- 1 Haziran 2017
- 609
- 478
- 23
- 34
- Konu Sahibi Melos199197
-
Bende uzak duruyorum ama gorumcesi ayrı yeğeni ayrı kayni ayrı ne yapmaya çalışıyorlar anlayamadim..İstenmeyen gelin gibi olmussunuz resmen. Ama eger nisanlinizdan eminseniz, kendi aileniz de onay veriyorsa bosverriinnn. Siz sevgi dolu yaklasin hep. Bozulmuyormus gibi yakin. Baktiniz hala aynilar. Siz de uzak durun.
VAlla ben dertlerini anlayamadim..Sizle dertleri ne peki durduk yerde mi boyle davraniyorlar
VAlla ben dertlerini anlayamadim..Sizle dertleri ne peki durduk yerde mi boyle davraniyorlar
Benim en çok zoruma giden ise nisanlim bana böyle yaptıkları halde hiç birşey olmamış gibi konuşması...Gelin adayini yolda gordugu halde gormemezlikten gelmekde nedir ?
Size sevgi anlaminda bir sey veremedikleri gibi, bir de yok sayiyorlar demek ha..
Hic yoktan , oglunun hatrina insan saygi gosterir, merhaba der, bir davet eder..
Hic bir sey yapmadiginiz halde boyle bir tepki ile karsilasiyorsaniz, iyi dusunun..
Nisanlinizin bazi seyleri gormeside iyi olmus..
Benim en çok zoruma giden ise nisanlim bana böyle yaptıkları halde hiç birşey olmamış gibi konuşması...
Canım cicim .
Konuş ama mesafeli ol.
Sonuçta nisanlima saygı ve sevgileri olsa bana da olurdu..
Benim görüşüm bu yönde.
bu cümleyi iyi düşün bana kalırsaO garibim onlara deli oluyor .
.
Arayıp sormaz ara da demez zaten hangi yüzle dicek de...Nasil bir tavir takinacagina, kendisi karar vermeli..
Bu kiz aileme bir sey yapmadigi halde,neden boyle davraniyorlar diyip sorgulamali bazi seyleri..
Yarin bir gun ayrilmak istediginizde, sebep olarak ailesinin davranislarini gosterdiginiz vakit hic sasirmasin..
Normalde kesinlikle aramaz sormaz ama görünce unutuyor herşeyi ve ben deli oluyorum .bu cümleyi iyi düşün bana kalırsa
deli oluyorsa evlendikten sonra 1000 katına filan çıkar büyük ihtimalle
Ailesi kıymetli olsun..El üstünde tutulman gereken bi zamanda böyle davrananlar evlenince hiç adam yerine koymazlar.
Nişanlınla da aşk muhabbet birgün azalacak elbette işte ozaman ailesi kıymetli olacak eşinin.
İyi düşün.
Eşim hep arkamda olur diye düşünme. Çünkü çoğu erkek evlenmeden ailesini beğenmezken, evlenince düşkün olmaya başlıyor
Bak bunun bilincindesin gerçekten iyi düşün lütfen. Burda okadar çok okudum ki. Evlenmeden önce ailesinin herşeyini bilen uzak duran tipler, evlenince ailem herşeyden değerli diyor.Ailesi kıymetli olsun..
Önemli değil.
Çünkü açlıktan olse bir tabak yemek veren olmaz .
Kendisi gayet iyi biliyor ..
Abileri eşlerine inanılmaz düşkün ve bağlı..
Ne derlerse o olur.
Bizim ne olcagimiz meçhul
Teşekkür ederim..Bak bunun bilincindesin gerçekten iyi düşün lütfen. Burda okadar çok okudum ki. Evlenmeden önce ailesinin herşeyini bilen uzak duran tipler, evlenince ailem herşeyden değerli diyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Büyüklerine danış istişare edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?