Nişanlımın 80lik dede tavırları

socialscientist

Huysuz Şirin Emma
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2019
4.220
9.035
158
Sanırım aynı minvalde açtığım 3. konu ama hanımlar vallahi içim şişti şişti...

Nişanlım sabah 6.50'de kalkıyor akşam 20.30 gibi eve geliyor, işten akşam 7 civarı çıkıyor. Yemeğini suyunu hazır ediyorum. Yiyoruz eğer o gün benim de iş günüm ise genelde bulaşıkları halleder. Sonra koltuğa oturuyor. Ve anında gözler kıpkırmızı sulu sulu. Uyku akıyor gözlerinden. Zorla bi çay kahve içersek anca. Sonra hemen uyumak istiyor. Hafta sonu da hep uyumak dinlenmek istiyor. Hayatımız korkunç sıkıcı. Cinsellik ben zorlarsam anca. Artık reddetmeye de başladı. Ve bu baya bir sorun benim için.

Bu arada ben de çalışıyorum sabah 6.10'da kalkıp akşam 19.30'da eve giriyorum. Günde 4 saate yakın yol çekiyorum. Evde de işim oluyor sabaha kadar çalıştığımı bilirim. Yemek işi komple bende. Temizlik yap dersem yapar ama genelde hafta içi bir gün off günüm o gün hallediyorum ona kalmıyor. Ütü bende. Yani halden anlamıyor evde demeyin, ben de fena yoğunum.

Ama adam kolunu kaldıracak durumda değil. Bu arada normalde hiperaktif bir insandır, baya enerjiktir. Dün keçiboynuzu yedirdim artık bir de şekeri var ama düzgün giden bir şeker. Belki ondandır bilemiyorum. D vitamini eksikliği de var.

Ay bi öneri verin sinirlerim bozuldu

Ee adamın şekeri var bir de akşam 9 da falan yemek yiyorsa, sızması çok normal.

Ya o kadar geç yemek yedirmeyeceksiniz, ya da menüde sıfır şeker/carb olacak. Anca salata et falan olmalı.
Çok acıkıyor ve şekeri düşüyor mecbur yemesi lazım. Ve zaten yemekleri ona göre yapıyorum.

şekeri Tip 1 mi? kansızlık ve Demir eksikliğine de baktırın mutlaka. ben tip 1 diyabetliyim. kansızlık ve demir eksiliği aynı şikayetlere yol açtı bende. inanın sağlık çok etkiliyor. eskiden de böyle miydi? tatlı tatlı siz bi aktivite bulun. belki gelip geçici bişeydir. konuşun yani sorun neyin var diye. yorgunum mu diyo sadece?

Canım bi yakinimiz şeker hastasıydı aynen bu durum. Yani şeker hastalığı için doğru beslenmeyle enerjisi de düzelir her şey düzelir

İsteksizlik var evet. Diğerleri yok taş gibi maşallah

Suan sorun olmayabilir ama olacaktir hatta seker hastaliginin ilk belirtilerinden bile olabiliyor iktidarsizlik.
Yaşi kaç bilmiyorum ama diger erkeklere oranla seker hastasi erkeklerde sertleşme bozukluklari 10-15 yil daha erken ortaya cikiyormus.
İlerde isteksizlik+ iktidarsizlik seklinde bu sorunu da yaşayacaksiniz yani. Sekerden degil, tas gibi diye kendinizi kandirmak yerine bir doktora danişin hem ilerisi icin...

Evet tip 1. Ya her şeyine o kadar dikkat ediyorum ki bebek gibi bakıyorum. Şekeri normal ama d vitamini çok düşük. Güneş görmüyor ki çalışmaktan

Çok acıkıyor ve şekeri düşüyor mecbur yemesi lazım. Ve zaten yemekleri ona göre yapıyorum.
Kilo problemi var mı? Ne yiyorsunuz akşam mesela? Bence bu konuyu doktoruna danışın. Ama şu anlattığınız şey yemek ve akabinde şekere bağlı bir sızma gibi duruyor ki "sağlıklı" bireyler için bile kötü bir durum.

Mantıklı olan yeme işini eve gelmeden 5-6 gibi halletmesi, evde de acıktığında ayran, yoğurt gibi şeylerle geçirmesi sanki.

Deneyin derim, ayran açlığı büyük ölçüde bastırıyor.

İşi çok ağır bir iş mi? Kilolu mu peki? Kilo da insanı böyle yapıyor.Spor yapsın.
Fitness yapıyordu bıraktı vakti yok aşırı geç geliyor. Kilolu denemez bu aralar bir 5 kilo aldı yalnızca.
Doktor kontrolündeyiz zaten d vit eksikliği dışında her şey normal. 25 yaşında

Evet tip 1. Ya her şeyine o kadar dikkat ediyorum ki bebek gibi bakıyorum. Şekeri normal ama d vitamini çok düşük. Güneş görmüyor ki çalışmaktan
Ya o kadar da üstüne düşmeyin bence cidden, ne kadar emek verirseniz ister istemez o kadar karşılık bekler ve üzülürsünüz. annesi değilsiniz sonuçta. öyle hiç düşünmeden sonsuz bir fedakarlıkla üstüne düşmek mümkün değil. insan ister istemez karşılık bekler. bence biraz tek başınıza vakit geçirmeye başlayın. mesela koltukta uyukluyor mu? açın kendinize bi komedi film patlatın mısırınızı. ona da sadece teklif edin yer misin, izler misin diye :) beklentiye girmezseniz üzülmezsiniz de. bence düzelir, odun değilse farkına varır sizdeki değişimin :) önce kendinizi, davranışlarınızı değiştirin. kimseye doğrudan etki edemezsiniz, düzeltemezsiniz unutmayın. bol şans

Kilo problemi sporu bırakınca başladı ama aşırı değil hala s giyer. Akşam çorba salata ve yağsız tavada et köfte gibi şeyler yaparım. Bazen çorba carb olduğu için sadece sebze yaparım

Beraber yaşıyor olsaydınıniz nevi belki evlilik düşünmuyorlardir , öylesine takılıyorlar , def eder bir gün nasılsa diye düşünürdüm.

Ancak siz nişanlısınız , yani evliliğe adım atma yolundasiniz. Neden kölelik hayatını tercih ediyorsunuz ?

Böyle biriyle evlenmeyi dusunmuyorsunuz değil mi ?

Ev işi , dışarı işi ve monoton bir hayat ; şimdiden çoluk çocuğa karışmış yılları devirmiş gibisiniz.

Çözümün yok, nasılsa öyle devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…