Nişanlımın aldiği hediye

smiless1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
9
3
1
Merhaba arkadaşlar. Nişanlım benim makyaj ürünlerini sevdiğimi biliyor ve beni düşünp bana ufak tefekte olsa küçük makyaş ürünleri parfüm felan almiş kız kardesine aldıgınıda söyledi ama bugün kız kardeşindekileri gördüm ki bana aldıklarına kıyasen onunkileer daha iyi sabki içinden seçilmiş gibi . Herneysee zoruma gitti açıkcası hediyenin bana özel olmasını isterdim. Kıskançlk yapmış olabilirim evet ama Haksızmıyım sice??

ben de olsam çatlardım hasedimden..
ne o öyle sidik yarıştırır gibi gidip daa iyisini almış bide

işin içinde görümce olunca fesatlık başlıyo heralde bi erkeğin makyaj malzemelerinden çok iyi anlayıp da sana kötüsünü kardeşine iyisini alacağını sanmıyorum. belki kardeşiyle birlikte almışlardır o kendine onları beğenmiştir...

tabiki orası öyle ama kardeşimi içinden seçti bilemiyorum yani istedğim bana özel olabilirdi :/ Kardeşide küçükk.s
Aman bosver sectiyse secti.
Hicc cocugada bisey belli etme aldigina pisman etme. Birdahaki sefer sana ozel aliverir.
Ďertsiz basina dert arama derim..

hediyenin büyüğü küçüğü olmaz

Belki kız kardeşiyle birlikte aldılar. Kız kendi seçmiştir kendininkileri.
Yoksa kardeşine mac sana flormar mı almış. Öyle ise sen haklısın. Ben seni tutuyorum.
Flormar almiş ama kardeşi baya bi iyilerini almış :S bana kötülerinimi bıraktı diye düşndüm nişanlımda anlamıyordr tabi iyisi hangisi kötüsü hngisi

Senin ki ne marka kardeşinin kiler ne marka ?
Sana golden rose alipta kendi narstan takiliyorsa ayip tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…