[B]Mayokini derken arkadaşın kasdettiği mayodan daha kapalı üstü askılı tişört gibi olan maodeller sanırım. Arkadaşlar bikini ile mayo arası mayodan daha açık modellerden zannetti. Aslında doğrusu da o, arkadaşın dediğine tankini mi ne deniyordu.Konuya gelince bunlar sadece basit kıyafet meseleleri değil arkadaşım, hayata bakışınız farklı sizin nişanlınızla. Sorun hep olacak. Hele hele o şehre yerleşirseniz baskı göreceğiniz kesin. Katlanmayı gçze alıp almamak sizin bileceğiniz iş.[/B]
evlenince kocanın ailesiyle evleniyorsun diye boşuna demyorlarCADIARZU
iyi düşün
evlendikten sonra nişanlının düşünceleri de değişebilirsırnaşık şey
artık onun olacaksın malumsositososito ondan sonra senin fikirlerine önem vermeyebilir
nişanlım diyorsun, ailesini tanımadan mı nişanlandınsempatiksalakcinni lafta bir nişanlılık var galibabayanssulusmile
Mayokini değillll yanlış söyledim. Demek istediğim haşemaydı pardon
Nişanlımla evlenme kararını verdiğimizde ben onun ailesini o da benim ailemi tanımıyordu. İsteme olayında tanıştık. Ve ne diyebilirimki? Senin ailen kapalı olmaz diyemezdim :sinifsinif: Kapalılık güzel bişey fakat abartılmadığı müddetçe. Benim annemde kapalı ama asla beyni, görüşü, düşünceleri kapalı değil. Asıl öyle insanlardan korkacaksın çünkü..
Yürümez valla, çok farklısınız. Haşema nerde düğünde askılı giymek nerde. Yani konu sadece kıyafte olsa tamam desek bile, kıyafet konusunda bu kadar farklı olan insanların hayata bakışı da farklıdır. Şimdi farkında değilsiniz ama ilerleyen zamanda çıkacak.
eger bu konuda şimdi sorun yaşıyorsanız sonradan yıne yaşayacagınız kesın...!
eşin seni böyle kabul etmiş olsa bile ailesi ile ilriede sorunlar yaşayacagın da kesın...!
yani bu açık kapalı meselesı her zaman senın huzurunu kaçırır eger tesettürlü olmayı istemiyorsan....
şimdi eşin sorun etmedıkten sonra kimseyi ilgilendirmez diyenler olabilirr....ama bu koca bi yalann...
insan sadece eşiyle degil eşinin ailesi ilede evlenıyor hele bırde aynı şehirde yaşamak zorunda ise.....
bütün mesajları okudum arkadaşım....
ben sana kendimden örnek vereyim.....
ben kapalı giyinen biri olmama rağmen, eşim ailesinin yanında pantolon giymemi bile istemiyor....
bırak mayoyu filan haşemayla bile denize gidemiyoruz hoş karşılamıyorlar diye....
diyeceksin ki nasıl yürüyor???
sen taviz verdikçe yürüyor...
sen direndiğin anda aile birliği bozulur ve bunun sorumlusu da yine sen olursun onlara göre....
bu kadar basit...
çok iyi düşün.....
ben bu şimdiden belli bitir ayrıl mantığını anlayamıyorum
bazı kişiler için hayat ne kadarda kolay
aşk ne kadar da mantık işi..
bu tarz konuşan insanların yaptığı evlilikleri seçimleri çok merak ediyorum çünkü ben hiç hayatımda o kadar kusursuz ilişkiler görmedim de boshayallersmile
çiftler arasında tabiki sorun olur, olucaktır bu Allahın emri
madem seviyorsunuz madem uyumlusunuz şuanki sorunlardan başka sorununuz yok
o zaman kendinizden biraz taviz vermemek neden?
fadakarlık yapmadan ne yürür ki ilişki yürüsün
sevdiğimle değilmiyim onun gönlünün istediği yerde olurum, beni yaşadığım yere bağlıcak hayati nedenlerim yoksa..
he aynı fedakarlıkları sevdiğimde yapıyorsa benim için gerektiğinde istediğimde, sorun kalır mı ortada.
bence herşey birazcık hoşgörü, birazcık anlayıştan geçiyor
biraz sende biraz ondan
ben çok bir problem göremedim ortada arkadaşım :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?