evet kimin kalbi temiz?hayell bacı öle deme onların kalpleri temiz :ecrin_bebek:
Ah canımm evlenincee olmuyoo işteNişanlıma sordum kapanmama karışmıyor. Yani açık olacam yine
Nişanlım, ailesinin çok iyi hoşgörülü insanlar olduğunu söylüyor.Tabii açık giyinmem konusunda hoşgörülü davranacaklarını hiç sanmıyorum ama inşallah iyi insanlardır ve sorun etmezler. Sonuçta ben 27 yaşında özgür, eğitimci bir bireyim. Kendimden taviz vermeyi düşünmüyorum. Hatta biz bununla nişanlanmadan önce ben bu mayo konusu yüzünden ondan soğudum ve evlenme işini tekrar düşünmem gerektiğini söylediğimde uzun bi uğraş sonucunda geri adım attı. Yani denizde mayomu giycem tabikiii..Vallahiiiii avazımın çıktığı kadar bağırırım delikafadulden
Ama bu gelinlik ve abiye nolcak yaaasenağlama Bunun haricinde acaba başka hangi sorunlar beni bekliyo senağlama
DERİNCİM aranızda 27saat mesafe olmasına rağmen nasıl oluyoda ilişkiniz kesilmedi? Benim aramda 4 saat falan olacak. Ben öğretmenim. Öyle evime sürekli yatılı misafir kabul edemem. Tek yaz tatillerinde sorun olacak biraz. O zamanda 4-5 gün görüşürüz o kadar..
bikere benim basıma gelmisti boyle birsey benim kuzenimde bizden daha kapalı bir aileye gelin gitti onun kına gecesinde biri begenmis benisempatiksalakcinni iste dediler cocuk cok yakısıklı zenginler falan filan ama cocuk beni alınca carsafa sokacakmıskaydirigubbakcemile3 ilk once ailem karsı cıkar boyle bir duruma zaten ki ben kabul etmem hicbir zaman yasam tarzını cok farklı sekilde degistirmeyi dusunen biriyle olma derim evlenince daha fazlası olacagı kesin herkes dengine gore birini bulmalı kapalı istiyorsa kapalı bulcak acıgı alıpda kapatmak ne demek..bence sen bu isi bir kes daha dusun
[
Cnm ailesiyle aynı şehirde yaşamayı düşünmüyorum. Zaten 3 yıl mecburen o şehirde istesekte yaşayamayız. Ondan sonrasında ise Allah büyüktür. Diretecemlmaz: Kesinlikle hiç bi şekilde düşünmüyorum. Allah da göstermesin inş. Oraya gitsem başıma gelebilecekleri tahmn edebiliyorum. alsanaalsanasmile
Birde işin kötü tarafı akrabalarıyla bağları çok güçlüymüş. Korkuyor insan ister istemez. Misafiride sevmem kafamçokkarıştı daha doğrusu sevdiklerimi misafir etmeyi severim ama belki biraz önyargı olacak ama ben onları sevebileceğimi sanmıyorum. Uzak durmak istiyorum. Ve diretecem. Bu konuda 2. önemli sorun kiii benimde ailem var. O zaman benm memleketime yerleşelim
Çok saol arkadaşım. Çok güzel bir yorum..Ben burda sanırım biraz yanlış anlaşıldım. Nişanlım bana uzun kollu giydirmeye çalışmıyor sadece gelinliğimin omuz kısmının biraz kapalı olmasını istiyor ki bu meseleyide halletik. İstediğim gibi giyeceğim. Sadece straplez gitmeyeceğim. İncede olsa bir askısı olacak. Bu konuyu onla tekrar konuştum ve razı oldu ki zaten bana asla giyemezsin demedi. Yani öyle zor kullanacak bir erkek değil. Karşı olduğu zamanlarda sadece giymeni istemem dedi. Yani öyle giyemezsin edemezsin diyen bir insan değil. Maçoluk yok onda. Gönlümü yapmaya çalışan bir insandır kendisi
Sanaa birşeyy yazayımdaa sonra silecemmmm
Ben evlendim ,neyse kocaelindeyim mardine tayinimiz çıktııı,1 yıl sonra tabikiii izne geldikkk arabamızlaa,Benimm ailemm merkezde onunkiii köyde oturuyoooo yanii önce benimkilere uğramamız gerekiyooo yanii şu yüzden öyle diyorummm nezamandırr birbirimizii görmedikkk ve yoll güzergamızda öncee bizimkilerin ordan geçiyo eşimm naptıı öncee erkekk tarafında kalınır deyipp bizimkileree götürmediii beniii okadar gözyaşıı döktümkiii ailemm ne sevinçlee bekliyorduuu
Öncee bizimkilere uğransaa bir çay içilsee sonra yola devam edilsee ne olurdukii değilmiiii
Canımm benimm teyzemdeee açıktııı normall bizim giyindiğimizz gibii giyinirdiii,çalışırkenn bir giydiğinii birdahaa giymezzz hergünn bakımlıı makyajlıı fönlüü gezerdiii.Neysee işyerindennn biriylee çıkmayaa başladıııı seviyorumm diyeee inatt ettiii ve yüsükler takıldı,Nişanlısıı ozamnlarrr teyzemden kapan diye ısrarr etmeyee başlamışşş buda kıramayıppp kabul etmişşş ,kimse birşey demedii daha önceee amaa nişanlısı bu seferde başörtünleee ağzınıı göstermeyecekk şekildeee yanii yüzünüü göstermeyecek şekilde bağlayacaksın demeye başlamışşş,neyse teyzem bunuda yapmayaa başladııı
Amaa bu seferr dayılarımm dedemm tepkii gösterdiii bizim kapıdann kzıı almadann bu kadar karışmakda ne oluyoooo diyeeee,Dayımm söyle nişanlınaa benim kapımdaykenn karışamaz sanaa dedii
Odaa öyle inatt ettikii nişanlısııı benimm dediğimm olacakk diyee bu sefer dayımmm bu işş burda biter dedii,teyzem nasıll ağlıyoooo benn onuu çokk seviyorummmm o evlenince düzelirrrrr deyippp neysee ortalık düzeldiii
Bu seferde gelinlikde pürüzz çıktıı teyzemm çokk öncelerde aynıı senin gibii gelinlik hayel ederkennnn başörtülüüü gelinlikk giyeceksinn dediii oldu olduu yine onunn dediğii olduuu
Gerdekk gecesininn sabahıı bu seferr çarşaff giyeceksinn artıkk benimm helalimsinnn kimse karışamaz sanaaa demişşşş ,teyzem ağlamışş giyememm diyeeee ve teyzem ondan sonra dayakkk yemeğee başaldıı giyemediğii içinnn
Teyzem hamile kaldığındaaa kanaması olmuşşş çarşafıı giy götüreyimm senii doktoraa yoksaa götürememm diiyee tehdit etmişşş,teyzem bebeğee birşey olmasınn diye ağlaya ağlayaa giymek zorunda kaldııı ve o gündürr çıkartmadııı,Nasılll bir adamm bu kii bebeğinii düşünmüyoo,Teyzemii kapıı önüne çıkartmazz ,bize fazlaa yollamaz kendii erkekk kardeşleriylee görüşütürmezzz,,perde açılmazzz dahaa neler neler varr
Demekk istediğimm şukii teyzemm sevdiğim erkekk diyee tutturduğuu içinnn çokk pişmannn
Ben kapalı olmakk istiyorumm amaa çarşaff giymekk istemiyorummm diyooo,zorla giydiğimm içinn dinii olarakk hiç bişi yapasıumda gelmiyoo artıkk diyooo
yazık valla.
peki neden hala katlanıyor bu eziyete teyzeniz.
bu köleliğe.
boşanma diye bir şey var.
dünyaya bir kere geliyoruz.
bir psikopatı ömür boyu çekmekte ne demek.
bütün suçu sadece,kocasında değil, teyzenizde de buluyorum.
Allah akıl fikir vermiş.
her yapılan şeyde geri dönüşü vardı.
ama hepsine göz göre göre kabul etmiş.
kaderine boyun eğmek bu.
yanii,kendi seçmiş bu hayatı.
devam ettirerek.. üzgünüm ama böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?