- Konu Sahibi elle
-
katiliyorum sanki duygular hic yok sadece mantik var
öyle hemen ayril asla kabullenmem diyenleride samimi bulmuyorum acikcasi
Çok teşekkürler cnm.:gitme: Seninki gibi örneklere çok ihtiyacım var.
Şuan inanın bu kına kıyafeti, gelinlilk ve mayo dışında hiç bir problemimz yok. Ben onun memleketine yerleşmek istemyorum çünkü hep göze batacam ve bana eşim şöyle giyin böyle giyin onların yanında die karıştıkça huzurum bozulacak. Bu durumda da ailesiyle ilişkimi keserim. Kendimi bu yaştan sonra değiştirmeye niyetim asla yok. Ne olur? Sadece orta yolu bulmaya çalışırım. Straplez gelinlik yerine straplez gelinikten yine pek farkı olmayan biraz daha kapalı bi gelinlik giyerim ama asla değiştirilmek istemiyorum asla kötükedihüso
ŞUAN DA BUNLAR DIŞINDA PROBLEMINIZ YOK AMA EVLENDIKTEN SONRA DA BUNLARDAN BAŞKA PROBLEMINIZ OLMAYACAK BENCE....
ÖYLE CANIM İSTEYİNCE AİLESİ İLE İLİŞKİ KESILMIYOR MALESEF CANIM....EVLI ARKADAŞLAR NE DEMEK İSTEDİGİMİ DAHA İYİ ANLAR.....
Hem de nasıl iyi anlıyorum...
Kayınvalidemlerle aramızda 27 saatlik yol var ve ilişkimiz kesilmiyor malesef...
senağlama senağlama senağlama
off yorumları okuyorum. Her biriinize ayrı ayrı hak veriyorum.
Tek şansım eşimin sinirli olmaması, yumuşak başlı, saygılı ve sevecen bir insan. Zaten açık giyinemyceğimi çok uygun ve güzel bi şekilde kırıcı olmadan söylüyor. Bana bizim evliliğimize zarar verebilecek şeylerden uzak tutacağını söylüyor. Bilmem ne kadar doğru akannehir
DERıNCıM aranızda 27saat mesafe olmasına rağmen nasıl oluyoda ilişkiniz kesilmedi? Benim aramda 4 saat falan olacak. Ben öğretmenim. Öyle evime sürekli yatılı misafir kabul edemem. Tek yaz tatillerinde sorun olacak biraz. O zamanda 4-5 gün görüşürüz o kadar..
verdigi sozlere degil yaptiklarina bakicaksin evlenince soyle olurum boyle olurumlarin cogu askida kaliyor. sakin sozlere vaatlere inanma derim.sen ne yapmak istiyorsun onemli olan bu bence. acik giyinmek ya da kapali giyinmek ne kadar problem senin icin?
bu senle bitmicek bilyosun demi ilerde kiz evladin da olcak senin? bu bakis acisi ile yetistirceksiniz dolayisi ile onu da. bence sirf bunu gelinlik mayo meselesi olarak dusunme. simdiden bu kadar dert ediyorsan otur akillica dusun. oldugundan baska biseye zorluyorsa seni iki kez dusun,
ama bana kalirsa bu cok buyutulcek bir mesele degil. sahsen ben evlilik alisverisine kadar getirdigim iliskimi bi kiyafet yuzunden bitirmezdim. alir giyerdim bir formul bulurdum zamanla da karsimdakini buna alistirirdim. bu senin bu meseleye nasil baktiginla ilgili bir durum yani.
Ya yanlış anlama. Kırıcı ya da negatif de olmak istemiyorum ama çok toysun. Evlilik öyle "yaz tatilinde 4-5 gün görüşürüm, zaten nişanlım da anlayışlı" diyerek yola konacak bir müessese değil. Eşin o kültürde büyümüş sen bu kültürde. İlla ki farklılık ve sorun yaşayacaksınız. Kayınvalidem de böyle bir evlilik yapmış. Ha 30 sene sonra şimdi istediğini giyiyor ama yıllar boyunca kayınvalidesinin gözünün içine bir kez bakışı ile nasıl da kadını erittiğini anlatır durur. Yıllar öyle geçmiş. (Bu arada mesfeleri 14 saat.)
Ha "Ben çok da nirengi noktaları olan bi insan değilim, uyarım bazı şeylere" diyorsan, tatil kültürünü, erkek kadın karışık ortamlarda söze katılma kültürünü, aile arasında kadına bakış açısındaki bugüne kadar kendi ailenden öğrendiklerini kenara koyabileceksen senin bileceğin iş. Biz sana "ayrıl" demiyoruz, ama gereksiz iyimser olma. "Yaşayacaklarını bil ve bu fedakarlığa ömür boyu hazırsan, değişmeye farklılaşmaya hazırsan devam et." diyoruz.
Yani o senin hayata bakışında ne kadar "olmazsa olmaz"ların olduğuna bağlı.
DERİNCİM aranızda 27saat mesafe olmasına rağmen nasıl oluyoda ilişkiniz kesilmedi? Benim aramda 4 saat falan olacak. Ben öğretmenim. Öyle evime sürekli yatılı misafir kabul edemem. Tek yaz tatillerinde sorun olacak biraz. O zamanda 4-5 gün görüşürüz o kadar..
Nişanlım yarım haşemalardan bahsetti yani dalgıç kıyafeti gibi. Yani nişanlım ailesi kadar kapalı değil. Badi giymeme karışmaz. Ama bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?