merhaba arkadaslar ben 3 aylik nisanliyim ve nisanlim isinden dolayi yurtdisinda calisiyorr onunla netten ve gunde bir kez de olsa telefonda gorusme imaknim var kayinvalidem yanada fazla bir sikintim yok aslinda beni cok seviyor seni kizim gibi goruyorum diyorr gozumun icine bakiyor ustume cok dusuyor.. bana bu kadar duskun bir anne dusunun oguluna nasildirr hergun nisanlimla konusurlar ogluna askim benim nasilsinn diyor nisanlim surekli annesini bana sorar annem nasil iyimii annesi tabikii ama benimle annesiyle ilgilendigi kadar ilgilenmiyor neredeyse annesi zor sartlar altinda onu yetistirmis buyutmus bu yuzden annesine minnet duyar gibi bugunlere geldiysem anam sayesinde derr hep over bilmiyorum uzakta cok ozluyorum onu gereksiz bir kiskanclik icindemiyim seneye evlenmeyi planliyoruzz annesine duskunlugu ileride sorun yaratirmii banada cok duskun bir sikintim oldugunu anladiginda saatlerce konusuruz ve bana hep derki nisanlim biz ikimiz evleniyoruz kimseyi takma der sedece sen ve ben bunlar beni rahatlatiyor..anneside degisik bir karakter arada bana goz dagi verir gibi konusuyor oglumm beni dinlerr beni kirmazz arada diger gelinini over..hergun annsiyle konusmasi dertlerini anlatmasii bir tuhaf oluyorum ikinci planda hissediyorum kendimii bazen ileride evlendigimizde bir sorun yaratirmi bu sizcee ne dersiniz arkadaslarr