• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlim ve sorunlar

Aynen. Kendimi senin yerine koydum. Bende ayni seyi yapardım sanırım.
insan çekiyor çekiyor sevdiği için ama biyere kadar belli bir noktadan sonra askından ölsende yeter diyosun ve zaten sevgin bitmeye başlıyor.. herşey karşılıklı güzeldir.. bi taraf daha çok sever daha çok alttan alır daha çok değer verirse olmuyor eşit olmalı bence ben bunu anladım çok tecrube edindim bu ilişkide ben.. ben hep alttan aldım o hiç burnundan kıl aldırmadı alıştı yani

Mutsuz olduğun anda taviz vermeyi keseceksin. Bunu bilir bunu soylerim

aynen aynen ama benimki bak anne düşkünüydü zamanla konuşa konuşa düzelttim hatta benim için annesine ablasına rest çekip evden falan gitmişti o derece düzelmişti.. bana kendi derdi samimi olma yüz göz olma falan diye benim tarafımdaydı uzun zamandır bianda bi tartıştık konuyu onlara gitmememe aramama getirdi . 2 seçenek var ya konuyu saptırmak beni suçlu çıkarmak için anne konusunu açtı yada annesi doldurdu bilemiyorum.. ama ailelerde kültür farkı çok önemli bişey gerçekten ya benim ailem çok anlayışlı çok düşünceli onlar öyle değil yol bilmez .. aileler tanışcağı zaman bimden tatlı alıp gelmişlerdi ev tasıdık bi kap yemek yapıp yollamadılar.. ilk tasındık ev görmeye elleri boş geldier..

Ya bim deyince aklıma geldi bende söyleyim bari :) bunların evine ilk tanışmaya gittiğimizde LE COLA almıştı babası ve tam bi skandaldı. hatta nişanlım bile gülmüştü olaya o derece yani : :) :)

Ya bim deyince aklıma geldi bende söyleyim bari :) bunların evine ilk tanışmaya gittiğimizde LE COLA almıştı babası ve tam bi skandaldı. hatta nişanlım bile gülmüştü olaya o derece yani : :) :)
hahahah seninki neyse bizim annesi almış ilk tanışmaya gelirken bide kıştı :D dondurmalı pasta almıştı bimden :D

Şimdi ben bu anne kınusunda konu açsam nasıl tepki alırdım acaba:)
Konu sahibi ben o resme takıldım gerçekten çok çirkin öyle koluna girmeler filan nişanlın hatasını kabul etmeliydi nasıl üste çıkabiliyo bu konuda taviz verme bence

Şimdi ben bu anne kınusunda konu açsam nasıl tepki alırdım acaba:)
Konu sahibi ben o resme takıldım gerçekten çok çirkin öyle koluna girmeler filan nişanlın hatasını kabul etmeliydi nasıl üste çıkabiliyo bu konuda taviz verme bence
asla asla aslaaa hatasını kabul etmeyen bir tip hatası olsun konyu öyle bi bana yöneltir ki ben haklıyken haksız çıkarım :D ama benim suçum hep alttan ben aldım ben hep ilk adım attım alıştı tabi o da .. ama bu sefer işler öyle olmıcak bakıyorum hiç bir artısı yok üstüne anne kuzusu yani çekilir gibi değil.. sen anne konusu açsan burdan mı tepki alırsın anlamdım

asla asla aslaaa hatasını kabul etmeyen bir tip hatası olsun konyu öyle bi bana yöneltir ki ben haklıyken haksız çıkarım :KK70: ama benim suçum hep alttan ben aldım ben hep ilk adım attım alıştı tabi o da .. ama bu sefer işler öyle olmıcak bakıyorum hiç bir artısı yok üstüne anne kuzusu yani çekilir gibi değil.. sen anne konusu açsan burdan mı tepki alırsın anlamdım
Şimdi ben çok kıskancım genellikle kıskançlıkla ilgili konularım anne konusunda da sana hak vermişlerya ki haklısın.ben açsam kesin tepki alırdım önyargı oluştuğu için:)
Bencede artık ilk adımı sen atma yani biraz kendini senin yerine koyabilmesi lazım

Ay böyle adam evlerden Irak :( evlilik donulmez yol.simdi bunlri yapan adam burnundan getirir evlenince. Benim esimde annecidir ama asla dediklerini yapmaz benim yanimda. Ileride cok sikinti cekersin yol yakinken don nolur :(

Şimdi ben çok kıskancım genellikle kıskançlıkla ilgili konularım anne konusunda da sana hak vermişlerya ki haklısın.ben açsam kesin tepki alırdım önyargı oluştuğu için:)
Bencede artık ilk adımı sen atma yani biraz kendini senin yerine koyabilmesi lazım
bende çok kıskancım ama benim daha önce ilişkimde oldu kimsenin anasını kıskanmadım bi mesafe vardı anneleriyle ama bu annesine tapıyor bende haklı olarak kıskançlık oluştu yani sonradan olan bişey hatta bu kıskançlık bile değildir belki :)

Ay böyle adam evlerden Irak :KK43: evlilik donulmez yol.simdi bunlri yapan adam burnundan getirir evlenince. Benim esimde annecidir ama asla dediklerini yapmaz benim yanimda. Ileride cok sikinti cekersin yol yakinken don nolur :KK43:
evet canım farkındayım annesiyle mutlu mesut yaşasınlar

evet ben 3 gündür konuşmuyorum ve düşündüm ya bu insan bana ne katttı ? hiçbişey bu insanla ben mutsuzum her dakka sorun stres sıkıntı gelceği düşünmekten beynim yoruluyodu benim ya evlenince ailesi olarak beni görmezse ya annesinden hiç kopamazsa ya daha fazla anneci olursa bunları düşün düşün hep mutsuzdum .. zaten adam aldığı maaşı annesine veririr yemin ederim içnden 10 tl dahi almadan verir çünkü annesi 3 aydan 3 aya maaş alıyor sevgili görümcem çalışmıyor akşama kadar yatar geceye kadar internette dolaşır tek çalışan nişanlım.. görümcem çalışmıyor diye evlenemiyoruz esya alamıyoruz hadi onlarıda bekleyim dedim zaten ayda yılda bir dışarı çıkıyoruz para yok üstüne bide adamıın nazını tribbini kaprislerini çekip bide bunları alttan alıyorum ben daha napim bu zamanda kim bu kadar evlenmeden fedakarlık yapar ben çok sevdiğim için yaptım ..
Gerçekten çok üzücü yaşadıklarınız bende 3 ay önce nişan attım benzer sorunlardan karşımda inanılmaz parayı seven bir kV vardı 5 ay nişanlılık sürecinde çok zor zamanlar geçirdim artık geleceği düşünmekten psikolojim bozulmuştu annesi ablası babası resmen evlenmemizi istemedikleri için sebebi de para yani eve bakan sadece o bana yapmadiklari kalmadı en sonunda attım nişanı bu sorunlu insanlarla nereye kadar ugrasicam dedim inan şimdi daha rahatım gözüm açıldı resmen bunalimdan kurtuldum bu tip insanlarla ömür geçmez sadece kendini düşünün bencil insanlar baksana kV nin şimdiden pek de umrunda değilsin senin nişanlı olarak onların maddi durumlarını beklemen ne kadar normal elinden geleni yapması gerekirken nisanlinin elinden geleni almaya çalışıyor kızıyla sen daha iyi bilirsin tabi allah yolunu ve bahtini açık etsin...

Gerçekten çok üzücü yaşadıklarınız bende 3 ay önce nişan attım benzer sorunlardan karşımda inanılmaz parayı seven bir kV vardı 5 ay nişanlılık sürecinde çok zor zamanlar geçirdim artık geleceği düşünmekten psikolojim bozulmuştu annesi ablası babası resmen evlenmemizi istemedikleri için sebebi de para yani eve bakan sadece o bana yapmadiklari kalmadı en sonunda attım nişanı bu sorunlu insanlarla nereye kadar ugrasicam dedim inan şimdi daha rahatım gözüm açıldı resmen bunalimdan kurtuldum bu tip insanlarla ömür geçmez sadece kendini düşünün bencil insanlar baksana kV nin şimdiden pek de umrunda değilsin senin nişanlı olarak onların maddi durumlarını beklemen ne kadar normal elinden geleni yapması gerekirken nisanlinin elinden geleni almaya çalışıyor kızıyla sen daha iyi bilirsin tabi allah yolunu ve bahtini açık etsin...
aynı seyleri yasamısız hemen hemen canım :( inan ilaçlara basladım psikolojim alt üst oldu çalışıp para kazanıyorum ama nişanlım hepsni annesine verdiği için görümcemin işe girmesini bekliyorum aylardır böyle bi saçmalık bunu bile kabul ettim görümcemde iş falan aramıyor ben onları bekliyorum esya alalım diye neler neler ya.. hadi kv yana sanssızım bari adam ana kuzusu olmasydı görmezden gelirdim hadi ana kızusu bide burnunda kıl aldırmaz bi tip hep o haklı hep benden bekler herseyi hep hep 3 gündür konşmuyoruz çok garip daha mutluyum aklıma gelmiyor bile.. eskiden hayatta duramzdım arardım demekki içimde bitmiş..

Evlenmiş halini düşünemedim bile.Bu adam annesinden çıkmaz yada annesi sizden sende tek başına mutsuz olursun gibi hatasını kabul etmeyen insan zaten en zoru.:KK14: Boşa kürek çekiyosun gibi.

aynı seyleri yasamısız hemen hemen canım :KK43: inan ilaçlara basladım psikolojim alt üst oldu çalışıp para kazanıyorum ama nişanlım hepsni annesine verdiği için görümcemin işe girmesini bekliyorum aylardır böyle bi saçmalık bunu bile kabul ettim görümcemde iş falan aramıyor ben onları bekliyorum esya alalım diye neler neler ya.. hadi kv yana sanssızım bari adam ana kuzusu olmasydı görmezden gelirdim hadi ana kızusu bide burnunda kıl aldırmaz bi tip hep o haklı hep benden bekler herseyi hep hep 3 gündür konşmuyoruz çok garip daha mutluyum aklıma gelmiyor bile.. eskiden hayatta duramzdım arardım demekki içimde bitmiş..
İnan ki ben benimkiler türünün son örneği sanıyordum ama meğerse varmış o tip insanlar hala gerçekten okudukça üzülüyorum ne kadar emek versen de ne kadar hayal kursan da karşında sana ve kuracağın yuvaya saygısı olmayan insanlar görünce büyük hayal kırıklığı malesef is nişanlında bitiyor malesef ama anlattığına göre o da kendini bulunmaz hint kumaşı sanmış burnundan kıl aldırma bu tip insanla hayat geçmez o değerli onun ailesi değerli de sen değilmisin ne demek görünce is bulana kadar sen beklicen üstelik calismaya niyeti de yokmuş bu insanlar resmen önce kendilerini düşünen bencil insanlar evlilik kolay bir iş değilmiş sadece sevmek de yetmiyor sen elinden geleni yapiyorsan o da yapacak yapıyorsa sorun var demektir en başından fark etmen büyük şans ama karar senin tabi ki onla yada onsuz yaşayacak olan sensin.

İnan ki ben benimkiler türünün son örneği sanıyordum ama meğerse varmış o tip insanlar hala gerçekten okudukça üzülüyorum ne kadar emek versen de ne kadar hayal kursan da karşında sana ve kuracağın yuvaya saygısı olmayan insanlar görünce büyük hayal kırıklığı malesef is nişanlında bitiyor malesef ama anlattığına göre o da kendini bulunmaz hint kumaşı sanmış burnundan kıl aldırma bu tip insanla hayat geçmez o değerli onun ailesi değerli de sen değilmisin ne demek görünce is bulana kadar sen beklicen üstelik calismaya niyeti de yokmuş bu insanlar resmen önce kendilerini düşünen bencil insanlar evlilik kolay bir iş değilmiş sadece sevmek de yetmiyor sen elinden geleni yapiyorsan o da yapacak yapıyorsa sorun var demektir en başından fark etmen büyük şans ama karar senin tabi ki onla yada onsuz yaşayacak olan sensin.
şuan bitmesi çok iyi ben onunla barışırsam herşeyi kabul etmiş olcam ilerde ses çıkaramıcam evlenmeseydin basta biliyodun dicek bana .. ben göze alamam sevgi herşeyi örtmüyor kaatmıyor adam suçlu haksız ve şuan hala aramıyor sormuyor neyin egosuuu bu maden aşkta ego gurur falan varsa bende kralını yaparım hayatta dönüp bakmam iyi alıştılar onlar devamlı gelsin arasın bi kere bile annesi ablası aramadı beni 8 aydır birlikteyiz 1 kere bile beni ne aradılar ne yazdılar ben yaptım gittim aradım aldım götürdüm enayi sandılar heralde beni Allah büyük bizi sınadı belkide bunlarla inşallah sanadda banada çok güzel bi ilişki evlilik nasip eder Allah canım gerçi şimdi birine güvenemem alışamam heralde :(

Nişanlının şuan senin arayıp pişman olmanı bekliyor ki rahatça şart sunsun sana bak gör eğer devam edersen bir sonraki aşama annemle oturacagız lafı olacak.

Nişanlının şuan senin arayıp pişman olmanı bekliyor ki rahatça şart sunsun sana bak gör eğer devam edersen bir sonraki aşama annemle oturacagız lafı olacak.
ben barışırsam her türlü şartlarını kabul etmiş olurum nlar gelin değil kendilerini oyalıcak maskot arıyorla bence.. nerde görülmüş kv hergün arandığı hergün gidildiği cahillik mi desem ne desem bilemedim

Back
X