- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.971
- 598
1.si ben 6 aydır iş arıyorum işsiz oluşumu kusurmuş gibi nitelendiren vicdan yoksunları acaba ne işle meşguller ben anlayamadım.
2.si ben 26 yaşındayım 3 Üni mezunuyum 2 dil biliyorum turizm sezonluk olduğundan mütevellit bir iş bulamadım henüz deneyim arıyor çoğu yer.
3.sü ben düğün de düğün diye tutturmuyorum illa her şey dört dörtlük olsun istemedim hiç yanlış anlaşılma olmasın. Ben sadece en azından tarih belli olsun bu evlilik meselesine bir heves bir karşı taraftan heyecan vs göremediğimden ve benim ailem bu kadar verici davranırken onların soğuk davranmalarına anlam veremediğimden bahsettim. Ki bizim düğünümüz nikahımız vs ne derseniz adına aileler tarafından yapılacak buna isteyen ayıplayabilir her iki tarafta razı yani sorun yok. Konuyu tuttuğum nokta farklı yani.
Öncelikle hiç kimse işsiz olmanız durumundan kusur gibi bahsetmedi, dolayısıyla vicdan yoksunluğu gibi bir durum söz konusu değil., buluttan nem kapmayın.İsterseniz 5 üniversite mezunu 10 dil. biliyor olun şu an aylık bir geliriniz yok burda söylenen daha kendi paranızı kazanmıyorken evlenmek istemeniz. Konuyu açarken karşı tarafta heyecan göremiyorum, benim ailem kadar hevesli değiller diyerek açmamışsınız, istanbulda evleri var ağızlarını bıçak açmıyor oysa benim babam ev verdi, para olunca düğün yapılır diyorlar diyerek açmışsınız. Biz burda yazdıklarınız üzerinden yorum yapmak durumundayız, içinizde ne hissettiğinizi veya neyi düşünerek konu açtığınızı nerden bilebiliriz? İki tarafta düğünün aileler tarafından yapılmasına razıysa sorun nerede ben onu anlamadım, evi babanız veriyor, düğünü aileler yapacakmış