- 25 Kasım 2016
- 3.420
- En iyi cevaplar
- 1
- 10.317
- 208
- 32
- Konu Sahibi sevenkalp24
-
Kv aynı evde yaşmk istiyo sırf masraf etmemek içinKendisi kim? kv mi yoksa nisanlinmi?
Nisanlin boyle kit dusunuyosa senin bayaa isin var bunla.
Canım asla kabul etme bende az kaldın kabul etcektim şimdi esim iyki ayrı ve başka sehirlerdeyiz diyo sakinKv aynı evde yaşmk istiyo sırf masraf etmemek için
açık açık konuş sorun çıkarırsa seni terk ederim dersin yoksa anlamz bu erkek milletimeraba arkadaşlar
nişanlıyım ve nişanlımın annesi çok farklı birkadın sözde beni seviyor ama sürekli laf sokuyor
nişanlım başka şehirde iş için
buraya geldiğinde ilk beni görmesi bile artık sorun oluyo
nişanlımla nezaman güzel vakit geçirsek biryere gitsek arkasından huzursuzluk çıkıyo telefon geliyo bişeyler söylüyo nişanlım bana belli etmemeye çalışıyo
yakın zamanda evlenmeyi düşünüyoruz fakat çok huzursuz olucağımı düşünüyorum sürekli beni küçük düşürmeye çalışıyo düğünde gelin gibi olucağını söylüyo altınları alıcağını söylüyo bir dönüyo düğün yapmıycağını söylüyo herşey onun isteklerine göre olucak beni çok bunaltıyo düğünümü bile rezil ediceğini düşnüyorum zaten bana hiçbirşey yapmıycak bunuda biliyorum daha birçok söz laf nişanlımıda çok seviyorum ayrılmayı düşünüyorum acı çekiceğimi biliyorum bunları nişanlıma söyleyip sık boğaz etek istemiyorum lütfen yardımmmm ne yapabilirim en doğrusu bu ilişkiyi bitirmekmi olur
Kv aynı evde yaşmk istiyo sırf masraf etmemek için
armut dibine duser cnm simdi senin yanındaysa yarın ailesinin yanında olur tutmayan olurda oda yılda bi k,meraba arkadaşlar
nişanlıyım ve nişanlımın annesi çok farklı birkadın sözde beni seviyor ama sürekli laf sokuyor
nişanlımla nezaman güzel vakit geçirsek biryere gitsek arkasından huzursuzluk çıkıyo telefon geliyo bişeyler söylüyo nişanlım bana belli etmemeye çalışıyo
yakın zamanda evlenmeyi düşünüyoruz fakat çok huzursuz olucağımı düşünüyorum sürekli beni küçük düşürmeye çalışıyo düğünde gelin gibi olucağını söylüyo altınları alıcağını söylüyo bir dönüyo düğün yapmıycağını söylüyo herşey onun isteklerine göre olucak beni çok bunaltıyo düğünümü bile rezil ediceğini düşnüyorum zaten bana hiçbirşey yapmıycak bunuda biliyorum daha birçok söz laf nişanlımıda çok seviyorum ayrılmayı düşünüyorum acı çekiceğimi biliyorum bunları nişanlıma söyleyip sık boğaz etek istemiyorum lütfen yardımmmm ne yapabilirim en doğrusu bu ilişkiyi bitirmekmi olur
kv yerleşti mi sana?Benim Nisanlilik surecim gibi size ayrilin diyemem ama benim simdiki aklim olsa ayrilirdim. esim kesinlikle beni savunmaz bikere bile annesine kizma bagir cagir demiyorum al karsina konus diyorum bisey yaptigimi var Sen fesatsin abartiyosun der uc senelik evliyim tek kavgamiz ailesi kb yok ayrilar suan bile ayrilmayi dusunuyorum eger sizi savunmuyosa hic ugrasmayin sizde benimkide daha Nisanliyiz simdi bisey desem daha esin degil bana onumu savunuyosun der ama evlenelim nasil savuncam bak derdi simdi hep hatali benim gozunde iyi dusunun iyi kararlar Verin ask gozunuzu kor etmesin evlilik cok farkli evlenince dahada bi ana kuzusu oluyolar
merhaba birsey sormak istiyorum nişanlım dugunden sonra altının ceyrek de dahıl onları bırlestırıp bılezık yaptıracagımızı ama düğün parasını erkek evının alacagını soyledı kabul etmedım ne alaka olmaz ev almak ıstıyoruz canım bırıkımımız olmalı dedım nişan kız evine düğün erkek evıne aıt dıyorlar siz nişan parasını alırken (6530 tl) ben bırsey dedım mı o yuzden düğün de bırıken parayada sen bırsey demeyeceksın canım dedı benım karısmama izin vermicek gıbı ve emınımkı düğünde biriken para 10 000 felan tutacaktırbelkıde az da oılsa fazlası dıye dusunuyorum pekı ben ne yapmalıyım önerıde bulunur musunuz lutfenBen altinlarimi dugun salonunda sayildiktan sonra aldim direk anneme verdim sizde kalsin balayindan sonra alirim diye hic firsat vermedim yani. Bizim halen devam ediyor kedi kopek gibibirbirimize giriyoruz o bana laf sokuyo bende alta kalmiyorum genelde henuz cozmus degiliz. Belli bi yerden sonra insan dayanamiyor o bana soyluyo bende ona bazen bas edemiyorum ugrasmak istemiuorum direk esime soyluyorum
Ya inanamıyorum hâlâ böyle zihniyet varmı..merhaba birsey sormak istiyorum nişanlım dugunden sonra altının ceyrek de dahıl onları bırlestırıp bılezık yaptıracagımızı ama düğün parasını erkek evının alacagını soyledı kabul etmedım ne alaka olmaz ev almak ıstıyoruz canım bırıkımımız olmalı dedım nişan kız evine düğün erkek evıne aıt dıyorlar siz nişan parasını alırken (6530 tl) ben bırsey dedım mı o yuzden düğün de bırıken parayada sen bırsey demeyeceksın canım dedı benım karısmama izin vermicek gıbı ve emınımkı düğünde biriken para 10 000 felan tutacaktırbelkıde az da oılsa fazlası dıye dusunuyorum pekı ben ne yapmalıyım önerıde bulunur musunuz lutfen
Dugun salonunun parasi takilardan verilebilir ama kesinlikle erkegin ailesine verilmez. Takilar gelinle damada yardim olsun diye takilir. Vermeyecegini ev icin birikim yapacagini soyle dugunden sonrada direk al altinlarini verme kimseye esinle konusmerhaba birsey sormak istiyorum nişanlım dugunden sonra altının ceyrek de dahıl onları bırlestırıp bılezık yaptıracagımızı ama düğün parasını erkek evının alacagını soyledı kabul etmedım ne alaka olmaz ev almak ıstıyoruz canım bırıkımımız olmalı dedım nişan kız evine düğün erkek evıne aıt dıyorlar siz nişan parasını alırken (6530 tl) ben bırsey dedım mı o yuzden düğün de bırıken parayada sen bırsey demeyeceksın canım dedı benım karısmama izin vermicek gıbı ve emınımkı düğünde biriken para 10 000 felan tutacaktırbelkıde az da oılsa fazlası dıye dusunuyorum pekı ben ne yapmalıyım önerıde bulunur musunuz lutfen
Hayir kizkardesinde kalacakmiskv yerleşti mi sana?
Var boyle zihniyetler nisanda kiza kaliyosa kiz yine evlenecegi eve harciyo ceyizine veriyo boyle dusunmuyolar aileler tumasraflari karsilamiyosa anlamiyorum altinlari almalariniYa inanamıyorum hâlâ böyle zihniyet varmı..
Bu soruyu bana sormadınız ama cevap yazmadan duramadım..
Peki siz naptınız nişan parasını kendi ihtiyacınıza harcadınızmı veya para duruyor mu?
Evet aynen dediğiniz gibi düğünde toplanan para, altın ev için genelde birikim olur.
Kesinlikle kabul etmeyin nisanlınızda tuhafmış açıkçası..
meraba arkadaşlar
Bence bdv ye yeni konu şeklinde bu soruyu sorun çünkü burası başkasının konusu, ayıp olur.merhaba birsey sormak istiyorum nişanlım dugunden sonra altının ceyrek de dahıl onları bırlestırıp bılezık yaptıracagımızı ama düğün parasını erkek evının alacagını soyledı kabul etmedım ne alaka olmaz ev almak ıstıyoruz canım bırıkımımız olmalı dedım nişan kız evine düğün erkek evıne aıt dıyorlar siz nişan parasını alırken (6530 tl) ben bırsey dedım mı o yuzden düğün de bırıken parayada sen bırsey demeyeceksın canım dedı benım karısmama izin vermicek gıbı ve emınımkı düğünde biriken para 10 000 felan tutacaktırbelkıde az da oılsa fazlası dıye dusunuyorum pekı ben ne yapmalıyım önerıde bulunur musunuz lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?