- 10 Ekim 2014
- 33.010
- 148.767
- 798
- Konu Sahibi socialscientist
-
Fitness yapıyordu bıraktı vakti yok aşırı geç geliyor. Kilolu denemez bu aralar bir 5 kilo aldı yalnızca.
Doktor kontrolündeyiz zaten d vit eksikliği dışında her şey normal. 25 yaşında
Fitness yapıyordu bıraktı vakti yok aşırı geç geliyor. Kilolu denemez bu aralar bir 5 kilo aldı yalnızca.
Evet memnunmuş hayatından. Bana elleme ben böyleyim diyorAyrıca sen onun annesi değilsin bu kadar çabalama kendisi düşünsün bir değişmeye çalışsın
Demek ki halinden memnun ki uğraşmıyor
Evet evcil. Arkadaşlarına bile zorla gönderirim.D vitamini takviyesini dışarıdan alsın,toparlanır da adam ev hayatı seviyor olabilir.
Sen yokken gece 10'da uyuduğuna göre...
Eee o zaman yapacak bir şey yok bence.Evet evcil. Arkadaşlarına bile zorla gönderirim.
Seviyorum ve iyi bir insan. Bütün gün ayakta çalışıyor. 10 saat boyunca. Belki sebep budur ve düzeltmek için elimden geleni yapmadan vazgeçmek istemiyorum.Şu nişanlınızın annesi değilsiniz. Evlenseniz birkaç yıl sonra isyan bayrağını çekeceksiniz emin olun.
Mutsuz bir evliliğe gidiyorsunuz adım adım. Beraber yaşayarak bazı şeyleri görme şansınız olmuş, görmezlikten gelmenin ne manası var?
Sanki 4 yasinda oglunuzdan bahsediyorsunuz.Evin reisi olmayi kabullenmissiniz daha simdiden.Degismez.Kabullenin.
Annesi gibi davranmaniza sebep değil bunlar. Kelimeleriniz bile annelerin çocukları için kullandığı kelimeler.Seviyorum ve iyi bir insan. Bütün gün ayakta çalışıyor. 10 saat boyunca. Belki sebep budur ve düzeltmek için elimden geleni yapmadan vazgeçmek istemiyorum.
Ya malesef 4 yaşında çocuk gibi. Onunla böyle ilgilenmeme bayılıyor, üstüne bide ay şuram ağrıyor ay ay ay diye naz yapar. Aslında çok minnoş bi ilişkimiz var ama böylece tutku kaybolmuş oldu.Ay aynısı içimden geçtidoktor kontrolündeyiz, yemeğimizi de yedik hadi bakalım uykumuzu da alalım ay çok güldüm yaaa
Ay aynısı içimden geçtidoktor kontrolündeyiz, yemeğimizi de yedik hadi bakalım uykumuzu da alalım ay çok güldüm yaaa
Ha yok o ben değilim. Evdr yardımcı olur. Ben erken geldiğim için yemeği halletmiş oluyorum. H.içi boş günüm olunca temizliği de hallediyorum. Evdeyse bana elletmez kendi yapar zatenBu konunun neredeyse aynisi acilmisti.Nick degisikligi yapip tekrardan ayni konuyu acmdiysaniz.O bsliga da bir goz atin.Onun da nisanlisi seker hastsiydi .Evde hic yrdimci olmuyordu ama onlar nisanliydi sanirim.
Ha yok o ben değilim. Evdr yardımcı olur. Ben erken geldiğim için yemeği halletmiş oluyorum. H.içi boş günüm olunca temizliği de hallediyorum. Evdeyse bana elletmez kendi yapar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?