Nisanlimi annesinden kiskaniyorum

denisaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
10
0
36
Ankara
merhaba arkadaslar ben 3 aylik nisanliyim ve nisanlim isinden dolayi yurtdisinda calisiyorr onunla netten ve gunde bir kez de olsa telefonda gorusme imaknim var kayinvalidem yanada fazla bir sikintim yok aslinda beni cok seviyor seni kizim gibi goruyorum diyorr gozumun icine bakiyor ustume cok dusuyor.. bana bu kadar duskun bir anne dusunun oguluna nasildirr hergun nisanlimla konusurlar ogluna askim benim nasilsinn diyor nisanlim surekli annesini bana sorar annem nasil iyimii annesi tabikii ama benimle annesiyle ilgilendigi kadar ilgilenmiyor neredeyse annesi zor sartlar altinda onu yetistirmis buyutmus bu yuzden annesine minnet duyar gibi bugunlere geldiysem anam sayesinde derr hep over bilmiyorum uzakta cok ozluyorum onu gereksiz bir kiskanclik icindemiyim seneye evlenmeyi planliyoruzz annesine duskunlugu ileride sorun yaratirmii banada cok duskun bir sikintim oldugunu anladiginda saatlerce konusuruz ve bana hep derki nisanlim biz ikimiz evleniyoruz kimseyi takma der sedece sen ve ben bunlar beni rahatlatiyor..anneside degisik bir karakter arada bana goz dagi verir gibi konusuyor oglumm beni dinlerr beni kirmazz arada diger gelinini over..hergun annsiyle konusmasi dertlerini anlatmasii bir tuhaf oluyorum ikinci planda hissediyorum kendimii bazen ileride evlendigimizde bir sorun yaratirmi bu sizcee ne dersiniz arkadaslarr

onun annesine düşkünlüğü sorun yaratmaz ama sizin bu kıskançlığınız sorun yaratır.
:63:

sakiin olun. o annesini övdükçe sizde övün bunu kabullendiğinizi benimsediğinizi görünce duracaktır. şuan endişelidir o da..
annesi madem size de çok iyi davranıyor. aranızı sıkı tutun başka birşeyi de düşünmeyin.
nişanlılığın keyfini çıkarın.

ben de :)
annen mi daha güzel ben mi?
annen mi daha iyi yemek yapıyor ben mi?
annene mi daha çok bağlısın bana mı?
annen de ben de aynı sırada çağırsa kimin yanına gidersin?
üstelik annesinin ona hediye ettiği ayakkabıları ve gömleği bile kıskandım :P giyme benim aldıklarımı giy diyorum.

gibi sorularla sevgilimi boğuyorum :1: :47:
biraz acayibim ben galiba.
ama o da şikayetçi değil.
yalan da olsa 'sen' desin yeter :97:

Size bir zararı yoksa bence üstünde durmayın annesidir sonucta.
Birde diger ogluna karsıda böylemidir.

evet bu taktigi de uyguladim nisanlima ovdum annesini annen gercekten beni cok seviyor iyiyiz diyorum annesiyle bir sorun yasasakta anlatmiyorum nisanlima uzakta cunkuu keyfini kacirmak istemiyorum anneside saglikli biri degil rahatsizlasiyor arada nisanlimda iyice panik oluyor tabiki onada destek veren benim aslinda annesinin bana karsi tutumunu pek cozemedim bazen cok iyi davraniyor bazende surekli laf sokuyor anlam veremiyorum nisanlim annesini aramasin beni arasin aa seni benden oncee aradi deyip sakalsmaya calisiyor sanki bir oyun icinde gibi hissediyorum

kızlar yapmayın Allah aşkına annesi ile aynı katagoride değilsiniz..

ben annemi eşimden daha çok severim.
siz anneniz mi? nişanlınız mı?

aynı yastığa baş koyduğum adam kimse ile bir değildir....
yalnız eşime giyim eşyası hediyesi kabul etmem. bunu annesi de bilir. hiç de kırmaz üstelemez.
yakışıklı oğlumöpeyim bir der. hiç de etkilenmem. anası o onun...
küçükken altını bağlamış.. tıkamış uyutmuş büyütmüş.. çoook hakkı var... yılları var birbirlerinde..
karşı karşıya gelmeyin ve kıyaslatmatın kendinizi..

iki gün sonra ters bir anında çok acı bir laf duyarsınız oturup üzülürsünüz.:34:

ben de :)
annen mi daha güzel ben mi?
annen mi daha iyi yemek yapıyor ben mi?
annene mi daha çok bağlısın bana mı?
annen de ben de aynı sırada çağırsa kimin yanına gidersin?
üstelik annesinin ona hediye ettiği ayakkabıları ve gömleği bile kıskandım :P giyme benim aldıklarımı giy diyorum.

gibi sorularla sevgilimi boğuyorum :1: :47:
biraz acayibim ben galiba.
ama o da şikayetçi değil.
yalan da olsa 'sen' desin yeter :97:

:30::30::30::30::30:

evet bu taktigi de uyguladim nisanlima ovdum annesini annen gercekten beni cok seviyor iyiyiz diyorum annesiyle bir sorun yasasakta anlatmiyorum nisanlima uzakta cunkuu keyfini kacirmak istemiyorum anneside saglikli biri degil rahatsizlasiyor arada nisanlimda iyice panik oluyor tabiki onada destek veren benim aslinda annesinin bana karsi tutumunu pek cozemedim bazen cok iyi davraniyor bazende surekli laf sokuyor anlam veremiyorum nisanlim annesini aramasin beni arasin aa seni benden oncee aradi deyip sakalsmaya calisiyor sanki bir oyun icinde gibi hissediyorum

canım anlıyorum seni..

yıllardır birinci sırada olan kişi annesiydi.. şimdi paylaşmak bir dönem zor gelicektir.
o öyle dediğinde en doğrusunu yapmış tabi sizi arayacak.. sizinle yılları geçmiş.. benimle önünde uzun yıllar var deyip kapat.

benim kayınvalidem de ben öpünce öpmek ister. eşim bana birşey yedirirken ona da uzatır. zaten kaç kere kaç saat görüşüyorlar ki..
ne derse pozitif yaklaş. bak şöyle dedim bozul kıskandı gibi şeyler diyemesin.
nişanlınla hep beraberbir aradayken belirt.
hayatım önce anneni ara çoook memnun oluyor. beni senden önce aradı dedi mutlu olmuş şejklinde belirt.

ama kıyaslarsan emin ol küçük bir sorunda yüzüne vurulur. canın yanar.
takma böyle şeyleri...

diger geliniyle bein gibi iyi degil aralarin da gecmiste sikintilari olmuss benimlede paylasti benimle bir arkadas gibi herseyini paylasiyor diger geliniyle sorunlarini bile anlatiyor diger gelini biraz oglunu kendinden sogutmus bildigim kadariyla herseylerini halletmis ama gelini ogluna sikayet etmis annen her seyimize karisiyor uzak dursun bizden demis kayinvalidemde cok uzulmus bu olaya..ozel gunleri kacirmaz surekli beni memnun etme cabasi icinde yiyecegim yemege kadar hazirlar hakini yemem ama nisanlimla aralarindaki bu siki bag ilk defa gordugum bir sey ogluyla askim benim diye konusuyor nisanlimda anam benim diyor ve bir kere nisanlim bana dediki annam benim tanricam dir... sokk olmustum ne demektirr bu

kızlar yapmayın Allah aşkına annesi ile aynı katagoride değilsiniz..

ben annemi eşimden daha çok severim.
siz anneniz mi? nişanlınız mı?

aynı yastığa baş koyduğum adam kimse ile bir değildir....
yalnız eşime giyim eşyası hediyesi kabul etmem. bunu annesi de bilir. hiç de kırmaz üstelemez.
yakışıklı oğlumöpeyim bir der. hiç de etkilenmem. anası o onun...
küçükken altını bağlamış.. tıkamış uyutmuş büyütmüş.. çoook hakkı var... yılları var birbirlerinde..
karşı karşıya gelmeyin ve kıyaslatmatın kendinizi..

iki gün sonra ters bir anında çok acı bir laf duyarsınız oturup üzülürsünüz.:34:

Katılıyorum bende bu tür kıyaslamaları gereksiz buluyorum..:61:

diger geliniyle bein gibi iyi degil aralarin da gecmiste sikintilari olmuss benimlede paylasti benimle bir arkadas gibi herseyini paylasiyor diger geliniyle sorunlarini bile anlatiyor diger gelini biraz oglunu kendinden sogutmus bildigim kadariyla herseylerini halletmis ama gelini ogluna sikayet etmis annen her seyimize karisiyor uzak dursun bizden demis kayinvalidemde cok uzulmus bu olaya..ozel gunleri kacirmaz surekli beni memnun etme cabasi icinde yiyecegim yemege kadar hazirlar hakini yemem ama nisanlimla aralarindaki bu siki bag ilk defa gordugum bir sey ogluyla askim benim diye konusuyor nisanlimda anam benim diyor ve bir kere nisanlim bana dediki annam benim tanricam dir... sokk olmustum ne demektirr bu

Dedigin gibi zor sartlarda büyüttügü icin minnettendir.
Annenin, babanın hakkı ödenmez falan derler ya hep..

Erkek arkadasıma bende meraktan sorarım hep yengelerinle arası nasıl diye.
Hep annesinin saf, kimseye bir zararı olmadıgını anlatır.
Hatta yengeleri kayınvaldesini cok severmis aralarında gecen diyalogları anlattı.
Bende cok sasırmıstım vay be böyle kayınvalide varmı diye??
Ama tabiki sizinle kendisni bir tutması yanlıs!!
Benimi önce arayacak seni mi ne demek??:44:

haha ben kaynanamı kendime rakip görmediğim için hiiiiç kıskanmıyorum vallahi :65: çünkü biz kayınvalidemle aynı taraftayız nişanlıma savaş açıyoruz arasıra :51:

pardon da yani annesi sonuçta.onu doğuran bu yaşa getiren kim ?

gelinine ve geliniyle oğlunun evine karışmayıp :52: , 30 yaşındaki oğlunu 5 yaşında:55: ,gelininide besleme gibi :22: görmedikçe size bi zararı olmaz.. :70:

nişanlısınız evlenirsiniz çocuğunuz olur heleki oğlunuz ilerde gelininizde sizin gibi nişanlısını annesinden kıskansa siz ne düşünürdünüz ? :49:

bence siz ilerde sorun yaratır mı diye dertleniyosunuz kıskanmak ayrı ..

e çok sıkı fıkı olmazsınız ama anneyle oğul arasınada fazla karışmazsınız bişey olmaz...burda ne kaynana tipleri var bence şükredin halinize :1:

not: onunda sizinle kendisini aynı kefeye koyması hata tabi..siz ayrı o ayrı

Son düzenleme:
cokk dogru halime sukrediyorum tabiki en azindan canimi yakmiyor kayinvalidem dedginiz gibi belkide bu anne ogul duskunlugu ileride benim icin sorun yaratirmi birde uzakta oldugu icin nisanlim belki bunlari hissediyorum yanimda olsa daha farkli olabilir hersey umarim kayinvalidem bana karsi tutumunda yapmacik degildir cunku fazla anlasilabilecek biri degil sinirli cabuk parliyor lafini kimseden esirgemeyen kolay kalp kiran birisi su an nisanliyim tek istegim evlendigimizde bana karsi tutumunun degismemesii

elbette tanrıçam diyebilir ne vr ki bunda...

bence annnesinin üzümesinden çok korkan bir nişanlınız var.
ona bu güveni verdikten sonra eminim hiç sıkınttınız olmayacaktır.

benim kayınvalidemin bir çok rahatsızlığı var. ve en yakın arkadası sırdaşı enim beni öyle çok sever ki. kızıma bile anlatamam bu kadar rahat der. her konuda yanındayımdımdır. eşimde bu yüzden öyle mulu ki.. haftalarca annesini aramaz sonuçta ben hergün arıyorum benden güzel haberlerini alıyor.
bayan kayınvalideye savaş açarsa adam annesini korumak adına eşini ezer. ve işler düğüm olur.
siz ne kadar pışpışlarsanız sizi o kadar yakın dost bilirler.

sakın şimdiden eleştrilere başlamayın. sonra siz üzülürsünüz.

er-ca gercekten cok icimi rahatlatici konusuyorsunuz evlisiniz deneyimlisiniz soyledikleriniz gercekten yol gosterici bana kayinvalidemle aram iyi gereksiz kiskanclik yuzunden ne onu kendimden sogutup nede nisanlimi uzmeye gerek yok sanirim daha 2 saat once kayinvalidemle sinemadan geldik benim gercekten yakin bir arkadasim ikimizinde ortak bir noktasi var nisanlim benide cok seviyor sanirim bu hissettiklerim tamamen ozlem ve hasrete bagli

er-ca gercekten cok icimi rahatlatici konusuyorsunuz evlisiniz deneyimlisiniz soyledikleriniz gercekten yol gosterici bana kayinvalidemle aram iyi gereksiz kiskanclik yuzunden ne onu kendimden sogutup nede nisanlimi uzmeye gerek yok sanirim daha 2 saat once kayinvalidemle sinemadan geldik benim gercekten yakin bir arkadasim ikimizinde ortak bir noktasi var nisanlim benide cok seviyor sanirim bu hissettiklerim tamamen ozlem ve hasrete bagli

Daha ne olsun canım yaa masallah size.
Allah agzınızın tadını bozmasın..:nazar:

Bence kendinizi boşuna doldurmayınn ortada abartacak birşey yokk

her erkek annesine hayrandır çookk sever.aynı derecede kızlarda babalarını sevmezmii.böyle birşey varr.kimisi sevgisini gösterir dile getirir kimisi içten içten sever.sizinki dile getiriyor annesiyle arasında sıcak bir iletişim var.benim eşimde annesine çook düşkündür.her fırsatta annem kadar cefakar bir insan görmedim.senin annende öyle ama demekki bütün analar böyle falan der.hiç bir zaman kendimi annesiyle kıyaslamadım.

böyle bir kıyasa ve yarışa girerseniz siz zararlı çıkarsınız.kadınla aranız iyiyse ne ala niye böyle düşünüp zorla aranıza rekabet sokuyorsunuzki.her kayınvalide kızım gibi görüyorum desede anneniz gibi olamaz.tabiki arada laflar sözler olur size batacak.belki kötü niyetle söylenmez ama sonuçta siz gelinsiniz oda kayınvalide.ikinizinde aklına gelir.

bence eşiniz dengeli biri.yani ikinizi ayırabilecek durumda.bir de uzakta olmasıda duyguları aşırı abartılı şekilde gösterilmesine neden oluyor.yakın olsalar bu kadar vıcık vıcık olmayacaklar belkide.kafanıza takmayın derim ben

canım bir faydam dokunduysa ne mutlu bana...

:)

annesiyle aranız gerçekten ne güzel sibnamalar gezmeler...
sizde annesine övgüler de bulunun. onu beğendiğinizi söyleyin yüceltin.
nişanlınıza da keyifli vakit geçirdiğinizi mutlu olduğunuzu söyle..
sen onun ailesini ne kadar yüceltirsen o da senin aileni yüceltir. zincirleme şekilde hepiniz çook mutlu olursunuz. ve kendinizi güvende hissedersiniz.
çok şanslı olduğunuzu unutmayın. ne kadar tatlı dilli olursanız o kadar güzel.. bu nişanlılık dönemleri evliliğe yatırım..
annesiyle ters düşsen düğünde surat yapsa tavır alsa daha mı iyi...
sen canım dedikçe o da canım der. mutlu mesut yaşarsınız.
ufak tefek şeylere de takılma.
ve arada yeri geldiğinde söyle nişanlına annesi ve eşini ayrı kefelerde tutabilen güçlü erkeklerdensin diye :)(o mesajı alacaktır) sizin dengenizi de bulacak çoğu zaman eştir...

mutlu bir hayat diliyorum canım.:16:

bu durumda buraya konu açması gereken kayınvalideniz gelinim şimdiden beni neden kıskanıyor diye:45::45:

Back
X