Nişanlımın ailesi çok mutasıp :( şaştım kaldım ne yapacağımı

• Konu Sahibi Konu Sahibi elle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben takarım kıyafet meselesini kafama. Ben salak mıyım ne giyeceğimi bilmeyeceğim. Olmaz onu giyme demek benim bunca yıllık birikimime görgüme hakarettir bana göre. Nerede ne giyeceğimi bilirim, ödün de vermem. Bir gün kıyafetine ertesi gün nelerine karışır. Köye düğüne giderken de straplez giyilmeyeceğini bilirim ama hayatımdaki adam öyle istediği için değil kendimi rahat hissetmeyeceğim için.

konu sahibi arkadaşımız evlendikten sonrada yazmasını diliyorum bu konu kapanmasın ki

erkeklerin gerçek yüzünü bir defa daha görelim köprüyü geçene kadar mı herşey?

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
konu sahibi arkadaşımız evlendikten sonrada yazmasını diliyorum bu konu kapanmasın ki

erkeklerin gerçek yüzünü bir defa daha görelim köprüyü geçene kadar mı herşey?

Buna benzer bir durumu şu an ben de yaşıyorum. Tek farkla nişanlım benden yana...

çok geçmiş olsun ama bu kadar da abartılı insanlar az var ..bu kadar da değil ..bunlara bakarak evlilikten soğumamak gerek ..sizin eşiniz in olayı ruhsal bir sorun bence ..mutlaka ki erkekler evvlenince değişiyorlar ama bu kadar abartılısını da hiç görmedim ...

bence yol yakınken dönün. klişe bir laf belki ama siz ayrı dünyaların insanlarısınız. bu evliliğinizde her zaman sorun olacak. anladığım kadarıyla nişanlınızın kendisi de ailesiyle aynı düşüncede. siz her zaman yalnız kalan ve bu konuda baskı gören taraf olacaksınız. ben olsam boğulurdum, sanırım siz de boğulursunuz.

Evlenirken yapılan en büyük hata eşlerin birbirini değiştireceği düşüncesi çok saçma ama ya
nişanlınız şimdiden böle ise evlenince ne olacak kimbilir
allah yrd olsun

Evlenirken yapılan en büyük hata eşlerin birbirini değiştireceği düşüncesi çok saçma ama ya
nişanlınız şimdiden böle ise evlenince ne olacak kimbilir
allah yrd olsun

zaten değişmesini istediğin veya değiştirmeye çalışacağın bir insanla neden evlenilir ki?önemli olan değiştirmek istemediğin,olduğu gibi sevdiğin insanla evlenmek..

sonuçta bu senini hayatın kararı sen ver bence..yapabileceksen ne ala
yok olmaz dersende mualla olur giderki.ben olsm ikinciyi tercih edrim.:sinifsinif:

Tüm ipleri onun eline baştan verirse sonraları nolacak peki...

Birşeye itiraz edemez hale gelecek,nasıl olsa sen herşeyi kabullenmiştin bunu da etsen ne yazar diyecek...

Küçük şeyler ama zamanla dağ olacak meseleler bunlar,baştan anlaşılmasında büyük yarar var

benim düşüncem ki ben olsam eger eşinin ailesine ve eşine uyum saglayacak cesareti bulamıyorsan kendinde hemen ayrıl derimmm çünkü evlilik bi ömürlükkk ha diyince bitiriemiyorsun :)

En iyisi bitmesi zaten.Kafalar örtüşmüyo,evlenince böyle sorunlar yüzünden ayrılan insanlar çok var.

Yaa burdaki yorumları okudum. Ne kadar olumsuz düşünmüşsünüz. Halbuki ben nişanlımla iyi anlaşıyorum. Neden hemen ayrıl diye tavsiye verilir? Böyle tavsiye mi olur? Bu kadar iyi, yumuşakbaşlı bi erkek bulmuşum tabiki kusurları olacak. Beni savunması ve değer vermesi çok hoşuma giderken onu bırakmak zor gelir. Svaşacağım.

çok yumuşakbaşlı belli.
sizi istediği şekle sokmaya çalışan kıyafetinize kadar karışan, yumuşakbaşlı iyi bir nişanlı..çok değer verdiği için size baskı yapıyor. ve sizin ,siz olmanızı engelliyor.
pembe bulutlar, pembe hayaller.
buyurun yaşayın onlarla....hayat sizin.
...

Ben ilişkilerimde özveri çaba görmekten çok ben ne yapabilirim,ne kdr özverili olabilirim, neyi yapamam ve yapamayacagım seyi karsımdakine nasıl aktarırım diye düşünürüm.. Canım kötü yorumlar senin bakıs acını etkilemesin, yarını kim bilebilir, ben pozitif bakma taraftarıyım ayrıca kim dört dörtlük ki yarın karsına kıyafetine karışmayan ama seni aslında hiç önemsemeyen biri cıkmayacagı ne malum.. Anlaştıgını söylemiştin, umarım bundan sonrada hepsi ikinizinde memnun olacagı şekilde sonuçlanır.. Mutluluklar dilerim..

çok pordon ya :kedi::kedi:

Son düzenleme:
Anlaşamazsınız...
Evlendiğinizde evliliğinizin yürüyeceğini sanmıyorum..

Hele bir evlen guzelim sonrasi "Allah kerim" degil mi ?! hakaret etmekte on numara hanim :mymeka:

Hayell kardeş çok abes olmuş yorumun ne alaka ya . Beyni kapalı olmak ne demek senin gibi düşünenler pek anlayamaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…