- 12 Temmuz 2016
- 1.245
- 2.035
- 83
- Konu Sahibi Melos199197
-
Ailenin önemli olmadığına önceden bende inaniyordum ama yanılmışım...
Aile çok önemli...
Gorusmesen bile hastalık ölüm kalım bayram seyran bir araya geliyorsun ve eziyet oluyor ..
Sizinki nasıl nasıl baş ediyorsunuz ?
Peki nasıl bir konuşma yapmalıyım?
Ben pek sağlıklı dusunemiyorum şu an
cagirmamasijin nedeni gecmiste yasadiginiz sorunlardir bir suru sey yasandi yazmissin onlarda demekki kendince sogumuslar sizden sokakta gorselerde gormemezlikten geliyorlar yazmissin sebep nedir ne degildir bilmiyorum ama evlenincede ayni sikintilar devam eder uzak otursaniz bile telefondan bile huzur bozuldumu bozuluyorMerhaba ...
Nisanliyim .
Nişanlımin ailesi ile ilgili yüzlerce sorun yaşandı...
Geldi geçti geçmeyen tarafları da çok ama yapacak birşey yok ...
Dün bir hareket oldu ..
Aslında daha önce de çok oldu ama sanırım ben artık çok dolduğum için ekstra bir üzüntü oluştu Ya da üzüntü demeyelim de alacağım karar ile ilgili doğru bir adimda olduğumu anladım..
Nişanlımin ailesinden hiç birşey görmedim.
Benimle dışarıda denk gelinse kesinlikle gormemezlikten geliyorlar.
Nisanlim yanımda ise konuşuyorlar..
Dün Nisanlim ile bir yere gidiyorduk ..
Bir kaç saat uzaklıkta olan bir yer ..
Ablası aradi..
Nişanlımı ve diğer aile bireylerini yemeğe davet etmiş.
Ilk kez etti .
Nisanlim yanımda elizyaaa var dediği halde , tamam oda gelsin yada o senin nisanlin ailemizden biri deyip gelsin demedi .
Nişanlim çok bozuldu .
Bana belli etmese de zoruna gitti ve gelmiyorum ben dedi.
Benim de moralim bozuldu çünkü ablası ile hiç bir sorunumuz yokken böyle yapması..
Çok tuhaf...
Bu aile ile evliliğim nasıl ve ne kadar sağlıklı olur inanın artık bilmiyorum ve ayrılmayı düşünüyorum.
Ve size sormak istiyorum bu resmen dışlanmak değil mi?
Çok seviyorum.Nisanliniza çok aşık mısınız ayrilsaniz mesela ne olur kolay toparlanır mısınız güçlü bi yapiniz var mıdır?
Bu gorumcem ile hiç bir sıkıntımız olmadı .cagirmamasijin nedeni gecmiste yasadiginiz sorunlardir bir suru sey yasandi yazmissin onlarda demekki kendince sogumuslar sizden sokakta gorselerde gormemezlikten geliyorlar yazmissin sebep nedir ne degildir bilmiyorum ama evlenincede ayni sikintilar devam eder uzak otursaniz bile telefondan bile huzur bozuldumu bozuluyor
sikinti yasamamis olabilirsiniz ama diger aile uyelerinden etkilenmis olabilir bu boyledir bizdede ben kvalidemle sorun yasadiysam digerleride bana soguk davranir muhtemelen onlar hakkinizda konusmuslardir oda gelin mi kendi ailesimi tabiki kendi ailesinden yana tavir takinacakBu gorumcem ile hiç bir sıkıntımız olmadı .
Konunun detayını yazmıştım.
Evimiz tamamen onların ters guzargahinda çok uzak değil ama o tarafla hiç ilişkileri yok ..Ne kdr densiz insanlar var ya.
Gelin hanimi gormemezlikten gelmek felan.
Ama nisanlinin " ben gelmiyorum" restini sevdim. Hep boyle korur kollarsa ne guzel. Bunun yani sira pesin pesin soruyum; eviniz ne kdr uzaklikta olucak bu aileden? Eger evinizde uzaksa ayrilik icin bi sebep goremiyorum ben.
Is nisanlinda bitiyor.
Ne yazık ki öyle..İyi niyetli, çevresindekilerin mutluluğunu isteyen kalp kırmaktan korkan insan sayısı ne kadar azalmış ya
yooo değilMerhaba ...
Nisanliyim .
Nişanlımin ailesi ile ilgili yüzlerce sorun yaşandı...
Geldi geçti geçmeyen tarafları da çok ama yapacak birşey yok ...
Dün bir hareket oldu ..
Aslında daha önce de çok oldu ama sanırım ben artık çok dolduğum için ekstra bir üzüntü oluştu Ya da üzüntü demeyelim de alacağım karar ile ilgili doğru bir adimda olduğumu anladım..
Nişanlımin ailesinden hiç birşey görmedim.
Benimle dışarıda denk gelinse kesinlikle gormemezlikten geliyorlar.
Nisanlim yanımda ise konuşuyorlar..
Dün Nisanlim ile bir yere gidiyorduk ..
Bir kaç saat uzaklıkta olan bir yer ..
Ablası aradi..
Nişanlımı ve diğer aile bireylerini yemeğe davet etmiş.
Ilk kez etti .
Nisanlim yanımda elizyaaa var dediği halde , tamam oda gelsin yada o senin nisanlin ailemizden biri deyip gelsin demedi .
Nişanlim çok bozuldu .
Bana belli etmese de zoruna gitti ve gelmiyorum ben dedi.
Benim de moralim bozuldu çünkü ablası ile hiç bir sorunumuz yokken böyle yapması..
Çok tuhaf...
Bu aile ile evliliğim nasıl ve ne kadar sağlıklı olur inanın artık bilmiyorum ve ayrılmayı düşünüyorum.
Ve size sormak istiyorum bu resmen dışlanmak değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?