nişanlımın ailesi

Benim kayinvalidem de ezelinden beri canim yavrum sizi cok seviyorum der durur ama hep densiz densiz laf etmeler laf sokusturmalar ben emin olamiyordum sevmiyor mu beni diye 3 yil oluyor evleneli daha bugunlerde cok akalasiz bir sekilde bir yakinimizla konusurken benim durumu bildigimi dusunerek agzindan sunu kacirdi " o seni zaten o yuzden sevmedi hic o yuzden de istemedi" diye. Demekki seninki de benimki gibi yuzumuze canim yavrum ama icinden nefret besleyenlerden...

Aynen öyle benim ki şimdiden belli ediyo sevmediğini cnm sürekli laf sokmalar oğlunu kıskanmalar . Benide kıskandığına eminim herşeyime ortakçı çıkıyo saçımı yaptırırım bende istiyorum der bişey alırım banada al der arsızlıkta dizboyu napıcağımı sağıtmış durumdayım ne düğün isteğim kaldı ne gelinlik giyme hevesim herşeyimi kırdı

Nisanlin ailesine duskun mudur? Yani sikintilarindan bahsettiginde seni anlar hak verir mi?

Nisanlin ailesine duskun mudur? Yani sikintilarindan bahsettiginde seni anlar hak verir mi?
Daha önce birkaç bişey anlattığım oldu haklısın dedi fakat icrat yok çok fazla annesine düşkünlüğüde yok ama tepkiside yok ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çıkmaza girdim iyice sevgim var bitirmek acı vericek ama ileride yaşıycaklarım belki daha kötü olucak

Eger ailesine duskun biri degilse ve sirf kopruyu gecene kadar mantigindan degil de annesinin dengesizliklerinden bahsettiginizde size samimi hak veriyorsa evlendikten sonra cok ta umrunuzda olmayacak diyebilirim en azindan siz takmamayi ogrenecek yeri gelince lafinizi da soyleyeceksiniz.

Ama nisanlinin annesi konusunda samimi olmasigini dusunuyorsaniz uzak durun derim

Annesi çalışıyo ve gayette güzel para kazanıyo ama sürekli nişanlımdan para istiyo sürekli ağlanıyo evinin faturalarını masraflarını nişanlımdan çıkarıyo onunda üzerinde baskı kurduğunun farkındayım sonuçta biz evlenicez ya sen nasıl bir annesin senin destek olman gerekirken sen daha çok oğlunu yiyorsun işte ama benim nişanlım bunları farketmiyormu anlamıyorum çok rahatsız edici bi durum kadın birde nispet yapıyo bana oğlumm bana para gönderiyo faturalarımı ödüyo kendini mi ıspatlama çabasında bilmiyorum ama tam insanı delirtmelik

Kesinlikle ayrılmalısın... bu tarz bir kaynana ve görümceye sahiptim... başta kocam idare eder sanmıştım ama hiç bir şeye müdahale etmedi söz konusu annesi ve kardeşi olunca...
Zaten ara bulacak olsa sizin bu kadar çanınızı sıkmaz bu noktaya gelmezdi...
Ben mi??? Türlü çirkinlikleri sonucu yuvamızı yıktılar...

Şimdi 2.evliliğimi yapıyorum ve yanımdaki adam ailesine neden evlendiğimi boşandığını bile sordurtmadı.
Özetle adam var adamlık var.
Aşk sevgi önemli ama geleceğindeki huzur daha önemli..

Benim Nisanlilik surecim gibi size ayrilin diyemem ama benim simdiki aklim olsa ayrilirdim. esim kesinlikle beni savunmaz bikere bile annesine kizma bagir cagir demiyorum al karsina konus diyorum bisey yaptigimi var Sen fesatsin abartiyosun der uc senelik evliyim tek kavgamiz ailesi kb yok ayrilar suan bile ayrilmayi dusunuyorum eger sizi savunmuyosa hic ugrasmayin sizde benimkide daha Nisanliyiz simdi bisey desem daha esin degil bana onumu savunuyosun der ama evlenelim nasil savuncam bak derdi simdi hep hatali benim gozunde iyi dusunun iyi kararlar Verin ask gozunuzu kor etmesin evlilik cok farkli evlenince dahada bi ana kuzusu oluyolar

üzgünüm ama yol yakınken ayrılmanız sizin için hayırlı olur
seviyesiz insanla uğraşmak çok zor gerçekten
bir çiçekle bahar geçmiyor ben kocamı seviyorum gerisi ilgilendirmez olmuyor
ailesi ile de evlenmiş oluyoruz illaki

ve bence şükür etmelisiniz ki seviyesini size erkenden göstermiş
bunlar Allah'ın bir lutfu bence evlenene kadar anlayamayanlar var
sinyalleri erkenden göndermiş Allah size

Kendisi kim? kv mi yoksa nisanlinmi?
Nisanlin boyle kit dusunuyosa senin bayaa isin var bunla.

baştan söyle en azından nişanlını tanırsın tavrına göre hareket edersin
maalesef kimsenin evliliği dört dörtlük değil
böylelerine gözünü kapatma
eğer evlenirsen aman ha saklasın diye altınlarını verme
ya da yatak odasında bırakma

canım benim kaynanamda çok saygısız hakaretleri kıskançlıkları oluyordu nişanlıyken neler neler anlatsam, o zaman atmayı düşünüp yapmadım eşimi seviyorum ve farklı ilde yaşıyoruz eşimden çok memnun olduğum halde bazen öyle sorunlar oluyor ki keşke 4 yıl önce atsaydım diyorum o nişanı şükür ki eşim beni de önemsiyor ama idare ediyorum o şekilde Farklı ilde olmamız bile yetersiz kalıyor kimi zaman.. Ama yukarıda yazında kırmızı yaptığım yer ciddi sorun kaynanan hasta seni çok kıskanıyor nişanlında sanırım anneci annesinin dolduruşundan aynı evi istiyor. Bence ayrıl canım inanki ileride daha kötü konular açarsın burada..

Ayrıl bence. Böylelerinin çocukları evlenemesin ureyemesin ki belki ogulcuklari evlenemeyince kendilerine çeki düzen verirler, düzgün kayinvalide olmaya çalışırlar.

Nişanlınla konuşmadan hiçbir sorunu halledemezsin. İlk olarak düğünde istediği gibi süslensin, isterse gelinlik giysin gelin gibi olmaz merak etme. Ama herşeyin onun istediği gibi olmasına izin verme. Bu sizin düğününüz, sizin evliliğiniz. Herşey senin ve nişanlının istediği gibi olmalı. Altınları da kesinlikle almasına izin vermemelisin.O altınlar nişanlının ve senin olacak. Ama başta nişanlın dik duramazsa evet ayrıl. Başka bir çözüm yolu görünmüyor.

Sık boğaz etmiş olmayacaksın ki. Bi kere ne demek bunlar? Gerçekten çok iddialı, bi o kadar saçma ve tehlikeli yaklaşımlar. 1- Altınları alacağını söylemesi 2-Düğün yapmayacağını söylemesi... Anlamadığım bu kayınvalidenin insiyatifinde olan konular mı yoksa sen nişanlınla konusup bu konular hakkında bi karar aldın mı?
Bir gelin olarak bu söylemlerden rahatsızlık duyman son derece normal.. Ama kendini huzursuz etmek yerine irdele konuyu ve şimdiden karar alın. Bazı kararlar alabilmen için var nişanlılık denilen evre.. Netleştir ve sineye çekme ki ilerde daha büyük sürprizlerle karşılaşma. O malum şahıs ta bence daha fazla kendini dünyanın merkezi sanmasın

İşini sağlam kazığa bağla altınlarını annene ver aklını kullan ve tavrını koy gelin olmak istiyorsan trkrar evle düğün yapalım de hem altınlarında olur başkasının malına göz dikmezsin de

Bir an konuyu ben açtım zannettim :) ama 4 yıllık evliyiz. Aynen nişanlım başka sehirdeydi ilk asla beni göremez ne diyorsuuun sen:)kahvaltı yada yemek sonrası gelirdi yanıma aksama kadar dururdu diyelim öf annesi bir yandan kız kardeşi bir yandan hem bana hem anneme ne laflar sokuyordu nasıl sinirlendim bak şimdi aklıma gelince. Laf söylesen de anlayacak tipler değil hep onlar haklı artık izne gelmekten nefret eder hale geldi çünkü onada laf sayiyorlarmis.derken takılar da gitti elden güya her şeyi onlar yaptı herkese oyke söylediler ama ne giden takılar ne de bizim odedigimiz taksitler hesapta yok.uzakta olduğu için ailesinin yüzünü de görmek geç oldu ama elhamdulillah gördü artık eşim biz uzakta kendi yagimizla kavruluyoruz. Hala laf sokarlar hala bişeyler ima ederler ama bu da eşimin bana çok değer verdiğini gördükleri için. Gerekeni nisanlinla Paylaş ama onun olmadığı yerlerde de kendini Savun maalesef sustukca kendilerinde hak görüyorlar emek için.

Bana nişanlınızla bu kadar ciddi sorunları konuşmamanız çok yanlış geldi...

Neden bu kadar sessizsiniz?
Saygıyı bozmadan da kayınvalideyle konuşabilirsiniz, siz sustukça kadın daha fazlasını yapmış, ve daha da fazlasını yapacağından emin olun.
Burda en önemlisi nişanlınızın tavrı, eğer ki sizi ezdiriyor veya susuyorsa, o zaman açık ve net ayrılın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…