Nişanlımın ailesi düğün için bir şey yapmak istemiyor,(çok mutsuzum

Bahsettiğim olay tam olarak bu şekilde benimde yoksa diğer arkadaşın kendince yaptığı don gömlek olayı değil. Herkes kendi den bilir işi diyorum sadece

Erkek ailesinin üstüne düşen şeyler ne tam olarak?

Kimse zorunluluğu olduğu için almıyor zaten, bu süreç oldukça masraflı olduğu için destek oluyorlar kimseden maddi beklentim olduğu için değil ki buna ihtiyacım yok burada bahsettiğim olay kimsenin elini taşın altına koymadan etrafta düğün yaptım diye dolaşması

Yanlış anlaşılma olmuş sanırım hakaret eden nişanlı benimki değil benimki aksine Bana hak veriyor onu yazan arkadaş 2011 de yazmış

Erkek ailesinin üstüne düşen şeyler ne tam olarak?

Hiçbir zaman siz bunu yapın biz bunu yapın demedik insan bazen sadece bizde üzerimize düseni yaparız, bir eksik de biz kapatalım denmesini istiyor yoksa bişey alsınlar açısından değil benim demek istediğim bu sanki başkasının düğünü gibi davranmalari

Valla arkadaşım aklına yatmıyorsa evlenme bak net söylüyorum, eğer isteklerin makulse öyle olduğunu düşünüyorsan içinde kalmamalı. Sonra nişanlının ailesine laf söyletmemesi falan iyi değil.

Senin kafan bir hayli karışık. Lütfen biraz daha düşün.

helal olsun vallahi güçlü akıllı kadınlara çok saygi duyuyorum.aynen dediğin gibi sen feda et ailesine harcasin hic utanip çekinmeden oldu cok bekler ha bak demiyorum ki zırnık koklatmasin tabi ki versin benim kv o kadar beklentisiz bir kadın ki eşim ona ne alsa helali hos olsun der lafini dahi geçirmem amma iyi niyeti suistimal ettigini bilsem asla musade etmezdim cok iyi yapmisiniz mutluluklar ömür boyu

korkuyorum artık ya nefret ettım yasadıklarımdan 4 aydır hep maddı konular yuzunden nısanlımla kavga ettık. kendı sorunumuz yuzunden degıl hep ailesı yuzunden(
Bende ailesi yüzünden nisanlilik döneminde tartışmistim bana hep sen haklısın dediği halde Evlendikten sonra ailesine aşırı düşkün davranıp bana eziyet etti ve sonuç 1,5 sene sonra 3 aylik bebegimle bana bosanma davasi acti.yol yakınken dönmeni tavsiye ederim

merhaba konu çok eski. hortlatmışlar:) ben evlendim. sorunlarımız oluyor evet ama her evli çift kadar. ailesine hala tam ısınamadım o ayrı:)

Birak yapmasinlar evlendikten sonrada ona gore muamele gorurler sizden.mesafeli olun

merhaba konu çok eski. hortlatmışlar:) ben evlendim. sorunlarımız oluyor evet ama her evli çift kadar. ailesine hala tam ısınamadım o ayrı:)
Merhaba gecinebilmenize çok sevindim keşke benimde yuvam dagılmasaydi.Konunun eski olduğunu fark etmemisim

Diyelim ki kv'de herseyi yapti. En seksi iç çamasiri aldi, en pahali parfümleri aldi, makjaj malzemeleri, kiyafetler çantalar havada uçuyor. 10 tane bilezik takiyor. Yani bu adet denilen seyin hepsini tam yapiyor.

O zaman kv'de dügünden sonra gelinden evini temizlemesini istediginde, beraber misafer gezmek istediginde, misafir geldiginde, gelinin yardim etmesini istediginde, hatta ilk bir kaç yil gelinin onun yaninda kalmasini istediginde ayni seyi dermisin "horona giren k.. sallicak" diye? Adet bu, olmasi gereken bu dermisiniz?

Sizin aileniz de yapmasın. Ben de evlenirken eşimin ailesinden maddi destek almadım. Değil bunu sorun olarak görmek, memnun bile oldum. Kimseye minnetim yok. Gücümün yeteceğine inanmasam evliliği ertelerdim. Siz de çalışıyormuşsunuz üstelik, hala niye beklentiye girdiniz ki anlamadım.

Boşver yapmasınlar boşuna ilişkini yıpratma

Kv nin elbisesini sizin almaniz tabiki saçma ama nişanlınız almak isterse gayet de alabilir annesi sonuçta. Mobilyalara, diger ev eşyalarına ailelerin karışmaması normal, nisanlınızla bütçenize ve zevkinize göre seçersiniz. Diger masraflarda da aklıma düğün mekanı, yemek, müzik organizasyon geldi ilk anda. Bunlar da heves meselesi bazı aileler yıllarca birikim yapıyor çünkü onlar için itibar unsuru oluyor ama çocukları destek olun diye zorlamaz onları, içlerinden geldiği icin ve esasında kendileri için yaparlar. Sizin nisanlınızın ailesi demekki böyle seylere önem vermiyor ve para harcamak istemiyor. Bu durumda yapma zorunlulukları da olmadığı icin bosuna kendinizi strese sokmayın. Ve gercekten kendi emeginizle yaparsanız çok daha kıymetli olur ve kimse de evliliginize müdahale edemez. Ailenizin hevesi varsa ve içlerinden geliyorsa da destek olurlar ama sizin gönlünüz razı olmuyorsa adaletsiz görüyorsanız onlardan da bisey kabul etmeyin.

Özetle söylemeye çalıştığım ailelerin üzerine düşen yükümlülük olduğuna inanmıyorum, iki yetiskin insan evlenmeye karar vermis ve beraber hayat paylasmayi seçmişlerse hazırlıklarını da imkan ve zevklerine göre güzel güzel tamamlarlar. Aileler destek olurlarsa da ne mutlu ama sonuçta içlerinden geldiği icindir. Umarım yıpranmadan güzel bir şekilde atlatırsınız bu süreci ve çok mutlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…