- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.522
- 548
- 27
Üşenmedim gittim konularınıza baktım yaşınıza ve yaşadıklarınıza bakılırsa zaten evlilik size yakın bile değil tabiri caizse kendi deyiminizle takıntılı sevgiliniz henüz çocuk denecek yaşta tabii ki evlilik lafını yapacak siz evet dediğinizde muhtemelen işlerin ilerlemeyeceğinin gayet farkındasınız. Karşı tarafa güvenemeyeceğinizi gayet açık sebeplerle anlatmışsınız. Ben bu konuyu hayatımın en büyük derdine çare aramak için açmadım güldük eğlendik fikir aldık muhabbet ettik okuduğunu anlayan insanlarla ama siz açık açık bütün dertlerinizi yazmışsınız. Siz acaba önce bi büyüseniz işinize kendi özgürlüğünüze sahip olsanız sonra karşınıza olgun biri çıktıktan sonra mı böyle olayları tiye alsanızyaşınızın gereği birinin size zorbalık etmesi çocuklar gibi evlenelim diye tutturması belli ki çoook hoşunuza gitmiş ama keşke siz de karşı taraftan emin olabilseniz dimi
emin olamadığınız için de benim bunlarla işim olmaz diye kendinizi programlamaya çalışıyorsunuz
daha önünüzde yaşanacak çook yıllar var kadınlar kulubünde pembik gelinlerin dertleriyle dertlenmeyin nolur genceciksiniz yazık etmeyin kendinize
![]()
Çocuk yaş 23 yaş mı oluyor? Sen ne oluyorsun ergen mi? :d
Ayy aahahaha şaka mısın sen?


Nacizane fikrim: insanların senden uzaklaşma sebebi bu tavırların olabilir mi? gitgide yalnızlaştığını söylemişsin, acaba insanları kendin itiyor olabilir misin? Mesela ben çevremde en ufak eleştiriye gelemeyen, hemen onu zayıf düşündüğü yerlerinden vurmaya çalışan insanlardan hep uzak dururum, çünkü negatif enerji yayarlar. Burada en ufak eleştiriye dahi tahammülün yok, sana göre seni eleştiren herkes kıskanıyor,bende öyle. Evlenmediğim için kıskandığımı bile söyledin, abartmıyor musun sence de? Ben işimi, mesleğimi elime alsam dahi senin gibi ağlayacağımı, hor görülüp ezileceğimi hiç sanmıyorum. Hiç düşünemiyorsun, kapasiten almıyor değil mi evlenmek istemediğimi? Valla kimseye demedim ama iyiki yalnız kalıyorsun, hakediyorsun tamamen. Kötü birisin çünkü, insanları aşağılamayı, vurmayı seven kötü biri. Zorbalığa uğramış birine kalkıp “ hoşuna gitmiş :d” diyecek kadar kötü ve zavallısın. Hadi bana koymaz, sanaldan sıradan bir kullanıcısın. Ama senin sanaldaki birine bile bu kadar takıp laf sokman fazlasıyla kötü biri olduğunu gösterir İnsanlar çevresinde böyle insanlar istemez. Tahminimce annende bu yüzden diploman için evleneceğini söylüyordur.
Edit: 26 yaşındaymışsın sen. Ben en fazla 21 sanmıştım. Bu ne rezillik ya daha fazla yazmayacağım aksjahshahahahahahahahah.
Son düzenleyen: Moderatör: