• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlim ve sorunlar

ya 12.sayfaya kadar okudum ama sana şunu söyleyeyim anneci olmasa bile bence yinede ayrılmalısın empati yapamayan bi insan var karşında ve evlilik beraber yürüyen bir iş empati yapamayan bi insanla beraber yuva yürütmek senin içinde çok zor olmayacak mı? birazda böle düşün
evet zaten belirttim burda da annec olmasını geçtim adam bi gönül almayı bil bi ince ruhlu ol hiç artısı yok eksilerini kapatacak bunları yeni yeni fark ediyorum aştan kör olmuştum ama soğumaya başlayınca resmen bianda dank etti kafama 4 gün oldu aramadı yazmadı bende aynı şekilde. hatalı olan o ama aramıyor insan özür diler neyin egosu anlamadım neyse yazdığında son konuşmayı yazcam ama o yazmadan ne ararım ne yazarım ondan bekliyorum şuanlık

evet zaten belirttim burda da annec olmasını geçtim adam bi gönül almayı bil bi ince ruhlu ol hiç artısı yok eksilerini kapatacak bunları yeni yeni fark ediyorum aştan kör olmuştum ama soğumaya başlayınca resmen bianda dank etti kafama 4 gün oldu aramadı yazmadı bende aynı şekilde. hatalı olan o ama aramıyor insan özür diler neyin egosu anlamadım neyse yazdığında son konuşmayı yazcam ama o yazmadan ne ararım ne yazarım ondan bekliyorum şuanlık
bak ben ayrılmadan önce ay nasıl ayrılıcam onu unutamam vs vs diyodum halbuki davranışlarından o kadar rahatsız olmama rağmen korkuyodum onu unutamam diye ama sonra noldu biliyomusun oldu bitti ve sadece o ayrılık konuşmasında biraz üzülüyosun ki ben panik atak geçiriyodum düşün ama sonra geçti ayrılık konuşması bitti ya ben sanki o anı hiç yaşamamış gibi oldum zaman geçti öle ağlamadımda özlemim falan zaten olmadı aklına elbet gelir ama o da nadir olur özlem falan yine olmaz yani hayatına güzelce devam edersin kavga da yok öbür türlü kavga ettikçe o oldukça sorunlar olacak ve sen daha çok mutsuz olacaksın

ya arkadasım sal çayıra gitsin otlasın, ne diye ömrünü tüketiyorsun , ben okurken darlandım sen nasıl hala ilişki sürdürebiliyorsun

bak ben ayrılmadan önce ay nasıl ayrılıcam onu unutamam vs vs diyodum halbuki davranışlarından o kadar rahatsız olmama rağmen korkuyodum onu unutamam diye ama sonra noldu biliyomusun oldu bitti ve sadece o ayrılık konuşmasında biraz üzülüyosun ki ben panik atak geçiriyodum düşün ama sonra geçti ayrılık konuşması bitti ya ben sanki o anı hiç yaşamamış gibi oldum zaman geçti öle ağlamadımda özlemim falan zaten olmadı aklına elbet gelir ama o da nadir olur özlem falan yine olmaz yani hayatına güzelce devam edersin kavga da yok öbür türlü kavga ettikçe o oldukça sorunlar olacak ve sen daha çok mutsuz olacaksın
bende ayrılmayı koydum kafaya
bende de panik atak var :( bende çok soğudum kendisinden gerçekten normalde ayrılsak en fazla ertesi gün arardım yazardım neler yapardım şimdi 4 gündür konuşmuyoruz hiç ulaşmadım aklıma sadece anılar geliyyor.. ve artık kimsey alamam hayatıma sonuçta alışmıştım ona huyunu herseyini biliyodum tekrar baskasını tanıyamam gibi geliyor bilmiyorum ama sadece alışkanlık var bende sevgi falan yok kalmadı... ve kafam böyle daha rahat onlayken kavga onun tripleri nazları annesi vs derken ben üzülüp yıpranıyodum suan bii baktım hiç taktığım düşüncek bişeyim yok kafam çok rahat ama aklıma şey geliyo benden baskasını hayatına nasıl alcak ona da askım dicek fln diye getiriyorum aklıma :D ona canım sıkılıyo kıskanıyorum :)

ya arkadasım sal çayıra gitsin otlasın, ne diye ömrünü tüketiyorsun , ben okurken darlandım sen nasıl hala ilişki sürdürebiliyorsun
inan biri açsa bu konuyu neeler derdim ayrıl gitsin ne işin var vs ... işte bi alışkanlık var ama ayrılmama nedeni olamaz tabi zaten ayrılığı kafama koydum çünkü son noktaya geldim

Şu yazdıklarını dışarıdan bakan birisi olarak okusan ne düşünürsün?

Yol yakınken dön canım. Kesinlikle ayrılmalısın. Şimdiden böyleyse gelecekte çok başın ağrır.

İnsan annesiyle nişanlısına nispet yapar mı ya? Tiksindim wallahi.

Şu yazdıklarını dışarıdan bakan birisi olarak okusan ne düşünürsün?

Yol yakınken dön canım. Kesinlikle ayrılmalısın. Şimdiden böyleyse gelecekte çok başın ağrır.

İnsan annesiyle nişanlısına nispet yapar mı ya? Tiksindim wallahi.
ayrıl derdim kesinlikle :( bende o yoldayım canım zaten

Doğuran ebe eşinizin anasıyla göbek bağını kesmeyi unutmuş.
Tabiki anadır sevilir de her dakika vıcık vıcık olunur mu ki?
Ayrıca sizi hiç aramamışlar,insan bir kere de olsa bir müjde çorabı alıp hediye diye vermez mi?(pahalı olması önemli değil düşünmesi yeter diyorsanız şayet.Bu sebeple çorap dedim)
Burdan bakınca baya baya sizi kabullenememişler gibi duruyor.

Doğuran ebe eşinizin anasıyla göbek bağını kesmeyi unutmuş.
Tabiki anadır sevilir de her dakika vıcık vıcık olunur mu ki?
Ayrıca sizi hiç aramamışlar,insan bir kere de olsa bir müjde çorabı alıp hediye diye vermez mi?(pahalı olması önemli değil düşünmesi yeter diyorsanız şayet.Bu sebeple çorap dedim)
Burdan bakınca baya baya sizi kabullenememişler gibi duruyor.
haklısın valla.. herkes annesini sever kim atar satar sırt döner ama içimizden seviyoruz gösterişe ne gerek var

bende ayrılmayı koydum kafaya
bende de panik atak var :KK43: bende çok soğudum kendisinden gerçekten normalde ayrılsak en fazla ertesi gün arardım yazardım neler yapardım şimdi 4 gündür konuşmuyoruz hiç ulaşmadım aklıma sadece anılar geliyyor.. ve artık kimsey alamam hayatıma sonuçta alışmıştım ona huyunu herseyini biliyodum tekrar baskasını tanıyamam gibi geliyor bilmiyorum ama sadece alışkanlık var bende sevgi falan yok kalmadı... ve kafam böyle daha rahat onlayken kavga onun tripleri nazları annesi vs derken ben üzülüp yıpranıyodum suan bii baktım hiç taktığım düşüncek bişeyim yok kafam çok rahat ama aklıma şey geliyo benden baskasını hayatına nasıl alcak ona da askım dicek fln diye getiriyorum aklıma :KK70: ona canım sıkılıyo kıskanıyorum :)
ay bak benim aşadıklarıma benzer şeler yaşamışsın:) bende öleydim ya tartışma oluyo ben de uzatmayı sevmem hemen barışmak isterim ertesi gün mesaj atıyodu yumuşuyodum ondan başkası olmayacak heralde çünkü alıştım diyosun ama gayette güzel başkası olabiliyor panik atağı çok sorun haline getirme zaten şuan net ayrılık olmadığı için böle aklına geliyo ama ayrıldıktan sonra zaten bitti diye aklına bile gelmiyo doğru dürüst ki sen anlamışsında alışkanlık olduğunu dedim gibi ayrılık konuşmasında en fazla bişi olursa olur ki o konuşmada da en fazla olan şey dediğin ani şok gibi bişi ama tam şok değil nefes alamama gibi şeler olmadı bende sende de olmaz bence sonra 2 dk sonra geçti :D ve ne bi özlem ne bi başka şey şuan rahatım bende ondan başkası olmaz başkasını bulamam diyodum ama şimdi neden olmasın diyorum:) bence erkenden bitirmeye bak

hayatına öyle de güzel birini alırsın ki...insanlar 2. 3. evliliklerini nasıl yapıyorlar hiç düşündün mü? hayatta herşey bizim için. öyle bir an gelecek ki anılarınız vs çoook eskilerde kalacak, aklına bile gelmeyecek.

ay bak benim aşadıklarıma benzer şeler yaşamışsın:) bende öleydim ya tartışma oluyo ben de uzatmayı sevmem hemen barışmak isterim ertesi gün mesaj atıyodu yumuşuyodum ondan başkası olmayacak heralde çünkü alıştım diyosun ama gayette güzel başkası olabiliyor panik atağı çok sorun haline getirme zaten şuan net ayrılık olmadığı için böle aklına geliyo ama ayrıldıktan sonra zaten bitti diye aklına bile gelmiyo doğru dürüst ki sen anlamışsında alışkanlık olduğunu dedim gibi ayrılık konuşmasında en fazla bişi olursa olur ki o konuşmada da en fazla olan şey dediğin ani şok gibi bişi ama tam şok değil nefes alamama gibi şeler olmadı bende sende de olmaz bence sonra 2 dk sonra geçti :KK70: ve ne bi özlem ne bi başka şey şuan rahatım bende ondan başkası olmaz başkasını bulamam diyodum ama şimdi neden olmasın diyorum:) bence erkenden bitirmeye bak
motive ettin beni bayağı :) ay ne bilim çok alıştım şimdi baskasını çok yabancılıcam sanırım :( ama napım bıktım ya bende bayan olduğumu hissetmek istiyorum artık ben kırılınca küsünce gönlümü almaya çalışan biri olsun istiyorum benim nişanlım asla ve asla gönül almaya calısmaz tam tersi ben trip yapınca o bana 10 katını yapar.. şimdi dediğim gibi 4 gündür konuşmuyoruz kendisi yazsın yada arasın bitirme yönünde konşcam ama tabi ilk o yazsın bana bende bitircem.. yani seviyorum içimde sevgi var aslında sevgi değil alışkanlık var bilmiyorum ne kadar sürede alışırım onunla konuşmamaya hayatıma mutlu devam etmeye ama en çok benden sonra birini alırsa o beni kıskandırır :D

hayatına öyle de güzel birini alırsın ki...insanlar 2. 3. evliliklerini nasıl yapıyorlar hiç düşündün mü? hayatta herşey bizim için. öyle bir an gelecek ki anılarınız vs çoook eskilerde kalacak, aklına bile gelmeyecek.
tabi bundan 1 yıl önce neye üzüldüğümü bile hatırlamıyorum zamanla bunuda hatırlamıcam bilmiyorum çok fazla üzülmem gibime geliyor zaten :) annesin düşünüdkçe iyiki derim hhaahah

Inşallah canım. Kesinlikle destekliyorum. Üzülme biz buradayız.
Suan ayrilmadik cunku en son pazar gunu bu tartismayi yasadik o zamandan beri ses yok ne yazdi ne aradi ama suan ne olcak bilmiyorum bitiyosa bitirelim modundayim hic uzulmicem ama bu sekilde acaba neyiz bende arada kaliyorum resjmlerimiz falan duruyo silmemisz ayrilmak istese siler ama neden yazmiyo.. o yazmadkkca boyle gidecek ben yazsam bu sekilde ne oluuyor belli degil konusup bitirelim desem onunda niyeti cikar en azjdan yoksa boyle arafta kaldim ben..

Aynen bende oyle gidip devamli sarilip opemem annemde skilir zaten :)

motive ettin beni bayağı :) ay ne bilim çok alıştım şimdi baskasını çok yabancılıcam sanırım :KK43: ama napım bıktım ya bende bayan olduğumu hissetmek istiyorum artık ben kırılınca küsünce gönlümü almaya çalışan biri olsun istiyorum benim nişanlım asla ve asla gönül almaya calısmaz tam tersi ben trip yapınca o bana 10 katını yapar.. şimdi dediğim gibi 4 gündür konuşmuyoruz kendisi yazsın yada arasın bitirme yönünde konşcam ama tabi ilk o yazsın bana bende bitircem.. yani seviyorum içimde sevgi var aslında sevgi değil alışkanlık var bilmiyorum ne kadar sürede alışırım onunla konuşmamaya hayatıma mutlu devam etmeye ama en çok benden sonra birini alırsa o beni kıskandırır :KK70:
Sevindim motive ettiysem :) belki kiskandigini zannediyosundur yani aslında ole bişi olursa belki kiskanmayacaksin alışkanlık zannediyosundur ama zamanla ole olmadini görürsün ve merak etme sen de daha iyilerini bulacaksın :)

Back
X