- Konu Sahibi kastamonu777
-
işte size sorum tarıh koymaya geldiklerinde içimde biriken ne varsa kp e söylemeli miyim? yani oğlunuzdan maaşını aldınız yıllardır şimdi üstümüze borç bırakıyosunuz o zaman benim babamda böyle yapsın iyi mi olur demeli miyim? evlenince bizden maddi istekleriniz olucak mı diye kendi ailemin yanında sormalı mıyım? çünkü babam sırtınızdan geçincekler diye küplere binmiş vaziyette
Bence sen değilde bu konuda baban konuşsun kayınpederinle. Daha sağlıklı olur. Hemde arkandan baban var bilsinler.
pişman olmak çok kötü bişeybilmiyorum beni ailesiyle karşı karşıya getirmez diye umuyorum çünkü o da çok iyi biliyo ne olduklarını, bende bi gün pişman olmak istemiyorum çok korkuyorum ve çok seviyorum ayrılmayı aklımdan bile geçirmedim hiç
Canım valla biz de nişanlıyken eşim maaşını babasına veriyordu gerçi onlar bizim herşeyimizi aldılar ama biz şimdi ikimizde maaşımızı onlara gönderiyoruz, eşyalarımızı alıp düğünümüzü yaptılar diye. Kiramız faturalarımız ve biraz cep harçlığı alıp geri kalan paramızı onlara gönderiyoruz. göndermek istemesemde zorunda kalıyorum maalesef.
bıktımkimsenin bizi düşünmemesinden, gelin gibi bir kere ilgi görmemekten, düğün tarihimizi koymak istememelerinden hepsinden bıktım hele kayınpederimi boğazlamak istiyorummmm
aslında düşünmedim değil ama ben biraz cazgırım dayanamam atlarım konuya zaten,şimdiye kadar ses çıkarmadım diye tepeme çıkabilceklerini sanıyolar ezdirmem kendimi görsünler babam olmadan da hakkımı savunurum
acayip morlim bozuluyo sizlerin durumlarını da okuyuncakimse kötü durumlara düşmesin, benim kv ile sorunum yok kafasına vur ekmeğini al bi kadındır tabi içinde gizli bi canacar yoksa düşüncesizdir filan ama kötülüğü pek yoktur tek derdm kp herkesi idare etmeye çalışıyo ama söyleyin kızlar ayrılsam daha idüşünceli insanlarla mı karşılaşcam emin değilim baksanıza herkes aynı dertte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?