Nişanlimın ailesini sevmiyorum...

Hemde 7 tane kız kardeşi var ama onlar yapamazmis. .
Onların kocalari el oglumus laf söz ederlermis..
Bende söyledim ben de el kızıyim diye . Bende laf ederim.
Tık yok.
bu demek oluyor ki ilerde sen de ailenle ilgilenecek olsanvlaf söz edicekler..kaç canım kaç kurtar kendini iş işten geçmeden..sonra çok pişman olursun..

Nisanlinin sucu yok ona kizabilecegin bir durum da yok malesef onun yasami bu.ama sen onunla evlenirsen bu sorumluluklarin altina sen de gireceksin.sen birsey yapmasan bile esinin sorumluluklari da seni bogacak.evlenmemen en iyisi malesef.simdiden bitir

Bence de başını bile bile yakma.. Ben okurken sinir oldum ailesine bir de sen yakinen yaşayacaksın. Yol yakınken dön bence. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Bundan bir cacık olmaz bitir bitir

Evlenince şuanki yaşadıklarının on katını yaşayacaksın ona göre hareket et derim.

Nişanlın siz evlendikten sonra da ailesini yanında tutmak isteyecek gün gibi belli...

Evlenirsen çok problemli bir hayat seni bekliyor. Çok iyi düşün. Başını yakma.

Annesi gerçekten hasta olabilir ve en küçük olduğu için nişanlınız bütün yükü sırtlamış olabilir sizin seçiminiz ya bu durumu kabullenmek yada herşeyi bitirmek.Tek çocuğum demişsiniz herkes kendi için tek nişanlınızdan birtanede daha yok mesela.Sizi gerçekten sevmiş olabilir ama anne babasınıda bırakmak istemiyor olabilir o bu durumda ne yapsın.Gerçekten nişanlınızın çaresiz kaldığını hissettim...Bazı insanlar çok fedakar nişanlınızda onlardan biri ne diyeyim hayırlısı olsun umarım mutlu olursunuz....

Şimdiden bakıcı ayarlasınlar gece ve gündüz ayrı kişiler

Toplam 3000 civarı olur ev masrafı vs 10 kardeş 500 verse kral gibi yaşarlar

Çok zor canım, baştan kokmuş bu iş. Hayatınla kumar oynama.

Evlenince aile ile de evleniyorsun babanı dinle iyi düşün

Evlendikten sonra ailesiyle ilgili olumsuz yasadiginiz her sey sizi esinizden sogutuyor. Cunku ortamin tam gobeginde yasayip cozemediginiz her olumsuzluk ofkeye donusuyor. Simdi ailenin yaninda sevgi sefkat icindesin en fazla uzuluyorsundur. Ama o kitlenmislik seni de bitiriyor iliskiyi de. Bitir diyemem sana ama bir tane hayatin var akilli ol. Sen kendini dusunmedikce kimse seni dusunmeyecek. Illa yasayip gormek istiyorsan ki huyumuzdur bu kader senin kaderin.

Bu dertlerin dışında zaten tek çocuksun çok çocuklu aile yapısını bilmiyorsun, sadece bu konuda bile bezdirirler. Gerçekten çekmek istiyorsan kal, bana kalırsa ailenin sözünü dinle. Nişanlın çok iyi olsaydı baban zaten ailesi kötü ama çocuk pırlanta gibi der bağrına basardı. Nişanlın da ilk problemde hemen aileci oluvermiş...

kusura bakmada bu durumda boşanmıyanda aptaldır..

Çok üzgünüm ama sonunuzu hiç iyi göremedim. Evlenirseniz boşanırsınız, bu çok açık. Daha şimdiden ne kadar dert anlatmışsın. Evlenince hele.. Yakma başını bak ailen de razı değil, bazen gerçekten çok haklı çıkıyor anne babalar.

Sadece nişanlınızın kardeşlerini mi sevmiyorsunuz yoksa anne ve babasını da mı sevmiyorsunuz?
Eğer anne ve babasını seviyorsanız bence sorun olmaz ya nişanlınızı yıpratmaya değmez görümcelerini de sosyal medyadan takipten çıkın engelleyin ilişkiler laçkalaşmasın görünce selam merhaba nasılsınla sınırlı kalırsa hiç böyle sorunlar çıkmaz

hiçbi zaman da sevmiceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…