüm kalbimle istiyorum. Illa erkek arkadasi illa koca degil derdim bende yuva kurup mutlu olmak istiyorum arkadaslarim hepsi evlendi coluk cocuk sahibi oldular ben hala yalnizim cok zoruma gidiyor bu durum. Her iste bir hayir vardir ama ALLAHA sigindim ona dua ediyorum bolbol eminim iyi olacak hersey düzelecek benim adima. Insallah biran önce cikar ona olan askim sevgim hasretim....Sence ne kadar sürer facede birdaha ona bakmamam misal takip etmemem aklima gelmemesi vs.?
öyle bir unutursunki vay be dersin bi zamanlar aşkından deli olduğum insan şimdi hiç bişey ifade etmiyor dersin ne sevgi ne nefret hiç bişey hissetmezsin. Gerçekten seni seven düzgün bir insanla karşılaşırsan ve evlenirsen zaten onun sana olan aşkı hatırlatmayacak bile. ama seninde seveceğin biriyle evlenmen gerekiyor. bende önceleri sevdim aşkından ölücem herhalde kimseyle evlenemem onu unutamam dedim. o hayvan herif aralıklı zamanlarda arar aklımı bulandırırdı evlenmesine 15 gün kala yine beni aradı ve o evleneli 4 sene falan oldu herhalde hatırlamıyorum telefon numarasıda adım gibi aklımdaydı şimdi hatırlamıyorum bile. o evlenince yıkılmadımmı evet yıkıldım üzüldüm depresyona girdim ama geçti işte bitti.şimdi çok mutluyum eşimide çok seviyorum ve iyiki onun gibi dengesiz biri
zamanında hayatımdan çekip gitmiş diyorum. allahıma şükürler olsun...
valla bundan 4-5 yıl öncesine kadar face falan yoktu takip falan etmiyodum. ayrıca senin bişeylerle uğraşmana bağlı kafanı dağıtman lazım ne bilim ben açıköğretimden üniversiteyi bitirdim arkadaşlarımla faaliyetler falan hep oyalanacak bişeyler buldum. 1 senede bitti zamanlada hiç bişey kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?