nişanlımın ailesi

kuruntu falan degil gayet de tepki gosterilmesi gereken seyler yasanmis.kaynananin gelinligi secmesi ne demek ya,hep kendini ana kralice gibi gorme hevesi,iktidar hirsi.gelini ezeyim cabasi.annenize karsi davranis zaten sacmaligin daniskasi.saglam bir cevabi haketmis.yolun basindayken renginizi belli edin ne olacaksa olsun zararin neresinden donulse kardir. kendinizi asla ezdirmeyin bundan sonra. gelinlik olayiyla dedigini yaptirmanin zafer sarhoslugunu yasiyordur eminim.o en ozel gunde sizin ne giyeceginize siz karar verirsiniz o kadin degil(

yol yakın dönün
gönderin yüzüğü gitsin
daha şimdiden böylelerse çoooooooook çektirirler
nerden mi biliyorum
benzeri başıma geldi

alkış alkış.........kittycim iyi ki kızın yok

kayınvalidenlerin durumu kötüyse nişanlın alsın çamaşırı-ayakkabıyı ne demek gelinliğin içine çamaşır, altına ayakkabı almıyorum, duymadım hiç böyle saçmalık, alacak tabiki, bence alacaksınız diyerek diret,
gelinlik ne kadar güzel olursa olsun sırf onun seçtiğini giymemek adına değiştirmeyi tercih ederdim, neyse artık o konuda tercih yapılmış, hiç bari ayakkabı-çamaşır olayında diret, seninde kararların olduğunu anlasın, bu kadar sessiz kalarak tepene çıkarma, ne demek nişanlımın işi iyi, benim işim kötü, böyle saçmalık mı olurmuş, herşeyi maddiyat olarak düşünmeyin yani, ben kamu kurumunda memurum, eşim özel sektörde, 5 yıllık evliyiz, hiç maddi konularda birbirimize kıyas yapmayız, yapılmaz da, erkek üstüne düşeni yapacak, durumum var-yok muhabbetleri olmaz. bi bayanın özenci vardır, hayalleri vardır.
kendinizi bu kadar ezdirmeyin kızlar, sonra işler öyle bir noktaya gelir ki napmışım ben dersiniz.

canım öncelikle allah yardımcın olsun ama kızların çocukluktan beri en güzel hayalidir gelinlik giymek, daha küçük yaşta başlarız eteği şöyle olsun duvağı böyle olsun diye hayal kurmaya. Kvnin gelinliği seçmesi değil de senin müsade etmen çok garip. Durumları olmaya bilir ama nişanlın ile konuşmuşsundur bunu ne kadarlık bir bütçe ayırdığını ona göre seçebilirdin.
Bunları vakti zamanında yaşayan biri olarak konuşuyorum benimkilerde tutturmuştu nişanlığı, gelinliği ben seçeceğim halıları ben seçeceğim yok tülleri ben beğeneceğim diye şimdiden müsade edersen ilerde evinin içindeki eşyaları da kendi isteklerine göre değiştirirler ruhun duymaz! Hala yok makarna oraya konmaz kavanoz öyle konmaz diye mühadale ediyor yani şimdiden bu kadar izin verirsen evlenince de kv evimi istediği gibi değiştiriyor diye çok konu açarsın benden söylemesi. Şansın açık olsun

Nişan takılarına elkoymaları da ayrı bir rezillik.

Bile bile lades deme lütfen.

işte bir kurban daha veriyoruz bu cahil kan emicilere. Şu an iyi niyetiyle kafasında yorumlamaya çalıştığı sorunlar evlendikten sonra kat be kat artarak evlenmeden önce nasıl fark edemedim pişmanlıklarına kadar gidecek. Sana şimdi ne desek de sen hep iyiye yorumlayıp o oğlan annesiyim diye burnu havalarda olan kadına gelin olarak gideceksin. Seni ezecek de ezecek. Besbelli niyeti. Gözünü aç ve bir süre iyi niyetini bir kenara bırakıp net görmeye çalış. Hakkında hayırlısı olsun...

istemem deseydin bak bakalım ne olcaktı o gelinliği gelin söle böle pardon ama nisanlın konunun neresinde hiç bahsetmemissin :44::44: galiba bir aşk yokk öle çıkarımda bulundummm

istemem deseydin bak bakalım ne olcaktı o gelinliği gelin söle böle pardon ama nisanlın konunun neresinde hiç bahsetmemissin :44::44: galiba bir aşk yokk öle çıkarımda bulundummm

ben söyleyim istemem denildiği zaman ne olacağını :) ayy hiç yakışmadı geline bile benzemedin! yani bana yapılan bu şekilde idi

anakraliçe hepsini avucun içine almış oğluda annesiyle işbirliği yapıyor bu aşk evliliğimi? görücüyse, daha iyi ,merhametli görücü vardır herhalde, bu aileden .çekeceğin var, düğünden sonrada bu cadı kaynana altınları alır ,blr numarayla , bence bunda sen diren ve verme ,kavga çıkarsada ..çıksın

yaaa güçlü olacaksın ki şimdiden benim işim benim mesleğim okulum iyi değil diyorsun.oysa güçlü olacaksın azimli olacaksın.onların gelinliği giymek yyerine kendin istediğini alabilirsin.onlarınkini birine verdim dersin.sen gençsin bas havanı enerjinle döversin onları

ayrıldığım nişanlımın ailesi acayip kasıntılıydı
eskiden çok fakirlermiş evde çeşmeleri yokmuş
sonradan para görmüşler azıcık
inanılmaz hava atıyorlardı.
baksan ortada bir şeyleride yoktu
arabalarını nişanlım almış
abisinin ev kredisini nişanlım ödüyordu.
ama gel gör onun yaptıkları görünmüyor
adamı küçücük bir çocuk gibi görüyorlardı şımartmış ailesi.
bende dayanamadım attım nişanı.
tabi buraya bize yaptıkları görgüsüzlükleri yazmak
istemiyorum hatırlamak istemiyorum
bak gene sinirlerim çıktı tavana....
3 ay olucak atalı....

arkadaşlar sevdiğim için katlandım, katlanıyorum ama gelin görün ki bazen çok sıkılıyorum
anlamadığım şu beni beğenmiyorlarsa neden istemeye geliyorlar gelmeselerdi hiç ben bu aileleri anlamıorum, eğer ki bir kızı oğlunuza yakıştırmıyosanız neden istemeye geliosunuz?
hepinize yorumlar için teşk. ederim ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…