nişanlımın ailesi

sevenkalp24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
15
1
1
34
meraba arkadaşlar
nişanlıyım ve nişanlımın annesi çok farklı birkadın sözde beni seviyor ama sürekli laf sokuyor
nişanlım başka şehirde iş için
buraya geldiğinde ilk beni görmesi bile artık sorun oluyo
nişanlımla nezaman güzel vakit geçirsek biryere gitsek arkasından huzursuzluk çıkıyo telefon geliyo bişeyler söylüyo nişanlım bana belli etmemeye çalışıyo
yakın zamanda evlenmeyi düşünüyoruz fakat çok huzursuz olucağımı düşünüyorum sürekli beni küçük düşürmeye çalışıyo düğünde gelin gibi olucağını söylüyo altınları alıcağını söylüyo bir dönüyo düğün yapmıycağını söylüyo herşey onun isteklerine göre olucak beni çok bunaltıyo düğünümü bile rezil ediceğini düşnüyorum zaten bana hiçbirşey yapmıycak bunuda biliyorum daha birçok söz laf nişanlımıda çok seviyorum ayrılmayı düşünüyorum acı çekiceğimi biliyorum bunları nişanlıma söyleyip sık boğaz etek istemiyorum lütfen yardımmmm ne yapabilirim en doğrusu bu ilişkiyi bitirmekmi olur

Düğünde gelin gibi olacağım, altınları alacağım, düğün yapmayacağım nedir yahu? Yine de bitirmeden önce nişanlınızla bir konuşun. Eğer annesini durdurabilirse ne mutlu. Ama sizi üzmeye devam etmesine izin verirse, söyledim ama dinlemiyor vs derse bu hiç iyiye işaret değil. Hele bir de annesini savunursa çok iyi düşünün derim.

Bende annesini savunmasından korkuyorum kadın gerçekten tehlikeli bir kadın kendini bir şekilde haklı çıkarabilir içime atmaktan gerçekten yoruldum saygısızlık etmemek için susuyorum hep cevap vermiyorum ama biryere kadar ben zaten uzakta yaşamak istiyorum fakat kendisi aynı evde yaşamak istiyo ama bu benim için imkansız birşey

düğünde gelin gibi olucam nedir ya bildiğin nişanlınızı sizden kıskanıyor.

ben sizin yerinizde olsam nişanlıma söylerdim ve aileden yardım almadan kendimiz düğün yapardık kendi imkanlarımızla. ama nişanlınız da ana kuzusuysa işiniz zor. böyle bi kadınla düzgün bir eş ile baş edilebilir yoksa çok yıpranırsınız gereksiz yere.

Evet kıskançlık çok fazla beni görmesine bile laf ediyo nezaman biryere gitsek burnumuzdan getiriyo .Nişanlımın annesine çok düşkün değil fakat üzerinde çok fazla baskı kuruyo bunun farkındayım banada birşey söylemiyo

birlikte mi yaşıyorlar? kaç yaşında nişanlınız? erkeklere annelerinin baskı kurabilmesine anlayamıyorum ben açıkçası. biz bile yeri geliyor resti çekiyoruz annelerimize.

Kadını sevip kabullenlenmeden evlenme .Bu kadın lâ hayat geçmez aksi halde
Nişanlım sürekli evlilik hayalleri kuruyo daha din balayına nereye gitsek diye bakıyodu ben gerçekten nasıl söyliyceğimi bilmiyorum ve daha şimdiden çok yıprandım diken üstündeyim sürekli kadın yine ne yapıcak diye

birlikte mi yaşıyorlar? kaç yaşında nişanlınız? erkeklere annelerinin baskı kurabilmesine anlayamıyorum ben açıkçası. biz bile yeri geliyor resti çekiyoruz annelerimize.
Hayır birlikte yaşamıyo nişanlım başka şehirde iş gereği zaten uzak olduğu için bütün sıkıntıları ben yaşıyorum nişanlım 24 yaşında

Hayır birlikte yaşamıyo nişanlım başka şehirde iş gereği zaten uzak olduğu için bütün sıkıntıları ben yaşıyorum nişanlım 24 yaşında
Benim annem daha birkere kırıcı laf söz söylemedi sürekli el üstünde tuttu nişanlımı ve nişanlımın annesi benim annemin yanında bile yapıyo yapıcağını

Benim kaynanamda aynisinin laciverti evlendikten sonra iyice kuduruyolar bilgin olsun:) anlamadigim altinlarimizi niye veriyosak o kadar salaktik zaten bizde
Bikere kendinde nasıl hak görüyo benim üzerime takılan altınları almayı anlamıyorum . Peki sen nasıl başa çıktın hala devam ediyormu

hmm yaşı biraz küçükmüş ondan muhtemelen. annesiyle biraz bağını kesmesi lazım, ama bunu onun karar vermesi lazım muhtemelen o da bir noktada tiksinip yumruğunu masaya vuracaktır. sen saygısızlık yapmadan annesinin yaptıklarını ona haberdar et, annesiyle laf dalaşına girme.

altın falan da verme ya daha neler.

Bu şartlarda zaten ben evlilikten uzağım ne düğüne ne gelinliğe hiçbirşeye hevesim kalmadı bu ilişkiyi bitirp bitirmemekte kararsızım

Bu şartlarda zaten ben evlilikten uzağım ne düğüne ne gelinliğe hiçbirşeye hevesim kalmadı bu ilişkiyi bitirp bitirmemekte kararsızım

Bikere kendinde nasıl hak görüyo benim üzerime takılan altınları almayı anlamıyorum . Peki sen nasıl başa çıktın hala devam ediyormu
Ben altinlarimi dugun salonunda sayildiktan sonra aldim direk anneme verdim sizde kalsin balayindan sonra alirim diye hic firsat vermedim yani. Bizim halen devam ediyor kedi kopek gibibirbirimize giriyoruz o bana laf sokuyo bende alta kalmiyorum genelde henuz cozmus degiliz. Belli bi yerden sonra insan dayanamiyor o bana soyluyo bende ona bazen bas edemiyorum ugrasmak istemiuorum direk esime soyluyorum

Allahım bizim yardımcımız olsun gerçekten başetmek çok zor çocuğumdur huzurlu olsun mutlu olsun diye düşünmüyolar yazık gerçrkten ben böyle bencillik görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…