forumda kendi işini kendi görmüş,iyi niyetle birşey beklemeiş bir sürü hanım var.ben de gelinliğimi kendim aldım.çok iyi niyetliydim.şunu isterim bunu isterim demedim.kanaatkar oldum.
kaynanam kendime alışveriş yaparken geldi.gelinime çarşaf alıcam diye.kendine çarşaf kızına çarşaf kızına televizyon robot çaycı aldırdı.bizimkine ekletti.eşim kira için şunun için bunun için para ddiye elimdekini almıştı.işyerinden patronu bir imkan sunmuştu.sen parayı ver alacaklarını ordan hallederiz dedi.tamam dedim.hanımefendi de fırsatı kaçırmadı.alamıyoruz bari alsınlaar demedi.gelip kendine aldırdı.paramla canım sıkıldı.eşime para vermek yerine gider herşeyimi peşin alırdım tadım kaçmazdı.ne oldu anneme bir robot alamayacak mıyım?nekadar fesatsın?
evlendikten sonra tacizler devam etti.gelinim bana alır demeler.çamaşır makinesi lazım diyo.taksitle alırsınız diyorum yüzü asılıyo.görümceme benden habersiz koltuk aldırınca ipler koptu.ben kusa kusa işe gidiyorum.eve para gelmiyo ses çıkarmıyorum.mutfağımda ne varsa yapıyorum yiyorum.hamileyim.manavın önünden cebimde 2 lirayla geçiyorum susuyorum.en son patladım.bir kuruş vermeme sana dedim.o gün aile birliğimiz bozuldu.görümcelerimin doğumlarında hastane masraflarını halletmemizi istedi,beşik istedi,mama parasını halletmemizi istedi.bunları eşimin patronundan iş karşılığı yaptırmak istiyo.eşim maaşını konuşamıyo.sigortasını konuşamıyo.evinin dekorasyonunu değiştirmek istiyo.koltuk tan sonra kıyameti kopardım.boşanmaya kadar götürürüm dedim.her gidişimizde tek muhabbeti paradır.doktora gitmiş şu kadar para istemiş.3 yaşındaki çocuğum kreşte şu an.çalışmasam cebimizde para olmayacak.
al sana iyi niyet.
Herseyi nişanlımin üstüne yikiyorlar ne demek ya? Ailesi mi evleniyor siz mi evleniyorsunuz?
Kendi masraflarınız hepsi, ailesi destek olmak isterse olur.
Konu eskimiş ama bu vesileyle böyle tipler için yazayım şuraya.
Elaleme don aldırma meraklari da bitmedi. Eskiden insanlar herzaman alışveriş yapamazmis, cok kıyafetleri olmazmis o yüzden yeni geline yeni kıyafet, kumaş alınırmis. Şuan heryer AVM, kıyafetler bol bişey yok. Babanızın evinde bişey görmemiş gibi don , ayakkabı derdine dusuyorsunuz sanki evlendikten sonra bir daha alışveriş yapilmiyor mu anlamıyorum.
Ben evlendim gelin geldim adım müsrife cıktı baba evinden koli koli ayakkabı canta getirdim diye. Kaynıma kadar dedikodumu yapmışşerefsiz görümce ile kv.
Bazı insanlar hakediyor. Kocam evlenmeden önce ipliğini sömürmüş kv. Evinibastan aşagıya dizdirmiş. Kocam evlenirken kenarda köşede tek kurusu yoktu. Evlendigimizde de ailesi bir b. K yapmadı. Üstelik dügünde gelen takıları bile hırsız gibi aldılar. Benim yaram derin bu konuda. O yüzden bazı aileler elini tasın altına sokmalı yani yapmalı. Ama bu degil ki don atlet alsın. Elinde olmayan aileden istemem sahsen. Ama benim eş ailesi varlık icinde yokluk yaşattılar bize. Evlendik herseyi uygun fiyatlı aldım. Ona ragmen kocam dügün borcuna girdi ödemekte zorlanıyor. Anası da altınlarla cirit atıyor.
şuan nişanlıyım tam 2 hafta sonra düğünüm var ama ben şuan cok mutsuzum sebebıde nısanlımın ailesı...hepımız bılırız düğün hazırlıklarını gelıne iç çamasırı nıkah kıyafetı canta ayakkabı vs alınır...ama bunlar bana bırsey alırken kırkkere söylettıırıyolar.artık utanıyoruz...bız kız tarafı olarak uzerımıze dusen herseyı yaptık niaşnlımda mobılyalarımızı aldı gerıye kalanları bıle almaya zorsunuyolar.herseyı nısanlımın uzerıne yıkmaya calısıyolar bı nıkah kıyafetımı bıle almadılar((almasınlar sorun degıl ama nişanlım hep benı haksız buluyor anlayacagınız cok buyuk kavga ettık aileme laf söyletmem mantıgı var ama ben hakaret etmıyorum kı sadece yapmadıklarını söluyorum...bın turlu hakaret duydum bugun (((((((( evlenmek ıstemıyorumm napcam ben yaa
kaynanayı bana don al diye mi darlıyorsunuz?
şuan nişanlıyım tam 2 hafta sonra düğünüm var ama ben şuan cok mutsuzum sebebıde nısanlımın ailesı...hepımız bılırız düğün hazırlıklarını gelıne iç çamasırı nıkah kıyafetı canta ayakkabı vs alınır...ama bunlar bana bırsey alırken kırkkere söylettıırıyolar.artık utanıyoruz...bız kız tarafı olarak uzerımıze dusen herseyı yaptık niaşnlımda mobılyalarımızı aldı gerıye kalanları bıle almaya zorsunuyolar.herseyı nısanlımın uzerıne yıkmaya calısıyolar bı nıkah kıyafetımı bıle almadılar((almasınlar sorun degıl ama nişanlım hep benı haksız buluyor anlayacagınız cok buyuk kavga ettık aileme laf söyletmem mantıgı var ama ben hakaret etmıyorum kı sadece yapmadıklarını söluyorum...bın turlu hakaret duydum bugun (((((((( evlenmek ıstemıyorumm napcam ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?