• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın aile whatsapp grubu

Dedikodu olmasa bile yeni aileye katilana ne onların yaşanmışlıktan gelen sohbetlerinden.Ornegin geçen gün kardeşlerime çok eskiden tanıdığımız birinin nasıl olduğunu sordum kendi grubumuzdan.
Kardeşimin eşinin başını niye sisirelim cink cink oterek:)

Evet ben onların aralarındaki muhabbete çok aşina değilim geyik sohbetlerni falan anlamıyorum zaten çok görüşmüyoruz. Ben girmemle beraber grubun amacı bebek fotoğrafına dönüştü. Kendilerine geyik grubu kursunlar artık ayrı naplım :)

Merhaba kızlar
Bu konu kafaya takılacak bir konu mu bilmiyorum ama içten içe beni kemiriyor. Nişanlımın aile üyeleriyle bir whatsapp grubu var. Dayılar, yengeler, teyzeler, enişteler, kuzenler, gelinler, damatlar vs.
Benimle birlikteyken ayyy artık sen de bizdensin deyip duruyorlar ki ben de artık samimiyet kurmaya başladığımızı düşünüyorum. Geçenlerde whatsapp grubunun konusu açıldı ayy sen neden yoksun ki grupta hemen ekleyelim dediler o sırada konu değişti ekleyemeden kaldı. Bi kaç gün sonra tekrar whatsapp grubunda konuşulan bi konudan bahsedildi ama beni ekleme konusu hiç açılmadı. Sizce beni aileden görmüyorlar mı ? O grubun konusu açıldıkça artık sinir oluyorum. Seni de ekleyelim demeselerdi o grup hiç aklıma bile gelmiyordu ama lafını yaptıktan sonra eklemediler ya sürekli beni istemediklerini düşünmeye başladım. Sizce beni aralarında istemiyorlar mı ?
Aman başınıza bela mi almak istiyorsunuz bosverin biz kurtulmaya çalışıyoruz o gruplardan😅

😂😂😂 ya gerçekten bu konuya hiç takılmak istemezdim ama lafını yapıp yapıp eklemiyorlar. Konusu açılmadan önce grupları olduğunun farkında bile değildim. Neden ekleyelim dedikten sonra unutmuş gibi yapıyorlar. Şahsen ben unuttuklarına inanmıyorum. Aralarında beni istemeyenler varmış gibi geliyor veya çok kuruyorum 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Kurmana gerek yok zaten kesin Vardir seni istemeyen beğenmeyen birileri. Her ailede olur bunlar. Ama ben konuya giriş tarzından o gruba beni dahil etmek istiyorlar ne bahane bulsam da girmesem diyeceksin sandım😂 şahsen bana böyle bir teklifle gelseler dahil olmak istemem banane eşimin ailesinin didisinin didisiyla ne konuşacam gereksiz saçma sapan muhabbetler. Ne kadar resmi Olursan o kadar iyi 😏

Bende bir şey olsa da yanlışlıkla falan beni gruptan çıkarsalar diye bakıyorum 😂 teyzeler kuzenler ıyk yazmayınca da kv üzülüyor. 😂 bir de eşimin çekirdek ailesi ile grup var o belki bir tık çekilebilir ama bazen ona da tahammülüm olmuyor . Mesela bu gün kp kvye çiçek almış 2 saat onun yazışması döndü 😅😅😅 bence dua edin almadıklarına hatta ben çok yoğunum falan deyin girmeyin .

Merhaba kızlar
Bu konu kafaya takılacak bir konu mu bilmiyorum ama içten içe beni kemiriyor. Nişanlımın aile üyeleriyle bir whatsapp grubu var. Dayılar, yengeler, teyzeler, enişteler, kuzenler, gelinler, damatlar vs.
Benimle birlikteyken ayyy artık sen de bizdensin deyip duruyorlar ki ben de artık samimiyet kurmaya başladığımızı düşünüyorum. Geçenlerde whatsapp grubunun konusu açıldı ayy sen neden yoksun ki grupta hemen ekleyelim dediler o sırada konu değişti ekleyemeden kaldı. Bi kaç gün sonra tekrar whatsapp grubunda konuşulan bi konudan bahsedildi ama beni ekleme konusu hiç açılmadı. Sizce beni aileden görmüyorlar mı ? O grubun konusu açıldıkça artık sinir oluyorum. Seni de ekleyelim demeselerdi o grup hiç aklıma bile gelmiyordu ama lafını yaptıktan sonra eklemediler ya sürekli beni istemediklerini düşünmeye başladım. Sizce beni aralarında istemiyorlar mı ?
Belki gerçekten unutmuşlardır hemen kötü düşünmeyin. Ama sizi umursamıyorlarsa da asıl siz onları umursamayın. Sizi umursamayanların arasında ne işiniz var. Siz o aileye yeni giriyorsunuz, milletin peşinde dolanacak haliniz yok beni aranıza alın diye. Onların kapılarını açmaları, onların teklif etmeleri daha uygun. Ha etmezlerse de kendileri bilir sallayın gitsin. 🌸

Bizde de var öyle bir grup ben çıkıyorum eltim alıyor. En son isyan ettim. Her meseleyi bilmek istemiyorum. Kafam rahat böyle.

Bi iki girişimde bulundular sulaledenim ya ama hiç birsey yazmadan geri çikiyorum 🤣 almiyorlar artık neyseki 🤣
Eşimin ailesinin grup yöneticisi benim 😆 başta ben, bakıcı kızımız ve eşim vardık, sonra görümce ve yeğenler eklendi. 🤣

Eşimin ailesinin grup yöneticisi benim 😆 başta ben, bakıcı kızımız ve eşim vardık, sonra görümce ve yeğenler eklendi. 🤣
Asla katlanamıyorum 🤣 şoyle bütün sulale olanlara mesela kuzen grubu var ama ayda yilda bir buluşma etkinliği için kullaniyoruz ötekisi hele yaşlilar ne bulursa atiyor 🤣

Klasik dünyayı sadece evlilikten ibaret zanneden kadın düşüncesi. Evlenemediğim, nişanlamadığım için kıskanıyorum seni evet evet. İçten içe çok mutsuzum, bi an önce eş ailesiyle saçma sapan sorunlar yaşayamadığım, kocamın donlarını yıkayamadığım için çok mutsuzum :KK43:
Sen kendini böyle avut askııım, bir de zahmet olmazsa eski konularıma bak. Evlenmek isteyen sevgili var da senin gibi evlenmek için can atan kadın yok karşısında kajdjsjdjsjs.
Şii üzülme, sevg- ay pardon nişanlın seni ailesine almıyor diye. Üzülme seni önemsemiyor diye. :KK43:
Üşenmedim gittim konularınıza baktım yaşınıza ve yaşadıklarınıza bakılırsa zaten evlilik size yakın bile değil tabiri caizse kendi deyiminizle takıntılı sevgiliniz henüz çocuk denecek yaşta tabii ki evlilik lafını yapacak siz evet dediğinizde muhtemelen işlerin ilerlemeyeceğinin gayet farkındasınız. Karşı tarafa güvenemeyeceğinizi gayet açık sebeplerle anlatmışsınız. Ben bu konuyu hayatımın en büyük derdine çare aramak için açmadım güldük eğlendik fikir aldık muhabbet ettik okuduğunu anlayan insanlarla ama siz açık açık bütün dertlerinizi yazmışsınız. Siz acaba önce bi büyüseniz işinize kendi özgürlüğünüze sahip olsanız sonra karşınıza olgun biri çıktıktan sonra mı böyle olayları tiye alsanız 😂😂😂 yaşınızın gereği birinin size zorbalık etmesi çocuklar gibi evlenelim diye tutturması belli ki çoook hoşunuza gitmiş ama keşke siz de karşı taraftan emin olabilseniz dimi 😂😂😂😂 emin olamadığınız için de benim bunlarla işim olmaz diye kendinizi programlamaya çalışıyorsunuz 😂😂😂 daha önünüzde yaşanacak çook yıllar var kadınlar kulubünde pembik gelinlerin dertleriyle dertlenmeyin nolur genceciksiniz yazık etmeyin kendinize 😂😂😂

Arkadaşlar yazdıklarımı gerçekten okuyup fikirlerini belirten herkese çok teşekkür ederim. Ancak bazı yorumlarda görüyorum ki asla yazdığımı okumadan kendi istediklerini anlayıp kendi keyiflerine göre yazanlar olmuş. Hiç kusura bakmayın ama burası sizin egolarınızı tatmin etmek için istediğiniz gibi at koşturacağınız yer değil. Lütfen zedelenmiş egolarınızı da alın önce bi okuduğunu anlama yeteneği kazanmaya çalışın sonra da sizi kim bu kadar incittiyse problemlerinizi onunla çözün böyle sağa sola saldırmakla olmaz. Okurken içime fenalık geldi ay yeter dedim ne kadar toksik insanlarsınız yaa alt tarafı aklıma takılan bişeyi sordum. Resmen başkasından alamadığınız intikamları almaya çalışmışsınız. Önemli uyarı: ben kayınvalideniz, görümceniz vs değilim. Evliliğe yanaşmayan sevgiliniz hiç değilim. Evlenip de sizi görmeyen eşiniz de değilim. Kendi problemleriniz için yeni konular açın lütfen 😂😂
Sen konunu bi oku öncede sonra bize saldır bildiğin beni içlerine almiyorlar tribi :70: merak etme evlendikten bikaç sene sonra bu gelincilik saksı değilim ben şeylerin geçer :27:

Üşenmedim gittim konularınıza baktım yaşınıza ve yaşadıklarınıza bakılırsa zaten evlilik size yakın bile değil tabiri caizse kendi deyiminizle takıntılı sevgiliniz henüz çocuk denecek yaşta tabii ki evlilik lafını yapacak siz evet dediğinizde muhtemelen işlerin ilerlemeyeceğinin gayet farkındasınız. Karşı tarafa güvenemeyeceğinizi gayet açık sebeplerle anlatmışsınız. Ben bu konuyu hayatımın en büyük derdine çare aramak için açmadım güldük eğlendik fikir aldık muhabbet ettik okuduğunu anlayan insanlarla ama siz açık açık bütün dertlerinizi yazmışsınız. Siz acaba önce bi büyüseniz işinize kendi özgürlüğünüze sahip olsanız sonra karşınıza olgun biri çıktıktan sonra mı böyle olayları tiye alsanız 😂😂😂 yaşınızın gereği birinin size zorbalık etmesi çocuklar gibi evlenelim diye tutturması belli ki çoook hoşunuza gitmiş ama keşke siz de karşı taraftan emin olabilseniz dimi 😂😂😂😂 emin olamadığınız için de benim bunlarla işim olmaz diye kendinizi programlamaya çalışıyorsunuz 😂😂😂 daha önünüzde yaşanacak çook yıllar var kadınlar kulubünde pembik gelinlerin dertleriyle dertlenmeyin nolur genceciksiniz yazık etmeyin kendinize 😂😂😂
Üşenmedim bende gittim baktım etrafınızdakiler neden tek tek azaliyor anlamış oldum 🤣 konuya bak çay demle ühü ben nişanlımın piremsesiyim beni niye gruba almıyorlar 😭😭

Canını seviyorsan girme zaten o gruba, yoksa bin pişman olur çıkmak için kıvranırsın.

Kız siz yeni evlenecekler ne meraklısınız böyle şeylere iyi güldüm ya vallahi.
Hiç girme ne güzel işine gelir evlenince de merak edersen eşinden bakarsın.

Ben böyle akraba grubundan çıktım WhatsApp silmiştim sonra geri dönünce beni eklemediler İnşallah eklemezler de ödüm kopuyor.
Zaten eşim için çekiyorum onlarda beni belki. Herneyse bide WhatsApptan kafam kaldırmıyor. Valla günaydın yazdıklarında teli kırasım geliyordu :KK70:

Ne gerek varki ne olacak yani . Bosver iyi dahi olsalar iyiliğin bitmemesi adına mesafeli olun. Senin gibi kızlar narin ve çok hassas oluyor dolayısı ile bu durumu yöneten olamıyor oldukları için çok sorun yaşıyorlar.

Üşenmedim bende gittim baktım etrafınızdakiler neden tek tek azaliyor anlamış oldum 🤣 konuya bak çay demle ühü ben nişanlımın piremsesiyim beni niye gruba almıyorlar 😭😭
😂😂😂 ayyyy buralar iyice cennet mahallesine döndü 😂😂😂 atarlı ergenler, varisli teyzeler 😂😂😂 tamam ben pes ettim sizinle uğraşılmaz en mükemmel sizsiniz 😂😂😂

Merhaba kızlar
Bence hiç isteme öyle bir şey. Zaman gectikce içlerinden bazılarıni sevmezsin gıcık olursun falan sonra dersin ki girmez olaydım bu gruba nerden girdim keşke ayrılınca ayrıldı yazısı çıkmasa da ayrılsam, neyse en iyisi sessize alam (ömür boyu sessize alış ve kapanış)

Back
X