E
elle
Ziyaretçi
- Konu Sahibi elle
-
Nişanlımla uyuşuyoruz. Hemde büyük ölçüde. Ben zaten günlük hayatta açık giyinmediğim için sorun olmuyor. Ama nişanlım ilerde memleketine yerleşmek istiyor ve bende tabiki bu durumda istemiyorum. Onun memleketine yerleşirsem hangi tür problemlerle karşılaşırım acaba????
nasıl ya.Mrb arkadaşlar.
Ben 27 yaşında sevdiğiyle nişanlanmış birisiyim. Nişanlımın ve benim memleketim çok yakın olmasına rağmen arada dağlar kadar fark var. Onlar çok mutasıp, peygamber efendimiz zamanından kalma gelenekleri devam ettiren çok kapalı bi aile hatta sülaleler. Bizse serbest yetişmiş, özgür, tamam çok açık giyinmeyiz fakat başımız açık. Annem kapalı ama ablalarım, ben ve sülalemdeki çoğu kişi açık ve düğünlerde giydiğimiz askılı elbiseler bugüne kadar asla sorun olmadı. Ben onlara gelin gittiğim zaman akrabaları arasında ilk açık kişi ben olcakmışım herkes kapalıymış. Yanlış anlamayın bende dinine düşkün insanları severim hatta elimden geldiği kadar da namaz kılarım. Fakat bu durum beni rahatsız ediyor. Hayatımda ilk kez bi gelinlik giycem ve eşim ona bile karışıyo. Ben straplez şeklinde düşünüyorum o ise omuz açıkta olsun istemiyor. Düğünümüz 2 yerde de olacak. Ben kendi memleketmn düğününde o şekilde giyip onlarınkinde ise üstüne bolero giymeyi teklif ettim fakat yinede ikna olmadı. Çünkü bizim taraftaki düğüne de azda olsa gelecekler. Straplez şeklinde gelinliğin üzerine kolu çok az kapatan 2 parmak genişliğinde askı diktirebileceğimi de söyledim fakat daha kapalı giyinemiyeceğimi zira hayatımda o kadar düğüne gittiğimi ve herkesinde o şekilde giyindiğini gördüğümü, diğer türlü kapalı gelinliğinde bana itici geldiğini söyledim. Ama uzlaşamıyoruz galiba.
Daha kına gecesi elbisemde var. O da tabiki omzu açık normal bi abiye olcak. Fakat düğünümde ve kına gecemde onun ailesinin tepkilerine maruz kalmak istemiyorum.
Not: Normalde günlük hayatta açık giyinmeyen birisiyim. Fakat özel günlerde omzu açık abiye giymek benm de hakkım. Tabi bide mayo meselesi var. Mayokini tarzı bişy istiyor o. Fakat ben altı hafif şort gbi olan mayomdan memnunum . Taviz vermemeyi düşünüyorum. Gerekirse bitecek galiba :a015:
nasıl ya.
gelinlikte omuz açık değil.
denizde mayokini giy sortlu mayo giyme.
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
anlamadım bunu ben.
nasıl ya.
gelinlikte omuz açık değil.
denizde mayokini giy sortlu mayo giyme.
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
anlamadım bunu ben.
yani kapanması göstermelik olacak. ilginç
Nişanlıma sordum kapanmama karışmıyor. Yani açık olacam yine
Nişanlım, ailesinin çok iyi hoşgörülü insanlar olduğunu söylüyor.Tabii açık giyinmem konusunda hoşgörülü davranacaklarını hiç sanmıyorum ama inşallah iyi insanlardır ve sorun etmezler. Sonuçta ben 27 yaşında özgür, eğitimci bir bireyim. Kendimden taviz vermeyi düşünmüyorum. Hatta biz bununla nişanlanmadan önce ben bu mayo konusu yüzünden ondan soğudum ve evlenme işini tekrar düşünmem gerektiğini söylediğimde uzun bi uğraş sonucunda geri adım attı. Yani denizde mayomu giycem tabikiii..Vallahiiiii avazımın çıktığı kadar bağırırım delikafadulden
Ama bu gelinlik ve abiye nolcak yaaasenağlama Bunun haricinde acaba başka hangi sorunlar beni bekliyo senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?