Merhaba arkadaşlar. Nişanlım benim makyaj ürünlerini sevdiğimi biliyor ve beni düşünp bana ufak tefekte olsa küçük makyaş ürünleri parfüm felan almiş kız kardesine aldıgınıda söyledi ama bugün kız kardeşindekileri gördüm ki bana aldıklarına kıyasen onunkileer daha iyi sabki içinden seçilmiş gibi . Herneysee zoruma gitti açıkcası hediyenin bana özel olmasını isterdim. Kıskançlk yapmış olabilirim evet ama Haksızmıyım sice??
tabiki orası öyle ama kardeşimi içinden seçti bilemiyorum yani istedğim bana özel olabilirdi :/ Kardeşide küçükk.sHediye gelmis iste napcan daha gerisini...
Onu bulamayanlar var sukret..
Aman bosver sectiyse secti.tabiki orası öyle ama kardeşimi içinden seçti bilemiyorum yani istedğim bana özel olabilirdi :/ Kardeşide küçükk.s
hediyenin büyüğü küçüğü olmazMerhaba arkadaşlar. Nişanlım benim makyaj ürünlerini sevdiğimi biliyor ve beni düşünp bana ufak tefekte olsa küçük makyaş ürünleri parfüm felan almiş kız kardesine aldıgınıda söyledi ama bugün kız kardeşindekileri gördüm ki bana aldıklarına kıyasen onunkileer daha iyi sabki içinden seçilmiş gibi . Herneysee zoruma gitti açıkcası hediyenin bana özel olmasını isterdim. Kıskançlk yapmış olabilirim evet ama Haksızmıyım sice??
Flormar almiş ama kardeşi baya bi iyilerini almış :S bana kötülerinimi bıraktı diye düşndüm nişanlımda anlamıyordr tabi iyisi hangisi kötüsü hngisiBelki kız kardeşiyle birlikte aldılar. Kız kendi seçmiştir kendininkileri.
Yoksa kardeşine mac sana flormar mı almış. Öyle ise sen haklısın. Ben seni tutuyorum.
kendin diyorsun anlamıyor diye onun suçu değil ki kız kurnazlık etmişFlormar almiş ama kardeşi baya bi iyilerini almış :S bana kötülerinimi bıraktı diye düşndüm nişanlımda anlamıyordr tabi iyisi hangisi kötüsü hngisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?