Nişanlımın ailesi ve ailem küs ve nişanlım barışmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üzerinde 1 dakika bile düşünmezdim yerinde olsam.Sanma ki düzelir,aksine daha kötü olur hayatın.yaşadığın hergün konusu açılacak ailenin ve söylenen herşey yüzüne vurulacak.Hergünün ailenle onun arasında kalmışlık duygusuyla geçecek.Yıkılan köprüler bir daha kurulmuyor ve söylenen tek bir söz unutulmuyor asla.Çok çirkin şeyler yaşamışsınız en azından ailesi olgunluk gösterip yapıcı adım atabilirdi ama atmamışlar.Bunları sakın gözardı etme.Son olarak hayattaki en önemli şey aile,dağ gibi arkanda dururlar her zaman sakın arkanı dönme onlara sakın.

Evet cok haklisiniz. Ben 8 yillik iliskimde cok uzuldugum icin bu sefer en bastan ilk ailemle tanistirmistim ama gercekler sonra ortaya cikti maalesef ilk basta da asiri sinirli hareketleri vardi ama heo alttan aldim idare ettim

Gelecek icin bunlar önemli dersler. Altdan almayacaksiniz ve idare etmeyeceksiniz öyle asiri halleri. Insallah bundan sonra böyle insanlarla karsi karsiya gelmezsiniz. Bütün görüsmeleri ve mesajlasmayi kesin. Maddi degeri yüksek Hediyeler verilmisse iade edin. Cikartin hayatinizdan.

Kapida odeme ile yapmasi gereken bir odeme vardi gercekten de acildi ve o parayi da geri verdi zaten yasadijlarimin hepsi gercek hicbir detayi atlamadan anlattim

Kapıda ödenecek 2000 tl sipariş verirsem o parayı çeker koyarım kenara

200 değil 2000 nişanlınız niye cebinde 2000 ile geziyor

Para ödendi ise neden laf ettiler

Sosyal hayatında kendine güvensiz, ezik diye tabir edebilecegimiz bir kizsin anladigim kadariyla. Başka türlü bu kadar rezillige rağmen kendini birine yamamaya calismazdin. Tüylerim diken diken oldu vallahi billahi ürperdim okurken.

Kimbilir seni kim alacak da başını yakacak

Hiç kusura bakmayın. Böyle bir herif size müstehak diyeceğim ama ailenizin başına da musallat olur bu. Geçen sene burada bir üyeyi ve annesini boşanmak üzere olduğu eşi öldürdü. Sadece kendinize değil ailenize de bulaştırıyorsunuz bunları.

Adam suç makinesi ve bu memlekette bu mağara ayılarının bile alıcısı çıkıyor ya ona yanıyorum.

Nasıl ya? Şok oldum çok üzüldüm. Gerçek mi bu? Hangi üyeydi? Allah'a havale ediyorum bu pislikleri

1) egitim durumu hakkinda yalan soyluyor. (sen yüksek lisans mezunu bir kadın olarak bu ortaokullu tipi mi kendine layık görüyorsun, buna yorum yapmiycam.)

2) daha onceki iliskisiyle ilgili yalan söylüyor. (kızı üç kere istemiş vermemişler bir bildikleri varmış heralde kızın ailesinin.)

3) hapse giriyor girme sebebiyle ilgili yalan söylüyor. sen uyanamamışsım ama borç yüzünden özgürlüğü kısıtlayıcı cezalar verilmiyor artık. sana söylemedikleri bir sebebi vardır. baban da notermiş nasıl sorgulamadınız şaşırdım.

4) yalanları hakkında hesap sorulunca anası olacak karı “bunlar küçük yalanlar” diye üste çıkıyor :d

5) adam ve babası senin evine gelip senin öz annene küfrediyor ve adam annenin yüzüne tükürüyor :d

6) oğlumuz intihar etti diye yine yalan söylüyorlar :d

7) sen hala ne idüğü belirsiz, onursuz, yalancı, dolandırıcı ve saygısız, şiddete meyilli aileye gelin gitmek için kendini paralıyorsun :d

doğru mu anlamışım; kaçırdığım bir nokta yoktur umarim. bu adamla evlenirsen 3 ay içinde seni tekme tokat dövmezse ve sen burada ağlayarak “kocam evlendikten sonra çok değişti beni bayıltana kadar dövüyor normal mi “ diye soru açmazsan ben de frances değilim. uzun zamandır bu kadar aptalca ve acınası bir hikaye dinlememiştim. akıl vermeye çalışmıycam bile nasıl biliyorsan öyle yap doğal seleksiyon modern dünyada tam da böyle işliyor....

yazık kafanıza

sinirden kudurdum biri benim aileme boyle davranicak nisanlim degil kim olursa olsun o yuzugu onların sulalesine komple takarim galiba. ne hala dusunuyosunuz ya of sistim

evet ablacım hatırlıyorum o üyeyi... arada profilini görüyorum içim sızlıyor.... ah ah....

Yüksek lisans mi yapiyorsunuz emin misiniz ? Allah evladinda hayırlısını versin, hiç kınamak istemiyorum ama hiç mi acimiyorsunuz ailenize. Muhatap ettiğiniz insanlara bakın. Evlenir bu rezilliğe çocukta yaparsınız. Bol bol dayaginizi yer oturursunuz. Koca sonuçta severde doverde. Zaten bulunmaz Hint kumaşı heralde bu kadar rezilliğe birakamiyorsaniz. Arada silahta çeker olmadı gider babanizi annenizi belki sizi de vurur. Ama aşk önemli tabi. Bunlar küçük şeyler olur siz bırakmayın aman nisanlinizi. Allah akıl fikir versin.

Sizin beyin firarda mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…