Nişanlımın 80lik dede tavırları

D vitamini takviyesini dışarıdan alsın,toparlanır da adam ev hayatı seviyor olabilir.
Sen yokken gece 10'da uyuduğuna göre...

Ayrıca sen onun annesi değilsin bu kadar çabalama kendisi düşünsün bir değişmeye çalışsın
Demek ki halinden memnun ki uğraşmıyor

Fitness yapıyordu bıraktı vakti yok aşırı geç geliyor. Kilolu denemez bu aralar bir 5 kilo aldı yalnızca.

Doktor kontrolündeyiz zaten d vit eksikliği dışında her şey normal. 25 yaşında

Sanki 4 yasinda oglunuzdan bahsediyorsunuz.Evin reisi olmayi kabullenmissiniz daha simdiden.Degismez.Kabullenin.

Şu nişanlınızın annesi değilsiniz. Evlenseniz birkaç yıl sonra isyan bayrağını çekeceksiniz emin olun.

Mutsuz bir evliliğe gidiyorsunuz adım adım. Beraber yaşayarak bazı şeyleri görme şansınız olmuş, görmezlikten gelmenin ne manası var?

Şu nişanlınızın annesi değilsiniz. Evlenseniz birkaç yıl sonra isyan bayrağını çekeceksiniz emin olun.

Mutsuz bir evliliğe gidiyorsunuz adım adım. Beraber yaşayarak bazı şeyleri görme şansınız olmuş, görmezlikten gelmenin ne manası var?
Seviyorum ve iyi bir insan. Bütün gün ayakta çalışıyor. 10 saat boyunca. Belki sebep budur ve düzeltmek için elimden geleni yapmadan vazgeçmek istemiyorum.

Fitness yapıyordu bıraktı vakti yok aşırı geç geliyor. Kilolu denemez bu aralar bir 5 kilo aldı yalnızca.

Doktor kontrolündeyiz zaten d vit eksikliği dışında her şey normal. 25 yaşında

Doktor kontrolündeyiz derken? :d ay çok komiksiniz ya, yeni bebeği olan onunla kendini bir sayan anneler gibi :)

çişimizi de yapıyor muyuz? 😂 yemekten sonra biraz uyku açıcı egzersizler yapabilirsiniz 😂

Bu konunun neredeyse aynisi acilmisti.Nick degisikligi yapip tekrardan ayni konuyu acmdiysaniz.O bsliga da bir goz atin.Onun da nisanlisi seker hastsiydi .Evde hic yrdimci olmuyordu ama onlar nisanliydi sanirim.

Seviyorum ve iyi bir insan. Bütün gün ayakta çalışıyor. 10 saat boyunca. Belki sebep budur ve düzeltmek için elimden geleni yapmadan vazgeçmek istemiyorum.
Annesi gibi davranmaniza sebep değil bunlar. Kelimeleriniz bile annelerin çocukları için kullandığı kelimeler.

Ay aynısı içimden geçti 😂 doktor kontrolündeyiz, yemeğimizi de yedik hadi bakalım uykumuzu da alalım 🤣🤣🤣🤣 ay çok güldüm yaaa
Ya malesef 4 yaşında çocuk gibi. Onunla böyle ilgilenmeme bayılıyor, üstüne bide ay şuram ağrıyor ay ay ay diye naz yapar. Aslında çok minnoş bi ilişkimiz var ama böylece tutku kaybolmuş oldu.

Ay aynısı içimden geçti 😂 doktor kontrolündeyiz, yemeğimizi de yedik hadi bakalım uykumuzu da alalım 🤣🤣🤣🤣 ay çok güldüm yaaa

Aynisini bir tek ben hissetmemisim.😁
Babasi ,bugun yemegimizi cok guzel yedik biz,ogle uykumuzu uyuduk,doktorumuz gelisimini guzel buldu falanla devam edecek gibi bir yorum cidden 😁😁

Bu konunun neredeyse aynisi acilmisti.Nick degisikligi yapip tekrardan ayni konuyu acmdiysaniz.O bsliga da bir goz atin.Onun da nisanlisi seker hastsiydi .Evde hic yrdimci olmuyordu ama onlar nisanliydi sanirim.
Ha yok o ben değilim. Evdr yardımcı olur. Ben erken geldiğim için yemeği halletmiş oluyorum. H.içi boş günüm olunca temizliği de hallediyorum. Evdeyse bana elletmez kendi yapar zaten

Evlenmeden evlılıgı bıraz erken tatmıssınz hatta bazı evlılıkler daha hareketlı. Bence ayrı yasamayı deneyın ne sebeble bırlıkte kalıyorsunz aılelermı yannızda yok bılmıyorm ama boyle bır sure aılenle kalsan belkı ılgısı alakası degısır gıbıme gelıyor. Oda sımdıden sıkılmısa benzıyor. Cunky evlılıgın heycanı kalmamıs sıxde. Ayrı olsanız ne bıleym aynı evde kalmanın hayalımı kurmak, ıste bırlıkte bıseyler yapmanın hayalımı kurmak vs bunlar dahna cazip gelırdı evlennce o hayalını kurdugunz seylerı gerceklestıemek heycanlı gelırdı sız bıras erken davranmıssınız evlılıgın de bı heycanı kalmamıs adam sımdıden monotona baglamıs. Ya da kendı karakterı bılmıyom artk

Sağlıklı beslensin, bol su tüketsin ve düzenli spor yapsın. Düzenli spor hayatı insanı yormaz, aksine kan şekerini düzenler kendisini daha enerjik hisseder. Fitness değil de günde yarım saatlik tempolu yürüyüş olabilir.

Ha yok o ben değilim. Evdr yardımcı olur. Ben erken geldiğim için yemeği halletmiş oluyorum. H.içi boş günüm olunca temizliği de hallediyorum. Evdeyse bana elletmez kendi yapar zaten

Yani birebir ayni sorun bak.O da ayni sekilde tutku bitti diyordu.Aklima gelirse ya da burdaki arkdaslar hatirlarsa paylasirlar o konuyu.Ona yardimci olmaya calisilmisti cunku.Akademisyendi hatta uye.Hatirlyan olursa diye yaziyorum.

Back
X