Nişanlimın ailesini sevmiyorum...

Geçenlerde ben daha şimdiden tahammül edemiyorum .. bizim seninle sonumuz yok. Sen herseyi kabul etmissin ama ben edemiyorum .. Evlenince ne olcak yine tuz bitti annem altına yaptı diye seni mi aricaklar olmuyor dedim bitirdim.
Gece ikide eve geldi...
Ağlayarak ilk kez böyle gördüm onu.
Babama anlattı durumu bende böyle ise ben yokum .. ben tahammül sinirimi senin ailenle zorladım dedim.
Babam Kıyamam ona ..
Ikimizi alıp konuştu ama hiç bir şey değişmedi . Ama şunu biliyorum benden ayrılır ise onu bu şartlarda kimse kabul etmez ..

sen kabul etmişsin onu göze alarak da nişanlanmişsin.
nişanlin kimse bu şartlarda kabul etmeyecegini biliyosa seni birakmaz gibi geliyor.
sen öle diyosun ama çok yorulmuşsun.
nişanlinin maaşi bolluğuna bakma Önemli olan senin huzurun olmasi huzur olmadikça evlilik olmaz..
çok iyi düşün taşin pişman olacagi işler asla yapmayin.

Bu hep böyle sürecek sen daha şimdiden sevmediysen 2 nizin hayatını da zehir etmeyin derim

Ayy aman aman sakın sakın
Çok İyi düşünün diyorum
Evlendiğinde nişanlın 2 evi omuzlayamayacak ve sana anne babasıyla birlikte oturmanız gerektiğini söyleyecek ( onların yaşlılığını da öne sürebilir )
Çokmu arıyoruz böyle adamları böyle adamın ailelerini bilmiyorum
Piyango gibiler valla !
Çıkanın elinde patlıyorlar !!

canim öncelikle durumun pek zor...bi kere herseyi senin esinin sirtina bindirmeyi huy edinmisler isin enteresani esinde bundan rahatsiz degil, sen ne desen esinin gözünde ailesini istemyen gelin olcaksin.. ama kafama bisey takildi, seni istemye geldiklerinde niye görümcene izin verdin kahve icin?? ben olsam hem yapar hem lafi sokardim, kenara görümce bu benim isteme günüm derdim gülerek :)... hayaatinizdan rol calinmasina izin vermeiyn , senin isteme gününde gelin sensin, kahveyi de sen yapcan sen dagitcan ve sosyal medyaya resimide sen atcan... cok sinir oluyorum böyle seylere

Sen o aile tarafından beklenilen kişisin
Kv bakımının tamamen sana kalacağım yüzde yüz ortada
Şimdiye dek nişanlın yaptıysa evlenince de eşi yapacak
Şimdilik ayrı ev tutulsa bile bir süre sonra mecbur aynı evde yaşayacaksınız
Her şey apaçık ortada iyi düşünün
Ve son birşey
Ailesinin onaylamadığı bir evliliği yapıp
Mutlu olan kız ben görmedim

Aşk sevgi güzel duygular ama onca sikintinin sorunun arasinda tükenecek olan ilk seyde odur. Aşk bitiginde geriye elinde birsuru hayal kirikligi pismanlik omzunda bisuru yuk kalir cekebilirsen tabi. Yol yakinken dönmek en akillicasi gibi.

Valla o zaman hiç evlenip de elin kıZını üzmeyecek ailesiyle bi ömür mutlu mesut yaşayacak.
Sana tek tavsiyem arama butonuna eşimin ailesi yaz gör bak ne konular çıkacak ne evlilikler bu yüzden bitmiş oku.
Ki açık açık her şeyi söylemişsin baban da konuşmuş ama değişen bir şey yok.
Şunu unutma nişan atmak boşanmaktan her zaman daha kolaydır.

Yani kardeşleri maddi olarak yardım etmiyor
Anne babalarına bakmıyorlar anladığım kadarıyla manevi olarak da.
Tam tersi kullanıyorlar nişanlını...
Nişanlın ne diyor bu duruma peki ?

Merhaba canim. Bende arkadaslara katiliyorum. Gencligini yakma sakin. Bak benim esim biz daha sevgiliyken eve dogru durust girmeZ ailesiyle vakit gecirmek istemezdi. Evlendikten sonra aileci oldu. Kayinvalidem her hafta sonu bize geliyor ve 2 gun boyunca kaliyor. Bu konuyu ne zama. Acsam hep tartisiyoruz. Cunku insan esiyle yalniz kalmak istiyor. İnan bana o cok severek evlendigin insana bile tahammul edemiyorsun bir sure sonra. Emin ol evlendigin zaman nede olsa nikahi kiydim diye dusunup istedigini yaptirtir sana sevgini kullanir duygu somurusu yapar. Sevgide bir yere kadar gercekten. Tabi karar yine senin canim hakkinda hayirlisi olur insallah

Nişanlılık süreci tanıma sürecidir. Sorumluluklar binince her şey sevgililikteki gibi olmuyor. İnsanların gerçek yüzleri o dönemlerde ortaya çıkıyor. Ben sizin gerekçelerinizi çok haklı buldum. 7 kardeşten bahsediyorsunuz. Pekala dönüşümlü olarak bakabilirler anne ve babalarına. Bakamıyorlar mı o zaman bakıcı tutabilirler. Anne- baba hepsinin tek bir kişinin sorumluluk alması çok acımasızca. Nişanlınız kimseye ses çıkaramayan biri gibi duruyor burdan. Lütfen iyi ölçüp tartın. Bir ömür bu olanlara katlanabilirmiyim diye düşünün.

Simdiden bòyleyse geleceginiz hic parlak degil malesef yol yakinken ayrilin en iyisi yoksa ilerde daha çok üzülüceksin cnm ...!

Bencr kabul etme ya.
Evlenmek zorunda misin???
Ben eger nisanli iken bazi seyleri anlasaydim baslamazdim.
Yani evlenme baska adam mi yok..
Sonra bosanacaksin...
Evlilik maalesef deneme tahtasi degil..
Bastan kotulerse kabul etme..
Sonra olan cocuklara oluyor.

Sonu başından belli be güzelim ...Benim de bir kızım var ve şimdiden korkuyorum ya ilerde göremezse böyle barizken hersey diye. ...evlenirsen önce ayrı ev sonra 15 güne kalmaz aynı ev sonra hamilelik ve sabretmeler taraf tutmalar aile içi şiddet ve en sonunda o aileden olan nafakasini bile zor ödeyecek okan o babadan bir küçük evlatla baba evine dönüş. ..inan ki üç aşağı beş yukarı bunlar. ...hakettiysen kendine bu cezayı ver...ama sırf kendini değil aileni ve evladını da yakarsin. ...üç yıl beş yıl ne önemi var ...ayrıl ve yepyeni tertemiz bir hayat kur kendine. ...kendine şans ver yani!

Baştan böyleyse sonradan düzelmez , kendinede ailenede dertmi arıyorsun anası babası biter kardeşlerinin dertleri başlar yol ver gitsin. Ailene göre kendine göre biri çıkar elbet karşına ben şunu gördüm hep baba istemiyorsa o işten hayır gelmiyor

Sımdı ayrılmazsan ılerde bosanmak zorunda kalacaksın. Belkı elınde bır masumla. Aklını kullan derım

Boşanmak için evlenmeyin babanız çok haklı çok iyi gozlemleyin bana bu iş yaş gibi geldi.

İstisnalar dışında aileler her zaman gerçeği görüyorlar.sen farketmesende onlar neler olacağını biliyorlar,baban demişya sadece gözlemle diye sende öyle yap nişanlinin aslında kime öncelik verdiğini ve ya vereceğini gör.tek çocuk olsa tabiki annesi babası başka kim baksın diycem ama bu kadar evlat içinde neden sadece sizinki, kendini ve sizi eziyor ve ezdiriyor bana kalırsa .Bu adamla işin zor, çok başlı bir evlilik görülüyor senin geleceğinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…