• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın ailesinin borçları..

BlueGangsta

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2016
112
82
18
.Ilk defa bu kadar kararsız kaldim ne yapacağımı bilmiyorum. Nişanlımın annesi ve babasıda çalışıyor,babasının bir takım başka borçları olduğu için ve bu borçları kapatmak için 3 aydır kira ve faturalar ödenmiyormuş. Çunku aldiklari tum para borca gidiyormus. 3 ay boyunca bu durumu nisanlimdan gizlemisler ve En sonunda ev sahibi kapiya dayaninca tabi ogrenmis. 5 bin tl kredi cekeyim tum borclari kapatayim diyor. Annesine ve babasina vergi borcu oldugu icin kredi vermiyorlarmis (bunun sebebini anlamadim) belki banada vermezler diyor cunki yapilandirmali odedigi kredi taksitleri var tabi bu kesin degil.. Sen cekebilirmisin annem sana her ay odesin diyor ama bizde yarin bi gun yuva kuracagiz daha kendimize beyaz esya alacak gucumuz yok borca girmek istesek evimiz icin gireriz diye dusunuyorum. Biseyde diyemedim ne yapacagimi bilmiyorum.. bi akil verin bana :(

.Ilk defa bu kadar kararsız kaldim ne yapacağımı bilmiyorum. Nişanlımın annesi ve babasıda çalışıyor,babasının bir takım başka borçları olduğu için ve bu borçları kapatmak için 3 aydır kira ve faturalar ödenmiyormuş. Çunku aldiklari tum para borca gidiyormus. 3 ay boyunca bu durumu nisanlimdan gizlemisler ve En sonunda ev sahibi kapiya dayaninca tabi ogrenmis. 5 bin tl kredi cekeyim tum borclari kapatayim diyor. Annesine ve babasina vergi borcu oldugu icin kredi vermiyorlarmis (bunun sebebini anlamadim) belki banada vermezler diyor cunki yapilandirmali odedigi kredi taksitleri var tabi bu kesin degil.. Sen cekebilirmisin annem sana her ay odesin diyor ama bizde yarin bi gun yuva kuracagiz daha kendimize beyaz esya alacak gucumuz yok borca girmek istesek evimiz icin gireriz diye dusunuyorum. Biseyde diyemedim ne yapacagimi bilmiyorum.. bi akil verin bana :KK43:

Walla canim bak annesi babasi var kendi ustune olan evde oturuyorlar 1500maaslari var yine de gecinemiyorlar bi gorumcem var kocasi sorumsuz bi ev almislar zamaninda 100milyara hala kredi oduyorlar ve bir abisi var yeme.icme sadece 10.000 borc yapmis onu oduyor...

Onlarin borclari bile bizi etkiliyo ki ben kirada oturuyorum ... 1.5 yillik evliyim evli biri olarak.soyluyorum tek basina borc altina girmesine izin verme kardesleride yardim etsin

Walla canim bak annesi babasi var kendi ustune olan evde oturuyorlar 1500maaslari var yine de gecinemiyorlar bi gorumcem var kocasi sorumsuz bi ev almislar zamaninda 100milyara hala kredi oduyorlar ve bir abisi var yeme.icme sadece 10.000 borc yapmis onu oduyor...

Onlarin borclari bile bizi etkiliyo ki ben kirada oturuyorum ... 1.5 yillik evliyim evli biri olarak.soyluyorum tek basina borc altina girmesine izin verme kardesleride yardim etsin
Etmiyoe bir görümcem var allah düşman başına.. kv işlerine gelince kızına takilan altınlardan bahsediyor yok oraya sığmadı buraya sığmadi bide böyle olayları duyunca sinir oluyorum iste. Olan nisanlima oluyor ailenin sorumsuzlugu yuzunden cok arada kaliyor bunaliyor.

Kredinin taksidi ödenme zamanı gelince “paramız yok idare ediver, bu taksidi sonra veririz canım” dendiğinde nasıl hissedeceksin sence? Üç kişinin ödeyemediği borçları var, ne belli senin kredinin üzerine yatmayacakları?!! Sana mı güvenmişler? Sakın ha sakın çekme, çok başını ağrıtır bu insanlar, aman diyim..

Borc kredi isine gurme derim. Sanirim nisanlin senin cekmeni istiyor. Sakin ha derim. Kac kisi calisip bu kadar borc yapan ustune kredi bile cekemeyenler seni uzerler. Kararsiz kalacak birsey yok bence. Ha cok ciddi seyler olmystur sagliktir su bu masraf ama onun haricinde olmaz derim.
Bende istemiyorum ama yani ay cekemem diyemedim bi an. Zaten benim sigortam yok vermezlrr sanirim?

Kredinin taksidi ödenme zamanı gelince “paramız yok idare ediver, bu taksidi sonra veririz canım” dendiğinde nasıl hissedeceksin sence? Üç kişinin ödeyemediği borçları var, ne belli senin kredinin üzerine yatmayacakları?!! Sana mı güvenmişler? Sakın ha sakın çekme, çok başını ağrıtır bu insanlar, aman diyim..
Bende onu düsündum sonucta memur degil bu insanlar bugun calisirlar yarin bir sey olur bi bakmislar isten cikmislar. E ben ne yapacagim o zaman ay valla cok kotu hissediyorum kendimi ya

Etmiyoe bir görümcem var allah düşman başına.. kv işlerine gelince kızına takilan altınlardan bahsediyor yok oraya sığmadı buraya sığmadi bide böyle olayları duyunca sinir oluyorum iste. Olan nisanlima oluyor ailenin sorumsuzlugu yuzunden cok arada kaliyor bunaliyor.
Görümcen oraya buraya sığmayan altınlarından versin biraz ve güvenmediğin insanlara kredi çekme.

Sana gelene kadar nişanlının hiç amcası teyzesi falan yok mu da daha aileye yeni girecek insandan kredi bekliyorlar?

Görümcen oraya buraya sığmayan altınlarından versin biraz ve güvenmediğin insanlara kredi çekme.

Sana gelene kadar nişanlının hiç amcası teyzesi falan yok mu da daha aileye yeni girecek insandan kredi bekliyorlar?
Işte benim sinir olduğum konuda bu başlari sıkışinca e oglum biz sıkıstik diyorlar kizlarindan en ufak bir para istemiyorlar ailenin bu tavri yuzunden hic birseyi duzgun yapamiyoruz..

.Ilk defa bu kadar kararsız kaldim ne yapacağımı bilmiyorum. Nişanlımın annesi ve babasıda çalışıyor,babasının bir takım başka borçları olduğu için ve bu borçları kapatmak için 3 aydır kira ve faturalar ödenmiyormuş. Çunku aldiklari tum para borca gidiyormus. 3 ay boyunca bu durumu nisanlimdan gizlemisler ve En sonunda ev sahibi kapiya dayaninca tabi ogrenmis. 5 bin tl kredi cekeyim tum borclari kapatayim diyor. Annesine ve babasina vergi borcu oldugu icin kredi vermiyorlarmis (bunun sebebini anlamadim) belki banada vermezler diyor cunki yapilandirmali odedigi kredi taksitleri var tabi bu kesin degil.. Sen cekebilirmisin annem sana her ay odesin diyor ama bizde yarin bi gun yuva kuracagiz daha kendimize beyaz esya alacak gucumuz yok borca girmek istesek evimiz icin gireriz diye dusunuyorum. Biseyde diyemedim ne yapacagimi bilmiyorum.. bi akil verin bana :KK43:
Uhhh ne demiss sakın bacım, bu bdv ne öyle kredi cektirip kaçanlar gördü. Aman ha deyim

Kesinlikle hayırrrrrrrrrr asla böyle bir şey yapmaaa

.Ilk defa bu kadar kararsız kaldim ne yapacağımı bilmiyorum. Nişanlımın annesi ve babasıda çalışıyor,babasının bir takım başka borçları olduğu için ve bu borçları kapatmak için 3 aydır kira ve faturalar ödenmiyormuş. Çunku aldiklari tum para borca gidiyormus. 3 ay boyunca bu durumu nisanlimdan gizlemisler ve En sonunda ev sahibi kapiya dayaninca tabi ogrenmis. 5 bin tl kredi cekeyim tum borclari kapatayim diyor. Annesine ve babasina vergi borcu oldugu icin kredi vermiyorlarmis (bunun sebebini anlamadim) belki banada vermezler diyor cunki yapilandirmali odedigi kredi taksitleri var tabi bu kesin degil.. Sen cekebilirmisin annem sana her ay odesin diyor ama bizde yarin bi gun yuva kuracagiz daha kendimize beyaz esya alacak gucumuz yok borca girmek istesek evimiz icin gireriz diye dusunuyorum. Biseyde diyemedim ne yapacagimi bilmiyorum.. bi akil verin bana :KK43:[/QUOnisanlina ne kadar güveniyosun bu devirde herkese güvenilmiyor malesef

Back
X