- 30 Kasım 2016
- 15
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi sevenkalp24
-
meraba arkadaşlar
nişanlıyım ve nişanlımın annesi çok farklı birkadın sözde beni seviyor ama sürekli laf sokuyor
nişanlım başka şehirde iş için
buraya geldiğinde ilk beni görmesi bile artık sorun oluyo
nişanlımla nezaman güzel vakit geçirsek biryere gitsek arkasından huzursuzluk çıkıyo telefon geliyo bişeyler söylüyo nişanlım bana belli etmemeye çalışıyo
yakın zamanda evlenmeyi düşünüyoruz fakat çok huzursuz olucağımı düşünüyorum sürekli beni küçük düşürmeye çalışıyo düğünde gelin gibi olucağını söylüyo altınları alıcağını söylüyo bir dönüyo düğün yapmıycağını söylüyo herşey onun isteklerine göre olucak beni çok bunaltıyo düğünümü bile rezil ediceğini düşnüyorum zaten bana hiçbirşey yapmıycak bunuda biliyorum daha birçok söz laf nişanlımıda çok seviyorum ayrılmayı düşünüyorum acı çekiceğimi biliyorum bunları nişanlıma söyleyip sık boğaz etek istemiyorum lütfen yardımmmm ne yapabilirim en doğrusu bu ilişkiyi bitirmekmi olur
Zaten tek kurtuluş ölmesi diye düşünüyorum bazen huzursuzluktan başka birşey değil kadınBence boğ ve kurtul
Evet kıskançlık çok fazla beni görmesine bile laf ediyo nezaman biryere gitsek burnumuzdan getiriyo .Nişanlımın annesine çok düşkün değil fakat üzerinde çok fazla baskı kuruyo bunun farkındayım banada birşey söylemiyodüğünde gelin gibi olucam nedir ya bildiğin nişanlınızı sizden kıskanıyor.
ben sizin yerinizde olsam nişanlıma söylerdim ve aileden yardım almadan kendimiz düğün yapardık kendi imkanlarımızla. ama nişanlınız da ana kuzusuysa işiniz zor. böyle bi kadınla düzgün bir eş ile baş edilebilir yoksa çok yıpranırsınız gereksiz yere.
Evet kıskançlık çok fazla beni görmesine bile laf ediyo nezaman biryere gitsek burnumuzdan getiriyo .Nişanlımın annesine çok düşkün değil fakat üzerinde çok fazla baskı kuruyo bunun farkındayım banada birşey söylemiyo
Nişanlım sürekli evlilik hayalleri kuruyo daha din balayına nereye gitsek diye bakıyodu ben gerçekten nasıl söyliyceğimi bilmiyorum ve daha şimdiden çok yıprandım diken üstündeyim sürekli kadın yine ne yapıcak diyeKadını sevip kabullenlenmeden evlenme .Bu kadın lâ hayat geçmez aksi halde
Hayır birlikte yaşamıyo nişanlım başka şehirde iş gereği zaten uzak olduğu için bütün sıkıntıları ben yaşıyorum nişanlım 24 yaşındabirlikte mi yaşıyorlar? kaç yaşında nişanlınız? erkeklere annelerinin baskı kurabilmesine anlayamıyorum ben açıkçası. biz bile yeri geliyor resti çekiyoruz annelerimize.
Benim kaynanamda aynisinin laciverti evlendikten sonra iyice kuduruyolar bilgin olsun:) anlamadigim altinlarimizi niye veriyosak o kadar salaktik zaten bizdeZaten tek kurtuluş ölmesi diye düşünüyorum bazen huzursuzluktan başka birşey değil kadın
Benim annem daha birkere kırıcı laf söz söylemedi sürekli el üstünde tuttu nişanlımı ve nişanlımın annesi benim annemin yanında bile yapıyo yapıcağınıHayır birlikte yaşamıyo nişanlım başka şehirde iş gereği zaten uzak olduğu için bütün sıkıntıları ben yaşıyorum nişanlım 24 yaşında
Bikere kendinde nasıl hak görüyo benim üzerime takılan altınları almayı anlamıyorum . Peki sen nasıl başa çıktın hala devam ediyormuBenim kaynanamda aynisinin laciverti evlendikten sonra iyice kuduruyolar bilgin olsun:) anlamadigim altinlarimizi niye veriyosak o kadar salaktik zaten bizde
Hayır birlikte yaşamıyo nişanlım başka şehirde iş gereği zaten uzak olduğu için bütün sıkıntıları ben yaşıyorum nişanlım 24 yaşında
Bu şartlarda zaten ben evlilikten uzağım ne düğüne ne gelinliğe hiçbirşeye hevesim kalmadı bu ilişkiyi bitirp bitirmemekte kararsızımhmm yaşı biraz küçükmüş ondan muhtemelen. annesiyle biraz bağını kesmesi lazım, ama bunu onun karar vermesi lazım muhtemelen o da bir noktada tiksinip yumruğunu masaya vuracaktır. sen saygısızlık yapmadan annesinin yaptıklarını ona haberdar et, annesiyle laf dalaşına girme.
altın falan da verme ya daha neler.
Ben altinlarimi dugun salonunda sayildiktan sonra aldim direk anneme verdim sizde kalsin balayindan sonra alirim diye hic firsat vermedim yani. Bizim halen devam ediyor kedi kopek gibibirbirimize giriyoruz o bana laf sokuyo bende alta kalmiyorum genelde henuz cozmus degiliz. Belli bi yerden sonra insan dayanamiyor o bana soyluyo bende ona bazen bas edemiyorum ugrasmak istemiuorum direk esime soyluyorumBikere kendinde nasıl hak görüyo benim üzerime takılan altınları almayı anlamıyorum . Peki sen nasıl başa çıktın hala devam ediyormu
Allahım bizim yardımcımız olsun gerçekten başetmek çok zor çocuğumdur huzurlu olsun mutlu olsun diye düşünmüyolar yazık gerçrkten ben böyle bencillik görmedimBen altinlarimi dugun salonunda sayildiktan sonra aldim direk anneme verdim sizde kalsin balayindan sonra alirim diye hic firsat vermedim yani. Bizim halen devam ediyor kedi kopek gibibirbirimize giriyoruz o bana laf sokuyo bende alta kalmiyorum genelde henuz cozmus degiliz. Belli bi yerden sonra insan dayanamiyor o bana soyluyo bende ona bazen bas edemiyorum ugrasmak istemiuorum direk esime soyluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?