- 7 Ekim 2011
- 73
- 16
- 298
- 42
- Konu Sahibi april83april
-
nişanlın ne diyorsa onu yap. seni arka cıkması cok güzel bir defa.
Teşekkür ederim yorumun için,çok da haklısın ama zaten öyle yapıyorum annesine de söyledim,o gelince beraber ararız,gideriz o da öyle istiyor diye...Olmaz öyle şey aranız soğur,ara sor sen bakma ona diye devam ediyor,artık aramıyorum ama,unuttum diyorum,ararım diyorum falan ama ufaktan kızıyor tavırlarına yansıyor çünkü...Daha ne kadar böyle oyalanabilirim bilmiyorum...
Teşekkür ederim yorumun için,çok da haklısın ama zaten öyle yapıyorum annesine de söyledim,o gelince beraber ararız,gideriz o da öyle istiyor diye...Olmaz öyle şey aranız soğur,ara sor sen bakma ona diye devam ediyor,artık aramıyorum ama,unuttum diyorum,ararım diyorum falan ama ufaktan kızıyor tavırlarına yansıyor çünkü...Daha ne kadar böyle oyalanabilirim bilmiyorum...
nişanlın ne diyorsa onu yap. seni arka cıkması cok güzel bir defa.
Aslında pek karışmaz hatta anlayışlıdır da ama söz konusu kendi ailesi olduğu zaman akan sular duruyor,görüyor bence de ama çözüm benim sıcak olmam gerektiği ona göre...Valla bi bilsem neden beni kabullenemediler içim rahat edecek,tartışma geçecek kadar bile samimi olamadık,ben hep güleç,samimi davranıyorum ama hep soğuklar,mesafeliler,yok sayıyorlar...Biliyo musun nişanımızda bile aynı masaya dizilip surat asıp oturdular,hani ayıp olmasın diye yanımıza gelip bi oynamadılar bile,fotoğraf bile çekilmek istemediler,siz çeklin vs...bu kadar cok hayatına karıştırmasaydın keşke canım. nişanlın gelene kadar sanırım kendi hakimiyetini kurmak istiyor. nişanlın gelince inşallah bunlara bir dur der. aslında kayınvaliden de görmüş bence sana iyi davranmadıklarını. seni kabul ettirmeye mi calışıyor acaba? bir de seni neden sevmediklerini de anlamadım. bir tartışma falan mı geçti ki?
Bi kaç kere ima ettim,hatta söyledim,bak anne aradım açmadı,geri de dönmedi ya da bu dayı ziyaretinde,bak anne beni tanımadı bile keşke gitmeseydik dedim...Olsun yavrum sen küçüksün olur böyle şeyler,yoğundur,hastadır,görmemiştir falan o kadar görmek istemiyor ki haykırasım var tüm bunları ama eminim bunlar için de bi takım mazeretler bulur...Toz kondurmuyor ama ben resmen kendime saygımı yitirdim artık,amaAnladığım kadarıyla nişanlının annesi ile samimiyetin fazla. O nedenle gayet
açık hissettiklerini ifade edebilirsin. Sizin hatırınız için arayıp soruyorum ama
karşı taraf belki de arada henüz resmi birşey olmadığı için, aramalarımda hep
mesafeli konuşmalar yapıyoruz falan deyip, üzüldüğün noktaları belirtsen
anlayış gösterir mi acaba sana??
bence arama sorma vede gitme tatlım...kayınvalidenede açıkça sana olan tavırlarını hissettir..görmedim duymadım bilmiyorum dersen sonunda sen üzülürsün...biçok erkek söz konusu annesi akrabaları olunca eksilerini görmezden gelip napıyım onlar benim ailem değiştiremem ya moduna giriyorlar...sen onları öyle kabullenmek, onları sevmek zorunda değilsinkii....nişanlın askerden gelsin onada söyler, onlarla mesafeli bir şekilde görüşürsün..bence fazla yüz göz olma çok muhabbet tez ayrılık demişler boşa değil bu sözler...sen yokken onlar vardı onlar onun yanındaydı şimdi sana böyle davranması çok normal...kayınvalidende eşi olmadığı için oğulları ona herşey olmuş belli...ben benimkinden biliyorum eğer başta kayınvalidemin oğluna aşırı derecede bağımlı olduğu bilseydim aşkımdan gebersem evlenmezdim...bi daha dünyaya gelsem 1000 yıl bekar kalsam böyle bağımlı kişiyle evlenmezdim...vede alttan almaz aman kırılmasınlar asman üzülmesin ler demezdim...ben üzülceme onlar üzülsnü banane demi...boşver takma hiçbirini dik dur karşılarında çatlasın patlasınlar....ve kesinlikle mesafeli ol derim...
Onlar sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran.Kimseye sıcak davranmak zorunda değilsin ki onlar sana soğuk davranıyorlarsa.Bence en iyisi çok da samimi olmamak ve bunları takmamak.
sen ne yapıyorsun böyle!!!!!!!!!!!
iyice kendini değersizleştiriyorsun farekında değilsin... ne demek daha evlenmeden aile ziyaretlerihemide kv ile hiç mi yol gösteren olmadı bak kızım sen böyle yapıyorsun ileride hiç sözün geçmez sürekli sana nazlanırlar ileride birşey istersin mırın kırın yaparlar ağır ol kız olduğun belli olsun... aman nasıl olsa kız dünden hevesli demesinler diye hiç mi uyaran olmadı... tabi kadın ısrarcı olacak............
sen ben nişanlım gelmeden gitmek istemiyorum ısrar etmeyin lütfen diyeceksin... şuan nişanlısın heryere karıştırmak herşeyde olmanı isteyecek özellikle de yardım gereken şeylerde.... nişanlınla konuşmuşun iyi hoş çocuk napsın... sen biraz uzak dursana sen uzak dursan bunların hangisi başına gelecek........
gitme güzelim gitme... onlar arasın sen arama... cıvık cıvık olmayın çok kafanı vurarsın ileride her işleri düşdüğünde bak kapıda ama iyi günde hiç haber vereniniz bile olmaz..... ağırlığın olsun hayır demesini öğren ... he çok mu bunaldın annesinin aramasından (ki bundan ben senin onu aradaığını çıkıyorum yoksa böyle yüz bulmaz, sanmıyorum) anne rica edeceğim birdaha bunlar için aramayın ben nişanlım gelmeden gezmelerinize katılmak istiyorum rica ediyorum anlayın beni... (sakın aileniz soğuk davranıyor deme daha şimdiden şikayet etmen onların gözünde komik karşılanır daha aileye girdi mide laf etme gücünü kendinde görüyor diyebilirler)
gitmeyin her çağırana tamam demeyin... aramayın.....
daha nişanlıyken ne gerek var böyle içli dışlı olmaya
bana kalırsa nişanlın yokken annesini bile bu kadar sık görmen gerekmiyo
ben kaç yıllık evliyim eşimin dayısını yolda görsem tanımam:)
hiçde sorun yapmaz kimse
Sna birşey diyeyim mi ben 6 ay içinde evlendim 4 ay sözlü kaldım 2 ay nişanlı nısanlandıktan sonra 2kere eşimin evine gittim akrabaları ile ortak düğünde karsilastik dayı teyzelerle hepsi de o zamana kadar aramadım etmedim ama güleryüzle karşılık verdiler.yaşın tamamen oturmuş böyle iken fazla ezilme valla çat diye de bi gün de teyze arasın dayılar arasın de ben arayıp sordum de geç ne bu yaa daralmaya geldi ha hiç takma arama azıcık kaynanaya mesafe koy şuraya gideceğiz dediginde bi bahane bul gitme benim ailem hayatta izin vermezdi onlarla tek gitmeme evlendikten sonra tanistik diyebilirim halen daha h.g bsrgms diye görmeye gelrler
Bizim nişanlı olma halimiz de askerlik yüzünden uzadı maalesef...K.validem istiyor ki beni şimdiden sevsinler,takdir etsinler vs. benim hiç böyle bi derdim yok ama sırf hevesi kaçmasın,kırılmasın diye geri çevirmedim...Ara açılmasın dedim,ukalalık etmiyim dedim ama görüyorum ki kendimi ezdirmekten başka bi işe yaramamış...Çok haklısın söylediklerinde...
seni böyle sevmezler basite alırlar cnmm... arama hatta zaten ziyaretlere falan gitmişin hatta surat bile asmmışlar düğüne kadar nişanlın gelsede gitme.... ayrıca kv en kocasız .... kocasız kadından korkucan derler, oğullarıyla kafalarını bozuyor bazıları.....(sözüm herkese geçerli değil)
bak.. ben sana şimdiden olacakları söyliyim, kv. şimdi seni götüremesede nişanlın geldiğin de ayıp kızım gel kızım der bak şimdiden söylüyorum gitmeee!!!
düğüne kadar gitme daha akrabalara askerden geldiğinde oğlunada sanada baskı yapmaya başlar kızım ayıp gel gidelim diye hemen söyle anne ben uzaktan gelmedim ben askerden gelmedim.... niye ayıp olsun ayrıca yakında akraba olacağız, bir ömür Allah ın izniyle görüşeceğiz lütfen bu konuda ısrar etmeyin deyin........
canım, alışma döneminde, nişanlılıkta olur bunlar. bence sen k.v. ye açıkça söyle, sana soğuk geldijklerini vs. yok söylemem dersen de gitmeye devam et k.v. ile sık değil tabi ve takma. seni tam olarak anlamasam da, benim de babam yok ve düğünde ve öncesinde k.pederden baba olmasını bveklemiştim bana ister istemez ama o oğluna bile babalık yapmadı düğünde bana nasıl yapsın ki! boşver, hiç annem yok fln diye kafana takma, k.v.den dost arkadaş bile oolmaz ki sen annelik bekliycen! sen dik dur, kendini kimseye ezdirme, politik ol, kimsenn dediğini de kafana takma...
tatlım sana akrabalrı yapmış bunu takıyorsun ya ben nişanlıyken kv.dem güne gidiodu gel dedi eski komşum dedi beraber gidelim falan çok ısrarcıdır...gittim beni tanıştırdı bizim oğlanın nişanlısı die kadın ne dedi biliomusun (amaann sizde ortada bişe yok oğlanların bulduğu kızı hemen nişanlısı die tanıştırıomusunuz)dedi !!!!
ben naptım güldüm vee nese evlendik geçenlerde hastanede gördüm görümcemle görümcem gitti aa nasılsın falan filan kalktı bana doğru bende 'abla ben gidiom sen gelirsin dedim' gittim ordançok zor öğrendim başkalarını takmamayı çoookkk eminim kv.den seni seviyo onların çok hoşuna gider böle şeyler gerçekten gelinim havaları tanıştırmalar falan onlarda akrabası sonuçta söylemez şimdi ama ilerde öğrenirsin eminim kv.den bile anlıyordur sana sölemez bu bir kıskançlık!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?