nişanlımı takıntı haline getirdim yardım edin nolur!!!

fikrim firarda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2015
147
30
38
33
Merhabalar arkadaşlarım. Önceki konumu özet geçeyim nişanlım bana gerizekalı başta olmak üzere hakaret ettiği için eltim yanında bak şu çatalı fırlatırım kalk diyorum bak fırlatırım dediği ve ben annesiyle oturacağım halde benim ailemi geri planda tuttğu ve daha bir suru buna benzer sorun yaşadığımız için ayrıldık. Ama o çok soğukkanlı olduğu için midir. başka bir şeyden mi bilemiyorum takıntı hale geldi bende nişanlımı pardon eski nişanlımı sosyal medyadan takip ediyorum ve bu hiç hoşuma gitmiyor nolur bana yardım edin napayım ben dostlar üzülüyorum da hem korkum da var sanki yok bir daha kimseyi sevemeyeceğim ama o sevecek çok mutlu olacak olsun da ben ah etmem ama çok çektim. Bir sorunda salak gibi ona göndereceğim kargo için mesaj attım görüldü ama cevap dahi atmadı. sonrasında yazmıyorum ki acı cekme diye dedi. AYRICA ANNESİ ARAYIP DURDU DEDİ Kİ o grUR YAPIYOR SEN ARA YUMUŞAT DEDİ BİZ BİTMESİNİ İSTEMYORUZ DEDİ. BEN SUÇLU GİBİ NEDEN ARAYIM Kİ RESMEN BENİ SUÇLU YAPIYORLAR OĞULLARI TAMAMEN SUÇSUZ.. nolur bana akıl verin çıkmazdayım nasıl atlatayımmmm:mad:

Son düzenleme:
Kac zaman oldu? Onceleri normal. Sana yaptiklarini falan dusun. Sakin bida yazma. Olmamis ayrilmissiniz yine olmaz. Baska biriyle sonra cok daha mutlu olursun insallah dua et zamana birak

bir haftaya yaklaşacak canım yeni ama hep beni üzüp kırdığı halde aklıma onlar gelmiyor iyi yönleri geliyor nasıl unutacagım bilmiyoryum

Sosyal mendyadan takip etmeyi birak , zaten onceki konunuda hatirliyorum bu adamdan bir halt olmaz ..

Arama sorma ve sakin yazma ..

"pardon eski nişanlım" ne demek? Soğukkanlı falan deyip bu tip bir insanı hala kendinize layık, eşdeğer falan görebiliyorsanız yapacak bir şey yok. Üzüp kırmak deyince basit oluyordur tabii, başkasından duymak iyi gelir, "o kişi sizi insan yerine koymuyordu." Siz hala onu düşünmekle vakit kaybediyorsunuz.

valla şiddete bu kadar meraklıysan gel biz seni dövelim arkadaşım :KK53: yani verilmiş sadakam varmış, allahın sevgili kuluymuşum demiyorsun da bir de takip mi ediyorsun..

:KK54: canım ne tatlsın valla dövün beni akılsız ben her hakartine karşı tek kötü söz etmedim ama hala değersiz oldum yine de takip edip üzülüyorum işte...

"pardon eski nişanlım" ne demek? Soğukkanlı falan deyip bu tip bir insanı hala kendinize layık, eşdeğer falan görebiliyorsanız yapacak bir şey yok. Üzüp kırmak deyince basit oluyordur tabii, başkasından duymak iyi gelir, "o kişi sizi insan yerine koymuyordu." Siz hala onu düşünmekle vakit kaybediyorsunuz.

çok haklısınız çoookkk ta korkuyorum ben çok hadi sevemezsem diye ne bileyim kardeşim

çok haklısınız çoookkk ta korkuyorum ben çok hadi sevemezsem diye ne bileyim kardeşim

Yahu böyle birinin sizi sevmesindense, kimse sevmesin daha iyi.

Onu hala aklınızda tuttuğunuz her an başka iyi bir erkeğin şansını azaltıyorsunuz, varlar onlar, kesin bilgi. Ayrıca oturun şu bir daha hatalarınızı tekrarlamamak bir kenara yazın lütfen, annesiyle oturmayı seve seve kabul etmek KÖTÜ BİR ŞEY her matah bir şeymiş gibi yazdığınızda bana afakanlar basıyor. Böyle adamın anası sizi prensesler gibi mi yaşatacaktı sanıyorsunuz anlamıyorum ki?

Bak güzelim KK deki evlenip dayak yiyen, hakaret edilen, aldatılan kadınların konularını oku ve dua et Allah yol yakınken sana göstermiş. Boşver sosyal medyadan takip etme. Sakın mesaj atma. Mutlu gözükmeye çalış. Çalışma mutlu ol. Ve mutlu olduğunu ona göster. Salla gitsin yanii.

Bak güzelim KK deki evlenip dayak yiyen, hakaret edilen, aldatılan kadınların konularını oku ve dua et Allah yol yakınken sana göstermiş. Boşver sosyal medyadan takip etme. Sakın mesaj atma. Mutlu gözükmeye çalış. Çalışma mutlu ol. Ve mutlu olduğunu ona göster. Salla gitsin yanii.

haklısın canım tamam dediklerini uygulayacağım:KK28:

bencede belamı arıyorum adam kardeşimi bile birkereceik gezdirmeyi kabul etmedi ben senle nişanlıyım kardeşinle değil dedi ama ben onun yiğneleriyle her yere gidiyrdum neredys ne bileyim kardeşim.

canim benim ben senin diger konunu biliyorum.Sen ALLAH in sevgili kuluymussun ki herseyi onceden gorup ayrilmissin bunun icin dua et :KK52:

Yahu böyle birinin sizi sevmesindense, kimse sevmesin daha iyi.

Onu hala aklınızda tuttuğunuz her an başka iyi bir erkeğin şansını azaltıyorsunuz, varlar onlar, kesin bilgi. Ayrıca oturun şu bir daha hatalarınızı tekrarlamamak bir kenara yazın lütfen, annesiyle oturmayı seve seve kabul etmek KÖTÜ BİR ŞEY her matah bir şeymiş gibi yazdığınızda bana afakanlar basıyor. Böyle adamın anası sizi prensesler gibi mi yaşatacaktı sanıyorsunuz anlamıyorum ki?

zaten gelinim diye saçımı okşamadı bile mesela nişanlımın halasına ben bir aydır görmüyrum gelin kızı demiş nişanlımla tartıltık bu yüzden neler neler haklısınız

Back
X