Nişanlımın 80lik dede tavırları

Normal sartlarda bir evlilikte bile 8 10 yilda bu kivama geliyor insanlar. Siz aylar içinde bu durumdasiniz normal geliyor sanki size de ama normal degil. Demekki 10 yillik evli olsaniz sene de bir olacsk.25 yasinda bir erkek zorlamayla cinsellik yasamaz senin ondan kacman gerekir. Bariz seker hastaligina bagli dayimda da ayni durum vardi esi bosandi ilerleyen yillarda ortaya cikiyor iyice. Bu yorgunluk hali hep olacaktir yada cocik falan olunca daha zor olur.Sahsen sirf bunun icin ayrilmazdim ama can sikici bir durum

Ya herkes öf bu ne devam mı edeceksin falan demiş de diğer evlilikler nasıl mesela 7/24 aksiyonlu fantezili mi geçiyor merak ettim?
Pek tabi hiçbir hastalığı olmayan cinsellikte çok aktif gezmeyi aşırı seven eşiniz evlilikten 3 5 yıl sonra şeker hastası olup bu duruma gelebilir boşanacak mısınız?
Adam hep böyleyse bunu bilerek nişanlandıysanız şimdi yargılamaya hakkınız yok.

Bilerek isteyerek kabul ettim. Sonuna kadar da destekçisiyim. Eğer bu durum şekerdense elimden geleni yaparım sağlığı için gerisini önemsemem. Ama başka bir şeyse kırılırım ona

Okuyunca benim eşimi anlatiyirsunuz sandım benim esimde işten gelir koltukta sızar hatta çok sinirlenirim bagririm cagririm tamam der bir hafta sonra yine aynı 4 senedir böyle artık bende kural koydum işten geldiğinde koltukta mesela 3 dakika mi uyudu 3 saat konuşmuyorum oda buna dayanamadı biraz düzeldi sizde kendi dişinizi gösterin böyle hayat geçmez ben sevgiliyken anlasaydim bir daha düşünürdüm

Bi daha konuş madem. İlk evde kalmanıza bakma sen. Onlar cicim ayı heyecan vs. asıl zaman geçince huyunu suyunu tanırsın. Karakteri bu demek

Tahminime göre bu erkek düzelmez.

Peki böyle evlilik olur mu? Olur evet gayet normal.

Ama siz çok farklısınız, böyle bir hayat sürebilecekmisiniz? Buna karar verin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…