nişanlımın ailesinden bıktım:(

Bence sen değilde bu konuda baban konuşsun kayınpederinle. Daha sağlıklı olur. Hemde arkandan baban var bilsinler.

Bence sen değilde bu konuda baban konuşsun kayınpederinle. Daha sağlıklı olur. Hemde arkandan baban var bilsinler.

aslında düşünmedim değil ama ben biraz cazgırım dayanamam atlarım konuya zaten,şimdiye kadar ses çıkarmadım diye tepeme çıkabilceklerini sanıyolar ezdirmem kendimi görsünler babam olmadan da hakkımı savunurum

aynı sorun bizdede var k.pederim yok k.v ye iyi para geliyo aylık 2.500 tl kadar hala nişanlım eve para verir düğünü nişanlımla ben yapıcaz yardım yok bi de üstüne maaş veriyo aman napayım yaa şimdiden verme diyememya saldım çayıra ,düğün salonu konusundada 2014 fiyatları gelecekmiş tutalım diyom erteliyo aman yaa naparsa yapsınn takmıyorum iş olcağına varsın napimmm

Annen baban bu evlilik konusunda ne diyorsa onu yap. Ayrıl diyorlarsa mutlaka ayrıl. ben şimdiye kadar anne babasının onay vermediği bir evlilik yapıpta mutlu olanını görmedim. istisnalar vardır elbet ama dikkat et onlar istisna.
Nişanlına gelince şimdi ne ise evlendikten sonra da öyle olacaktır.
Senin annen baban borca girecekler ama nişanlının alacağı eşyaların yapacağı masrafların borcunu ikiniz ödeyeceksiniz bunu unutma. En yakın zaman da nişanlına ''ben de eşyalarımı kendim alıp borcunu düğünden sonra kendim ödeyeceğim SENİN GİBİ '' de.
Ayrıca hangi cesaretle öyle bir k.p ile altlı üstlü oturmayı düşünüyorsun?

altüst oturmanda kaynana burda yiyin diyecek masraf olmaz diyecek nişanlınıda kandıracak ,ikisiyle mi savaşacaksın, kaynana evlenmeden önce oğluyla bir plan oluşturur senin haberin dahi olm,az sırf para onda olsun diye.evlendikten sonra genel olarak anne sözü dlnlenir , erkek kısmı sevgiliyken farklı,nişanlıyken farklı evlenince daha farklı ,üzülmeni istemem bence nişanlınla yazılı anlakma yap ,yoksa .çoğu yapmam dedikleri tavırları evlenlr evlenmez yapıyorlar , anayı ve hanımı idare edemiyorlar ,

Baştan nasıl başlarsa hep öyle gidiyor. Sen bilirsin ama benim fikrimi sorarsan değerini bilmeyenlere gelin olmaya değmez.

nasıl sinir oldum durumunuza.bu durumda düğününüzü ve eşyalarınızı babası yapmış olmuyor ki!
Görünürde onlar yaptı ama siz ödüyorsunuz resmen.sonuç olarak oğulları evlendiğinde düğünü biz yaptık,eşyalarıda biz aldık deniyor.
Allah yardımcınız olsun.
birde babası ağzıyla istemiş yani hani siz düşünüp baba çok borçlandın biz sana yardım edelim deseniz daha güzel olurdu.

Son düzenleme:
aynı dert bendede var merak etme yalnız değilsin.. 5 ay kaldı düğünüme ve biz malesef erken nikah yaptık amaa nikah günü bile ne arayan ne soran var böyle bi durumdayım. ALLAH yardımcımız olsun o kadar kardesler ama hala bizimki yardım ediyor borçlarını ödüyor bizim ortada bi toplu ignemiz bile yok korkarım ki hiç olmucak

bıktım kimsenin bizi düşünmemesinden, gelin gibi bir kere ilgi görmemekten, düğün tarihimizi koymak istememelerinden hepsinden bıktım hele kayınpederimi boğazlamak istiyorummmm

cnm benim eşimin ailesidi aynı. ne ilgi ne sevgi ne gitme ne gelme. anormal bu insanlar düzelceğini bekleme üzülürsün sonunda. ben hep hayal kırıklığı yaşadım. hep düzelir diye ümit ettim . ama maalesef hiç düzelmedi. çocuklarıma bakmadılar misafirliğe bile iztemediler yavrularımı. şimdide bana küsen görümce ve amca benim çocuklarımı yeğen olarak saymıyormuş tek yeğenimiz sevim diye yazmışlar face ye . çıldırdım onları havale ettim.

düğünümde maddi manevi yardımı olmayan bu insanlara gittiğim onları her şeye rağmen sevip değer verdiğim için kendime acıyorum şu an ağlıyorum. Allahtan dileğim o yavrumun yüzüne bakarken yerin yedi kat dibine girip utansınlar. Beddua etmiyorum ama Allah her şeyi gören bilendir çektiğim acıyı görendir onlara da layık olduklaını verecektir.

sana tavsiyem düğünün olunca onlardan iyilik bekleme sende onlara iyilik yapma sert ve resmi ol. sonra ben yaptım onlar yapmadı diye ben gibi başını taşlara vurursun. mutluluklar

acayip morlim bozuluyo sizlerin durumlarını da okuyunca kimse kötü durumlara düşmesin, benim kv ile sorunum yok kafasına vur ekmeğini al bi kadındır tabi içinde gizli bi canacar yoksa düşüncesizdir filan ama kötülüğü pek yoktur tek derdm kp herkesi idare etmeye çalışıyo ama söyleyin kızlar ayrılsam daha idüşünceli insanlarla mı karşılaşcam emin değilim baksanıza herkes aynı dertte

baban olmadan da elbette hakkını savunursun hatta bağırıp çağırırsın kim tutar ki seni..
ama yıkıp geçersin. bir bakmışsın saygı kalmamış.. yani biraz öfkene hakim olmaya çalış. zamana bırak konunu. adamlar bir halletsin meselesini

bdv'ye yeni bir çileli gelin geliyo desene evlendikten sonra kese mese ayrılmaz altlı üstlü oturma konusuna ise hiç değinmiyorum yandın kızım sen hiç eveleyip gevelemeye gerek yok

hep düşüncesiz olurlar bu kaynanalar evlende nasıl düşünceli olucağını görüceksin.senin yapman gereken bence nişanlınla önceden babasıyla konuşacağını söylemen,yada sen varken babasıyla maaş konusunu konuşmasını istemek olcaktır evlendikten sonra hesabınızın ayrı olacağını söylemesini istemelisin.şu anda bile para vermemesini istemelisin sonuçta çocuk değilsiniz kazandığınız paranın hesabını kendiniz yapabilirsiniz.yok yapamıcaksanız niye evlenesinizki.altlı üstlü oturma meselesine gelince ben oturuyorum.emin ol pişman olucaksın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…