- 14 Ekim 2010
- 388
- 20
- 118
- Konu Sahibi ezgiyilmaz
-
yanıtlara teşekkür ediyorum.
Ayrı oturmayı ben de çok düşündüm ama maddi açıdan henüz kendimizi toparyabilmiş değiliz. Burada da kiralar ateş pahası birimizin sadece kira için çalışması gerekecek ve diğerimiz de giderleri karşılayamaz. Bir de özel sektördeyiz işsiz kalma riskimiz çok yüksek. o zaman mahvoluruz..Yani böyle olması da gerekiyor aslına bakarsanız. Bu nedenlerle sanırım olumlu şeyler düşünmeye yöneltiyorum kendimi.. Ama soru işareti olmadan da olmuyor.
eğer imkan yoksa mecburen oturucaksın gibi gözüküyor
canım sen eşin ve ailesinin tartışmasından rahatsız oluyorsun sanırım.
ben senin yerinde olsam fazla girmem o tarz olaylara
yorumda yapmamaya çalışırım
onlar ana,oğul vs baba ve oğul birbirlerinin kalplerini kırarlar 1 gün sonra birşey olmamıs gibi
davranırlar
sen en ufak bir müdahalede bulunsan kötü olursun
mesafeni korursan fazla içli dışlı olmazsan sorun çıkmaz yada çıkmasını biraz da olsa engellemiş olursun
nişanlının anne babasıyla olan iletişiminede karışma bırak aralarında ne sorun varsa kendileri halletsinler
sende herşeyi kafanda büyütme canım.evlilikte biraz vurdumduymaz olacaksın yoksa uzak bile otursan her şeyi kafana takarsan huzurlu olamazsınyerimseniben
yanlış anlamadıysam oturacağınız ev nişanlınızın ailesinin. onu kiraya verip alacağınız kirayla başka bir yere kiraya çıkma şansınız yok mu..??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?