- 4 Şubat 2019
- 4.220
- 9.035
- 158
- Konu Sahibi socialscientist
-
E ne fark eder bu sefer evlenince monotonlaşacakEvlenmeden evlılıgı bıraz erken tatmıssınz hatta bazı evlılıkler daha hareketlı. Bence ayrı yasamayı deneyın ne sebeble bırlıkte kalıyorsunz aılelermı yannızda yok bılmıyorm ama boyle bır sure aılenle kalsan belkı ılgısı alakası degısır gıbıme gelıyor. Oda sımdıden sıkılmısa benzıyor. Cunky evlılıgın heycanı kalmamıs sıxde. Ayrı olsanız ne bıleym aynı evde kalmanın hayalımı kurmak, ıste bırlıkte bıseyler yapmanın hayalımı kurmak vs bunlar dahna cazip gelırdı evlennce o hayalını kurdugunz seylerı gerceklestıemek heycanlı gelırdı sız bıras erken davranmıssınız evlılıgın de bı heycanı kalmamıs adam sımdıden monotona baglamıs. Ya da kendı karakterı bılmıyom artk
Ama en azından bukadr cabuk monotonlasmamıs olurdu. Birde nısanlılık heyecanını surecıni daha tatlı yasamıs olurdun.E ne fark eder bu sefer evlenince monotonlaşacak
25. Aslında fevri bir insanım ama çekiyorum bir şekildeBen evliyim eşim böyle olsa çekemezdim nişanlı olsam arkama bakmadan kaçarım. Yaşınız kaç tahammül seviyeniz epey yüksek 30 dan sonra böyle olmazsınız
Şimdi çekersin de ilerde zor gelir, dışarda gezip tozan çiftleri gördükçe hırslanır hayatı ikinize de zindan edersin25. Aslında fevri bir insanım ama çekiyorum bir şekilde
Evet gördükçe içim acıyor.Şimdi çekersin de ilerde zor gelir, dışarda gezip tozan çiftleri gördükçe hırslanır hayatı ikinize de zindan edersin
1 yıldır birlikte yaşıyoruz. Mesleği söylemeyeyim çok açık veririm ama süreklii insanlarla uğraşmayı gerektiren bir iş. Bedenen yapılmıyor ama ayakta.Ne kadar süredir birlikte yaşıyorsunuz?
10 saat ayakta kalmak çok fazla. İşi ne?
Şeker hastalığı + ağır çalışma koşulları herşeyi açıklıyor aslında. Şaşılacak bir durum yok gibi
Belki baska bir sey vardir? Sordunuz mu kendisine?1 yıldır birlikte yaşıyoruz. Mesleği söylemeyeyim çok açık veririm ama süreklii insanlarla uğraşmayı gerektiren bir iş. Bedenen yapılmıyor ama ayakta.
Beraber yaşamaya ilk başladığımızda gece 2ye kadar rahat bırakmazdı beni. Ne ara böyle oldu hatırlamıyorum.
Bir kere şikayet etmiştim. Düzeldi. Sonra tekrar böyle oldu. Eskisi kadar istemiyorsun falan dedim. Ben yaklaşmasam hiç olmaz dedim. E yaklaşma dene gör, yok öyle bir şey dedi. Deniyorum cumadan beri yaklaşmadı. Ctesi evde yoktum. Gittiği yere kadar inat edeceğim, yaklaşmayacağım. Bu arada hep dokunma öpme var. Ayağımın altına kadar öper 1 saniye bırakmaz. İlgi gani gani yani..Belki baska bir sey vardir? Sordunuz mu kendisine?
Benimki de çocuk istiyor. Asla asla dedim. Önce kendin büyü dedim.Aynen eşimi tarif ediyorsun. 6 senelik ilişkinin ardında evlendik 4 yıldır evliyiz bebeğimiz var bir de. Bebekten sonra daha beter oldu. Değişmez ne yapsan da. Benimki hala kendisini annesinin küçük oğlu sanıyor. Es vw baba olduğunu idrak edemedi...
O zaman en iyi öneriyi siz yaparsınız. Ne yapmalıyım ben?Nişanlınızda kendimi gördüm... Yorumlar bana yapılıyomuş gibi geliyo okurken
Nişanlım bana sık sık bu durumdan ne kadar rahatsız olduğunu, üzüldüğünü, diğer çiftlere özendiğini söylese bu tarz yani biraz dram yapsa kıyamaz elimden geleni yapardım. Ama yapardım demeyle de yapısının tamamen değişmesi zor. Ne beklediğini açık açık söyle bence. Dışarı çıkmak istiyosan yarın için plan yapın mesela. Evdeyken nasıl davranmasını istediğini söyle gibi gibi. Tabi onun tepkisi nasıl olur bilmiyorum. Sen şöylesin böylesin değil de ben şöyle şöyle üzülüyorum şeklinde konussan güzel olur. Yani sen dili ben dili diye bişey var psikolojide, ben diliyle konusmak önemli; o tarz bi konusma kastettiğim.O zaman en iyi öneriyi siz yaparsınız. Ne yapmalıyım ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?