• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın ailesinin borçları..

Şu son üç gündür showdaen az günde 2 tane evlilik kandırma haberi çıktı hatta eşimle gırgırını geçtik bnce yapma

Işte benim sinir olduğum konuda bu başlari sıkışinca e oglum biz sıkıstik diyorlar kizlarindan en ufak bir para istemiyorlar ailenin bu tavri yuzunden hic birseyi duzgun yapamiyoruz..

Daha nişanlı olan bir kızdan şimdiden kredi çekmesini istiyorlarsa evlenince neler isterler, hadi diyelim ki ailesi istemedi o daha kötü çünkü nişanlın evlenecek adam olduğu halde seni evini düğünü düşünmesi gerekirken ailesinin borcunu sana ödetmeyi planlıyor ya bırak Allahını seversen. Burada sana yazan fikir veren her insanın başından birşeyler geçtiği için konuşuyorlar sende aynı yanlışlara düşme diye. Ben bu durumun ne kadar zorluğu çektim, istersen aç konularımı oku. Yol yakınken ben nişanlını ve bu ilişkiyi bi sorgulamanı tavsiye ederim.

sen niye çekiyorsun nişanlın çeksin bunları ödeyemeyen 5000 i de ödemez ne akıllılar ya

Senden böyle bir istekte bulunması çok yanlış. Sana evliliğinin nasıl olacağı hakkında büyük bir ip ucu vermiş. Koskoca üç insan 5 000 Lirayı bir araya getirememiş nişanlı kıza mı kalmış borcu kapatmak. Hiç mi eşi dostu akrabası yok bunların. Kardeşimin başına gelenleri hatırladım. Eşinin abisinin arabası için kredi kartını kullanmışlardı o borç ödenmedi ve kardeşimin maaşına haciz geldi. Daha o gün eşini bırakmasını söylemiştim insan karısını bu duruma düşürür mü demiştim. Keşke o hacizle kalsaydı kardeşimin başına gelmeyen kalmadı. Ben olsam nişanı atmayı bile düşünürdüm.Sakın ama sakın kredi çekme.

Çekme kredi filan ne olacağınız belli mı? Daha şimdiden böyle annesinin banasının borçlarını ödüyor. İlerde ne kadar zorlanacağının farkında mısın? Maddi anlamda zorluk çekeceksin o kesin,bide başkasının borcunu ödemek için kredi çekmek yanlış olur. Annem öder diyormuş da ödeyebiliyor madem kendi borçlarını ödesin. O para sana geri gelmez canım.

Ne kadar yanlis bir sey.nisanlinda ki gurur takdire şayan.sakin sakin cekme

Bu kadar borç varken siz nasıl evlenip bir düzen kuracaksınız?
Düğün, eşya, takı hepsi çok masraflı şeyler

Ben nisanliyken kaynanama borc vermistim. 7 sene oldu unutuldu gitti. Bu saatten sonra isteyemem de. Sakin yapma. Ustelik senden boyle bir sey talep edebilen insanlarla da olma.

Bu kadar parasız bi adamla evlenmek istediğine emin misin ya aşk karın doyurmuyo da

asla kredi cekme. bir arkadasim kardesi icin cekti. guya odeyecekti kizin basina kaldi cok zorlanıyor.

Sakin ama sakin bu oyuna gelme. Sorumlu olup sana her ay kredi borcunu duzenli odeyecek olan insan zaten kendi borcunu bu duruma getirip cikmazda kalmaz.
Bu isin sonu belli paran gidip kotu olacagina paran sende kalsin da kotu ol.

Back
X