Çünkü nikah salonu bizimdi anahtarla açıp karşılamalıydık lutfettiler onlar bizi karşılamakla ve evet demekle.Oysaki önce gidip yollarına gül döküp, kırmızı halıdan yürütmeliydiniz. Gelin çok haklı.... İyi tarafına gelmiş de hayır dememiş... Çok şanslısınız :))
Pes ya yok deseydin kizim deseydin semi tutan olmadinOysaki önce gidip yollarına gül döküp, kırmızı halıdan yürütmeliydiniz. Gelin çok haklı.... İyi tarafına gelmiş de hayır dememiş... Çok şanslısınız :))
Sizin gelin cok sansli olacak
Insan nankor ciddenyok çok bahtsız kendileri bizim gibi cimrisine denk geldiği için.
Insan nankor cidden
Mesele don meselesi değil ki , insana değer vermemek . Adetlerimiz var , evlatlarımız evlenirken yapılması gereken annelik babalık vazifelerimiz var. Evladına değer veren aileler elinden geldiğince , imkanlar el verdiğince yardımcı olmalılar.yoksa elbette birşey beklemek yanlış olur.
sürünen biziz oysa
İşte bana göre de yeterince sevmeyince böyle bahaneler aranıyo.Ben görümceme aslında abine hayır diyecektim desem hem de böyle komik bi sebepten 3.dünya savaşı çıkardı net.
Asli aslina nesli neslin2 demis atalarimiz burda anneye buyuk pay dusuyor kiza her zaman yon veren annedirsürünen biziz oysa
İşte bana göre de yeterince sevmeyince böyle bahaneler aranıyo.Ben görümceme aslında abine hayır diyecektim desem hem de böyle komik bi sebepten 3.dünya savaşı çıkardı net.
Esimle ufak bi atismamiz oldu anneme dedim gelicem diye annem diyo.kapat kapAsli aslina nesli neslin2 demis atalarimiz burda anneye buyuk pay dusuyor kiza her zaman yon veren annedir
Kesinlikle istemek basitlktir su zamanda da kimse donsuz degil yaniAdetler geçmişten geliyor ama yokluktan çıkmış aslında. Eskiden sütyeni olmazmış çoğu kızın. Benim yengem diyor tülbent bağlardık mememize diye. Düşünebiliyor musunuz? Giyecek bir şeyleri olsun diye çarşıya çıkılırmış. Bu kadar kafaya takıp da vazgeçmek mantıklı gelmedi. Verilen değeri bunla ölçmek daha da garip geldi.
Asli aslina nesli neslin2 demis atalarimiz burda anneye buyuk pay dusuyor kiza her zaman yon veren annedir
Kardesinizde hatali ne demek bi dugun icin ev satmak yaa allah vermesin bu hastalik degil kumar borcu degil ev satilacak kadar ne istediler bu kadar yazik yazik cidden kuru esya aha 5 yil sonra hurda oluyo allah vicdan versinAnne çok modern lafta ama "herkese yakışıyo da sana yakışmıyo mu" diye daha yolun başındayken galeyana getiren tiplerden.Evin satılmasını bekliyoduk o sıra ilk müşteriye acilen satacaktık yani düğnden bir sene kadar öncesinden.O yüzden bu yaşananlardan sonra anneme bir çöp bile istemeyeceksin karşı taraftan benim için dedim.Olan yapar yapmayana gönül koymam.İnanın çok itici.Olan yapsın lafım yok bizde yoktu ev satıp yaptık ama yine kötü olduk.
Ne zaman oldu dugun ayy benim icim almaz ya buyuk konusmayom daBahsettiğim de çeyiz falan değil bu arada genel düğün masrafı vs. Çeyiz sandığını bile babam sırtında alıp getirmiş insan.Çeyiz alışverişi tırıvırı yani.
Kardesinizde hatali ne demek bi dugun icin ev satmak yaa allah vermesin bu hastalik degil kumar borcu degil ev satilacak kadar ne istediler bu kadar yazik yazik cidden kuru esya aha 5 yil sonra hurda oluyo allah vicdan versin
Ama kardesiniz cok cok hatalii bi dur demedi miNe zaman oldu dugun ayy benim icim almaz ya buyuk konusmayom da
Ama kardesiniz cok cok hatalii bi dur demedi mi
Kardes yinede insaj uzuluyorda krndi dusen aglamazDemedi bunlar yaşadıklarımızın yanında önemsiz kalır.Deseydi kayınvalidesi babamı "nikaha geç kaldığınız gibi düğüne de geç kalırsanız valla arıza çıkarırım"diye köpek gibi azarlarken derdi.Onlara kendi katlanıyo şimdi kendi tercihi.
Kardes yinede insaj uzuluyorda krndi dusen aglamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?