- 19 Ocak 2015
- 147
- 30
- 38
- 33
- Konu Sahibi fikrim firarda
Merhabalar arkadaşlarım. Önceki konumu özet geçeyim nişanlım bana gerizekalı başta olmak üzere hakaret ettiği için eltim yanında bak şu çatalı fırlatırım kalk diyorum bak fırlatırım dediği ve ben annesiyle oturacağım halde benim ailemi geri planda tuttğu ve daha bir suru buna benzer sorun yaşadığımız için ayrıldık. Ama o çok soğukkanlı olduğu için midir. başka bir şeyden mi bilemiyorum takıntı hale geldi bende nişanlımı pardon eski nişanlımı sosyal medyadan takip ediyorum ve bu hiç hoşuma gitmiyor nolur bana yardım edin napayım ben dostlar üzülüyorum da hem korkum da var sanki yok bir daha kimseyi sevemeyeceğim ama o sevecek çok mutlu olacak olsun da ben ah etmem ama çok çektim. Bir sorunda salak gibi ona göndereceğim kargo için mesaj attım görüldü ama cevap dahi atmadı. sonrasında yazmıyorum ki acı cekme diye dedi. AYRICA ANNESİ ARAYIP DURDU DEDİ Kİ o grUR YAPIYOR SEN ARA YUMUŞAT DEDİ BİZ BİTMESİNİ İSTEMYORUZ DEDİ. BEN SUÇLU GİBİ NEDEN ARAYIM Kİ RESMEN BENİ SUÇLU YAPIYORLAR OĞULLARI TAMAMEN SUÇSUZ.. nolur bana akıl verin çıkmazdayım nasıl atlatayımmmm

Son düzenleme: