Nişanlımın aile whatsapp grubu

Üşenmedim gittim konularınıza baktım yaşınıza ve yaşadıklarınıza bakılırsa zaten evlilik size yakın bile değil tabiri caizse kendi deyiminizle takıntılı sevgiliniz henüz çocuk denecek yaşta tabii ki evlilik lafını yapacak siz evet dediğinizde muhtemelen işlerin ilerlemeyeceğinin gayet farkındasınız. Karşı tarafa güvenemeyeceğinizi gayet açık sebeplerle anlatmışsınız. Ben bu konuyu hayatımın en büyük derdine çare aramak için açmadım güldük eğlendik fikir aldık muhabbet ettik okuduğunu anlayan insanlarla ama siz açık açık bütün dertlerinizi yazmışsınız. Siz acaba önce bi büyüseniz işinize kendi özgürlüğünüze sahip olsanız sonra karşınıza olgun biri çıktıktan sonra mı böyle olayları tiye alsanız 😂😂😂 yaşınızın gereği birinin size zorbalık etmesi çocuklar gibi evlenelim diye tutturması belli ki çoook hoşunuza gitmiş ama keşke siz de karşı taraftan emin olabilseniz dimi 😂😂😂😂 emin olamadığınız için de benim bunlarla işim olmaz diye kendinizi programlamaya çalışıyorsunuz 😂😂😂 daha önünüzde yaşanacak çook yıllar var kadınlar kulubünde pembik gelinlerin dertleriyle dertlenmeyin nolur genceciksiniz yazık etmeyin kendinize 😂😂😂

Çocuk yaş 23 yaş mı oluyor? Sen ne oluyorsun ergen mi? :d
Ayy aahahaha şaka mısın sen? 😂 ikisi farklı insanlar, malum anlayabilecek kapasite olmadığı için idrak edememen normal. Zorbalık etmesi hoşuma gitmiş skfjsjdjd e sende nişanlına zorbalık edip psikolojik baskı uyguluyorsun o zaman. Böyle mi vurmaya çalışıyorsun beni. Birde işim olmaz diyerek kendimi kandırıyormuşum sjdjahshs. Özgüven eksikliği çeken üyeler listesinde top 1desin tatlım, tebrikleeer. Sen minik pembik gelin edasıyla “evleneceğğğmm, beni aralarına almıyorlar ühüüğğ” diye ağlarken ben kendi kariyerimi inşa etme peşindeyim. Herkes senin gibi koca kocaaa diye delirmiyor be canım. Hayatıma herkesi almam, seçiciyimdir bu konuda. Hepsi evlenmek istedi, emin olmadığım için değil kendi ayaklarımın üzerinde durmak istediğim için evlenmiyorum. Yani senin aksine hayattaki tek gayem evlenip kocamın ailesinin beni whatsapp grubuna alması değil. Bunu idrak edecek kapasite olmadığı için köşende ağlayabilirsin. Yaşın en fazla 21’dir seni önemsemekte zorluk çekiyorum ama daha fazlaysa hayatta önemsenmemiş olduğun çok belli. beni gruba almıyoğğlar :KK43: diye dertlenmenden belli. Sana gelecek mutlu ve herkes tarafından azarlamadığın bir hayat dilerim. Bir de çare aramak için açmadım demen yok mu kajdjsjdjd. Kız utanmasan ağlama emojileri koyacaksın hala güldük eğlendik diyorsun, millet seninle dalga geçmiş olmasın?
Nacizane fikrim: insanların senden uzaklaşma sebebi bu tavırların olabilir mi? gitgide yalnızlaştığını söylemişsin, acaba insanları kendin itiyor olabilir misin? Mesela ben çevremde en ufak eleştiriye gelemeyen, hemen onu zayıf düşündüğü yerlerinden vurmaya çalışan insanlardan hep uzak dururum, çünkü negatif enerji yayarlar. Burada en ufak eleştiriye dahi tahammülün yok, sana göre seni eleştiren herkes kıskanıyor,bende öyle. Evlenmediğim için kıskandığımı bile söyledin, abartmıyor musun sence de? Ben işimi, mesleğimi elime alsam dahi senin gibi ağlayacağımı, hor görülüp ezileceğimi hiç sanmıyorum. Hiç düşünemiyorsun, kapasiten almıyor değil mi evlenmek istemediğimi? Valla kimseye demedim ama iyiki yalnız kalıyorsun, hakediyorsun tamamen. Kötü birisin çünkü, insanları aşağılamayı, vurmayı seven kötü biri. Zorbalığa uğramış birine kalkıp “ hoşuna gitmiş :d” diyecek kadar kötü ve zavallısın. Hadi bana koymaz, sanaldan sıradan bir kullanıcısın. Ama senin sanaldaki birine bile bu kadar takıp laf sokman fazlasıyla kötü biri olduğunu gösterir İnsanlar çevresinde böyle insanlar istemez. Tahminimce annende bu yüzden diploman için evleneceğini söylüyordur.

Edit: 26 yaşındaymışsın sen. Ben en fazla 21 sanmıştım. Bu ne rezillik ya daha fazla yazmayacağım aksjahshahahahahahahahah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çocuk yaş 23 yaş mı oluyor? Sen ne oluyorsun ergen mi? :d
Ayy aahahaha şaka mısın sen? 😂 ikisi farklı insanlar, malum anlayabilecek kapasite olmadığı için idrak edememen normal. Zorbalık etmesi hoşuma gitmiş skfjsjdjd e sende nişanlına zorbalık edip psikolojik baskı uyguluyorsun o zaman. Böyle mi vurmaya çalışıyorsun beni. Birde işim olmaz diyerek kendimi kandırıyormuşum sjdjahshs. Özgüven eksikliği çeken üyeler listesinde top 1desin tatlım, tebrikleeer. Sen minik pembik gelin edasıyla “evleneceğğğmm, beni aralarına almıyorlar ühüüğğ” diye ağlarken ben kendi kariyerimi inşa etme peşindeyim. Herkes senin gibi koca kocaaa diye delirmiyor be canım. Hayatıma herkesi almam, seçiciyimdir bu konuda. Hepsi evlenmek istedi, emin olmadığım için değil kendi ayaklarımın üzerinde durmak istediğim için evlenmiyorum. Yani senin aksine hayattaki tek gayem evlenip kocamın ailesinin beni whatsapp grubuna alması değil. Bunu idrak edecek kapasite olmadığı için köşende ağlayabilirsin. Yaşın en fazla 21’dir seni önemsemekte zorluk çekiyorum ama daha fazlaysa hayatta önemsenmemiş olduğun çok belli. beni gruba almıyoğğlar :KK43: diye dertlenmenden belli. Sana gelecek mutlu ve herkes tarafından azarlamadığın bir hayat dilerim. Bir de çare aramak için açmadım demen yok mu kajdjsjdjd. Kız utanmasan ağlama emojileri koyacaksın hala güldük eğlendik diyorsun, millet seninle dalga geçmiş olmasın?
Nacizane fikrim: insanların senden uzaklaşma sebebi bu tavırların olabilir mi? gitgide yalnızlaştığını söylemişsin, acaba insanları kendin itiyor olabilir misin? Mesela ben çevremde en ufak eleştiriye gelemeyen, hemen onu zayıf düşündüğü yerlerinden vurmaya çalışan insanlardan hep uzak dururum, çünkü negatif enerji yayarlar. Burada en ufak eleştiriye dahi tahammülün yok, sana göre seni eleştiren herkes kıskanıyor,bende öyle. Evlenmediğim için kıskandığımı bile söyledin, abartmıyor musun sence de? Ben işimi, mesleğimi elime alsam dahi senin gibi ağlayacağımı, hor görülüp ezileceğimi hiç sanmıyorum. Hiç düşünemiyorsun, kapasiten almıyor değil mi evlenmek istemediğimi? Valla kimseye demedim ama iyiki yalnız kalıyorsun, hakediyorsun tamamen. Kötü birisin çünkü, insanları aşağılamayı, vurmayı seven kötü biri. Zorbalığa uğramış birine kalkıp “ hoşuna gitmiş :d” diyecek kadar kötü ve zavallısın. Hadi bana koymaz, sanaldan sıradan bir kullanıcısın. Ama senin sanaldaki birine bile bu kadar takıp laf sokman fazlasıyla kötü biri olduğunu gösterir İnsanlar çevresinde böyle insanlar istemez. Tahminimce annende bu yüzden diploman için evleneceğini söylüyordur.

Edit: 26 yaşındaymışsın sen. Ben en fazla 21 sanmıştım. Bu ne rezillik ya daha fazla yazmayacağım aksjahshahahahahahahahah.
Bu arada sana kötü bir haberim var, işlerin ilerleyeceğinden o kadar emindim ki, senin aksine hem ailesi hem kendisi tarafından o kadar el üstünde tutuldum ki bu yüzden kaçtım :) ben evet desem kapıda yatacak türden birisi. Ayrıca ikisinin farklı kişiler olduğunu anlayamayacak kadar laf sokmaya odaklanmışsın ki diyecek birşey bulamadım.
yaşıma 24 diyelim, sen 26 yaşındasın ama yaşın gereği ergenlikten çıkmış olman gerekirken daha yeni giriyor gibisin, hatırlatırım beni aralarına almıyorlar ühü, beni sevmiyorlar mı ühü diye lise seviyesi konular açan sensin, ben değilim :) bana yaşın gereği diyeceğine,sen yaşın gereği biraz olgun ol da burada dalga konusu olma. kaldıramayacağın, yorumların sonunda insanlara hakaret edeceğin konular açma, bu da özgüvensiz olduğunun belirtisidir. Kendine güvenmeyi öğren, böyle dertleri edinmezsin :) şimdi yaşım gereği büyüklük bende kalsın, bu da sana son minnak mesajım olsun sana fazlasıyla yeter :KK70:

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen ben nisanliyken nişanlımın akrabalarının bulunduğu whatsap gurubuna falan asla dahil olmak istemezdim. O guruplarda geyik muhabbeti dönüyor genelde, kimseyle açıkçası yuzgoz olamam. Mesafeli durmak en guzeli.. Ben 3 buçuk senelik evliyim, sosyal medyamda bile eşimin akrabaları yoktur.
sosyal medya da olmaması nasıl oldu, yani bende herşey emrivaki eklemişler kabule etmedim toplum içinde ekledim seni görmedin mi hadi kabul et falan dediler mecbur kaldım

Back
X