- Konu Sahibi sevenkalp24
-
Aynen öyle benim ki şimdiden belli ediyo sevmediğini cnm sürekli laf sokmalar oğlunu kıskanmalar . Benide kıskandığına eminim herşeyime ortakçı çıkıyo saçımı yaptırırım bende istiyorum der bişey alırım banada al der arsızlıkta dizboyu napıcağımı sağıtmış durumdayım ne düğün isteğim kaldı ne gelinlik giyme hevesim herşeyimi kırdıBenim kayinvalidem de ezelinden beri canim yavrum sizi cok seviyorum der durur ama hep densiz densiz laf etmeler laf sokusturmalar ben emin olamiyordum sevmiyor mu beni diye 3 yil oluyor evleneli daha bugunlerde cok akalasiz bir sekilde bir yakinimizla konusurken benim durumu bildigimi dusunerek agzindan sunu kacirdi " o seni zaten o yuzden sevmedi hic o yuzden de istemedi" diye. Demekki seninki de benimki gibi yuzumuze canim yavrum ama icinden nefret besleyenlerden...
Nisanlin ailesine duskun mudur? Yani sikintilarindan bahsettiginde seni anlar hak verir mi?Aynen öyle benim ki şimdiden belli ediyo sevmediğini cnm sürekli laf sokmalar oğlunu kıskanmalar . Benide kıskandığına eminim herşeyime ortakçı çıkıyo saçımı yaptırırım bende istiyorum der bişey alırım banada al der arsızlıkta dizboyu napıcağımı sağıtmış durumdayım ne düğün isteğim kaldı ne gelinlik giyme hevesim herşeyimi kırdı
Daha önce birkaç bişey anlattığım oldu haklısın dedi fakat icrat yok çok fazla annesine düşkünlüğüde yok ama tepkiside yok ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çıkmaza girdim iyice sevgim var bitirmek acı vericek ama ileride yaşıycaklarım belki daha kötü olucakNisanlin ailesine duskun mudur? Yani sikintilarindan bahsettiginde seni anlar hak verir mi?
Eger ailesine duskun biri degilse ve sirf kopruyu gecene kadar mantigindan degil de annesinin dengesizliklerinden bahsettiginizde size samimi hak veriyorsa evlendikten sonra cok ta umrunuzda olmayacak diyebilirim en azindan siz takmamayi ogrenecek yeri gelince lafinizi da soyleyeceksiniz.Daha önce birkaç bişey anlattığım oldu haklısın dedi fakat icrat yok çok fazla annesine düşkünlüğüde yok ama tepkiside yok ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çıkmaza girdim iyice sevgim var bitirmek acı vericek ama ileride yaşıycaklarım belki daha kötü olucak
Annesi çalışıyo ve gayette güzel para kazanıyo ama sürekli nişanlımdan para istiyo sürekli ağlanıyo evinin faturalarını masraflarını nişanlımdan çıkarıyo onunda üzerinde baskı kurduğunun farkındayım sonuçta biz evlenicez ya sen nasıl bir annesin senin destek olman gerekirken sen daha çok oğlunu yiyorsun işte ama benim nişanlım bunları farketmiyormu anlamıyorum çok rahatsız edici bi durum kadın birde nispet yapıyo bana oğlumm bana para gönderiyo faturalarımı ödüyo kendini mi ıspatlama çabasında bilmiyorum ama tam insanı delirtmelikEger ailesine duskun biri degilse ve sirf kopruyu gecene kadar mantigindan degil de annesinin dengesizliklerinden bahsettiginizde size samimi hak veriyorsa evlendikten sonra cok ta umrunuzda olmayacak diyebilirim en azindan siz takmamayi ogrenecek yeri gelince lafinizi da soyleyeceksiniz.
Ama nisanlinin annesi konusunda samimi olmasigini dusunuyorsaniz uzak durun derim
Kesinlikle ayrılmalısın... bu tarz bir kaynana ve görümceye sahiptim... başta kocam idare eder sanmıştım ama hiç bir şeye müdahale etmedi söz konusu annesi ve kardeşi olunca...meraba arkadaşlar
nişanlıyım ve nişanlımın annesi çok farklı birkadın sözde beni seviyor ama sürekli laf sokuyor
nişanlım başka şehirde iş için
buraya geldiğinde ilk beni görmesi bile artık sorun oluyo
nişanlımla nezaman güzel vakit geçirsek biryere gitsek arkasından huzursuzluk çıkıyo telefon geliyo bişeyler söylüyo nişanlım bana belli etmemeye çalışıyo
yakın zamanda evlenmeyi düşünüyoruz fakat çok huzursuz olucağımı düşünüyorum sürekli beni küçük düşürmeye çalışıyo düğünde gelin gibi olucağını söylüyo altınları alıcağını söylüyo bir dönüyo düğün yapmıycağını söylüyo herşey onun isteklerine göre olucak beni çok bunaltıyo düğünümü bile rezil ediceğini düşnüyorum zaten bana hiçbirşey yapmıycak bunuda biliyorum daha birçok söz laf nişanlımıda çok seviyorum ayrılmayı düşünüyorum acı çekiceğimi biliyorum bunları nişanlıma söyleyip sık boğaz etek istemiyorum lütfen yardımmmm ne yapabilirim en doğrusu bu ilişkiyi bitirmekmi olur
Bende annesini savunmasından korkuyorum kadın gerçekten tehlikeli bir kadın kendini bir şekilde haklı çıkarabilir içime atmaktan gerçekten yoruldum saygısızlık etmemek için susuyorum hep cevap vermiyorum ama biryere kadar ben zaten uzakta yaşamak istiyorum fakat kendisi aynı evde yaşamak istiyo ama bu benim için imkansız birşey
düğünde gelin gibi olucağını söylüyo altınları alıcağını söylüyo bir dönüyo düğün yapmıycağını söylüyo
Bende annesini savunmasından korkuyorum kadın gerçekten tehlikeli bir kadın kendini bir şekilde haklı çıkarabilir içime atmaktan gerçekten yoruldum saygısızlık etmemek için susuyorum hep cevap vermiyorum ama biryere kadar ben zaten uzakta yaşamak istiyorum fakat kendisi aynı evde yaşamak istiyo ama bu benim için imkansız birşey
Nişanlınla konuşmadan hiçbir sorunu halledemezsin. İlk olarak düğünde istediği gibi süslensin, isterse gelinlik giysin gelin gibi olmaz merak etme. Ama herşeyin onun istediği gibi olmasına izin verme. Bu sizin düğününüz, sizin evliliğiniz. Herşey senin ve nişanlının istediği gibi olmalı. Altınları da kesinlikle almasına izin vermemelisin.O altınlar nişanlının ve senin olacak. Ama başta nişanlın dik duramazsa evet ayrıl. Başka bir çözüm yolu görünmüyor.meraba arkadaşlar
nişanlıyım ve nişanlımın annesi çok farklı birkadın sözde beni seviyor ama sürekli laf sokuyor
nişanlımla nezaman güzel vakit geçirsek biryere gitsek arkasından huzursuzluk çıkıyo telefon geliyo bişeyler söylüyo nişanlım bana belli etmemeye çalışıyo
yakın zamanda evlenmeyi düşünüyoruz fakat çok huzursuz olucağımı düşünüyorum sürekli beni küçük düşürmeye çalışıyo düğünde gelin gibi olucağını söylüyo altınları alıcağını söylüyo bir dönüyo düğün yapmıycağını söylüyo herşey onun isteklerine göre olucak beni çok bunaltıyo düğünümü bile rezil ediceğini düşnüyorum zaten bana hiçbirşey yapmıycak bunuda biliyorum daha birçok söz laf nişanlımıda çok seviyorum ayrılmayı düşünüyorum acı çekiceğimi biliyorum bunları nişanlıma söyleyip sık boğaz etek istemiyorum lütfen yardımmmm ne yapabilirim en doğrusu bu ilişkiyi bitirmekmi olur
İşini sağlam kazığa bağla altınlarını annene ver aklını kullan ve tavrını koy gelin olmak istiyorsan trkrar evle düğün yapalım de hem altınlarında olur başkasının malına göz dikmezsin demeraba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?