Nişanlımin ailesi ile ilgili... Artık aklım yetmiyor..

karışık olsun zaten
onları görünce seni unutuyorsa
ciddi manada sorun var demektir

Daha baştan ne olduklarını belli etmişler..
Bence herşey nişanlınızda bitiyor.. eğer olan biteni görüyor ve sessiz kalmıyor sizin yanınzda ise
İlerde evlendiğiniz zaman bir prolem olmaz haa ne olur mesafeli görüşürsünüz.. soguk durursunuz bir duruşunuz olur.. bitti gitti..
ama nişanlınız eger öyle değilse yahut 2 gün sonra evlenince değişip ailem ailem diye tutturup sizi ezdirip olana bitene göz yumacak sizi ezdirip arkanızda durmayacak ise arkanıza bakmadan kaçın çok çekersiniz.

"Nişanlımin ailesi ile ilgili yüzlerce sorun yaşandı..."

demişsiniz, kilit nokta bu bence. Artık her ne boyutta ve ne sorunlar yaşandıysa, nişanlınızın ailesinin davranışı bir tepki, bir sonuç. Kendiliğinden durduk yere umursamıyor değiller yani. Onlar da bir şeylerden yılmış ve sizle bağlarını koparmaya karar vermişler. Problemleri bilmediğimiz için haklı haksız demek zor. Burda yorum yapanların çoğu, normal şartlarda durduk yere yok sayılmışınız gibi konuşmuş. Ama bence durum bambaşka. Anlatmadığınız şeyler var.

Resmen istenmeyen gelin muamelesi.kendi aralarinda surekli sizi konusup doldurmuslar birbirlerini

Yoksa ablasiyla sorununuz yokmus.huzursuzluk cikarmak ne islerine yarar hic anlamam

O zaman sorunu şöyle anlatayım hanımefendi; Ben nisanlimi toplamak ,toparlamak için çok uğraştım..
Destek oldum ..
Parasını topladım..
Yukselttim iş kurmasına vesile oldum .
Kendileri ise sürekli para istediler.
Para para para.
Nisanlim artık veremem demeye başlayınca beni kötü bildiler .
Anne ve babasına hala veriyor ben kardeslerinden bahsedeyim..
Hic kavga olmadi.
Onlar beni düşman belledi hep.
Ve durduk yere oldu .
Yüzlerce sorun da bana karşı yaptıkları tavırlar nisanlimdan sürekli para istemeleri .
Daha da neler .
Sandığınız gibi kimseyi yildircak kadar olay olmadi zAten öyle olsa konu acmazdim.

onları görunce herseyi unutan bi yapıdaysa nisanlınız üzgünum ama gerçekten çok sorun yasarsiniz aman benim işim kocamla demeyin o ailenin tamamıyla evlenmiş oluyorsunuz bunu aklınizda bulundurun hakkınızda hayırlısı olsun

Aile içi bir yemek olabilir kendi çekirdek ailesi ile ilgili bir takım sorunlar konuşulacak olabilir o yuzden sizi davet etmemiş olabilir. Sorun şurda; siz fazla verici hassas biriyseniz ve nisanlinizin ailesi ise gelinlerini bile aramayacak kadar kendi dunyalarina hapsolmuslar ise problem olabiliyor.

Aile içi bir konu olsa ; diğer gelinler de davet edilmez yahut damatlarda edilmez.
Yalnızca kardeşler toplanır.
Buna hay hay .
Saygı duyarım...
Ama herkes gitti .

Sen bekle bugün aramayanlar evlendikten sonra nasıl tepenize biner. Olmaz arkadaşım bu iş aileyle baştan sıkıntı yaşanan ilişki bitirilmeli. Nişanlın çok kolay unutur sen unutmazsın sen haksız olursun. Eziyet olur hayat senin için. Yol yakınken at bu nişanı

ben anlattığın olayı tam anlamadım, nişanlını davet etti, nişanlında elizya var yanımda dedikten sonra konuşma nasıl gelişti yani, bi anlış anlama olmasın..
ama eğer gerçekten istenmeyen gelinsen yol yakınken dön, çünkü nişanlın evlendikten sonra değişebilir yani negatif yönde değişebilir, evlendikten sonra para vermeyi keserse işler hepten sarpa sarabilir, malesef böyle aileler var, çocuğunu gelir kapısı gibi gören...

Evlenirseniz siz de aile fertlerini yok sayacaksiniz. Başka yolu yok çünkü siz yipraniyorsunuz. Bizde de buna benzer bir durum var.

Evlendikten sonra beni bugün aramayanlar hangi yüzle arayıp gelecekler acaba.
Ama dediginiz doğru.
Bana izdirap olur .
Eşim ise mutlu .

Aranız iyiyse aile önemli değil lafına ben artık hiç inanmıyorum. Çünkü önemli. Ne olursa olsun, istediğin kadar görüşmem de desen illa ki karşılaşıyorsun, illa ki görüşüyorsun. Muhakkak problem oluyor. Hele yol yordam bilmeyen, kültür şokuna uğratacak derecede farklı yaşayış tarzları olan aileler arasında sorun hiç bitmiyor. Ben ailelerin bu kadar dert yarabileceğini bilsem evlenmezdim. Gayet mutlu mesut yaşayıp gidiyorduk. Aile önemli, o sorunlar evlenince kat kat büyür bana kalırsa. Çekilmez.

Nisanlimla ben konuştum bu konuyu.
Neden yemeğe katilmiyorsun?
Senin ailen gitmek istersen git dedim.
Kendisi de neden gitmediğimi biliyorsun dedi .
Boşver ben bunun gibi yüzlerce şey yaşadım.
Sen ablana ısrarla söylediğin halde kendisi yok saydı bunun için kötü olma çünkü bundan önce kötü olcak çok konu var.
Beni istemiyorlar bende zaten bu saatten sonra isteselerde gelmem dedim.
Saygı duyarım artık ister konuş ister konuşma haklısın dedi .

Nisanlimla ben konuştum bu konuyu.
Neden yemeğe katilmiyorsun?
Senin ailen gitmek istersen git dedim.
Kendisi de neden gitmediğimi biliyorsun dedi .
Boşver ben bunun gibi yüzlerce şey yaşadım.
Sen ablana ısrarla söylediğin halde kendisi yok saydı bunun için kötü olma çünkü bundan önce kötü olcak çok konu var.
Beni istemiyorlar bende zaten bu saatten sonra isteselerde gelmem dedim.
Saygı duyarım artık ister konuş ister konuşma haklısın dedi .

Sıkıntılı bi aile evliliğine de yansıyacak bol miktarda ama bu eşinle sana da bağlı eşin ailesine çok bağlı biri mi bu tarz şeyler yaptığında ailesine tepkisi ne oluyor
Kendisi bana konuş konuşma demiyor.
Ama hiç tepki de vermiyor.
Aramaz sormaz fakat görünce de hiç birşey olmamış gibi konuşuyor elbette ki buda beni çok kırıyor.

bence bu çok korkunç bişey, kesinlikle evlenme derim, istediği kadar seni bırakmasın, evlenince herşey daha kötü olacak, diyelim nişanlın ailesiyle görüşmeyi bıraktı, yine herşey kötü olcak, bu defa ailesiyle görüşmemesinden içten içe seni sorumlu tutup kin beslemeye başlıcak, yani neresinden tutsan olmaz bu iş, kendine yazık etme derim

Ailenin önemli olmadığına önceden bende inaniyordum ama yanılmışım...
Aile çok önemli...
Gorusmesen bile hastalık ölüm kalım bayram seyran bir araya geliyorsun ve eziyet oluyor ..

Peki nasıl bir konuşma yapmalıyım?
Ben pek sağlıklı dusunemiyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…